MAMPAK Opakowania Kraków

MAMPAK Opakowania Kraków Reviews

Excellent rating
4.9
69 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (69)
Pawel Nowak
Pawel Nowak
2023.11.29
Advertisement
Piotr Ka
Piotr Ka
2023.10.12
Polecam, miła obsługa, konkurencyjne ceny
T T
T T
2023.08.08
swietna obsluga klienta
Agnieszka Białończyk
Agnieszka Białończyk
2023.06.28
Bardzo solidna firma , duży wybór ,dobre ceny .POLECAM
Stanisława Bednarz-Siedlecka
Stanisława Bednarz-Siedlecka
2023.06.22
Zaopatrzenie super i obsługa super . Szybko sprawie miło po prostu profesionalnie .
Advertisement
Zbyszek Fundalski
Zbyszek Fundalski
2023.06.13
Ewa Fundalska
Ewa Fundalska
2023.06.13
Kasia Wozniak
Kasia Wozniak
2023.06.13
Marta Morawiec
Marta Morawiec
2023.03.27
Pełny Profesjonalizm! POLECAM!!!
Advertisement
Anna Piątek
Anna Piątek
2023.03.22
Współpracujemy z tą firmą już parę lat. Są naprawdę bez zarzutu. Najlepsi, najbardziej profesjonalni! Obsługa zawsze na najwyższym poziomie, a do tego uczciwi, rzetelni, no i po prostu - przesympatyczni!!!
Szymon Justyniak
Szymon Justyniak
2023.03.17
Katarzyna Szlachta
Katarzyna Szlachta
2023.03.16
Firma godna polecenia. Profesjonalizm, ogromny asortyment,otwarci na nowości i zamówienia klienta, bardzo sympatyczni. Polecam. Altan
Maciej “Mors” Mieszaniec
Maciej “Mors” Mieszaniec
2023.03.15
Pełen profesjonalizm rzetelna firma od lat dobre ceny i przede wszystkim podejście do klienta polecam 😀
Advertisement
Wojciech Miazek
Wojciech Miazek
2023.03.13
Polecam! Najlepsi, zawsze na czas...
Barbara Wrona
Barbara Wrona
2023.03.12
Miła i fachowa obsługa.Produkt w dobrej cenie.
Mariusz Karwat
Mariusz Karwat
2023.03.11
Polecam wszystkim
Wojtek Irzyk
Wojtek Irzyk
2023.03.11
Firma solidna. Pierwsza jakość, zawsze na czas
Advertisement
Malgorzata B
Malgorzata B
2023.03.11
Szczerze polecamy firmę MAMPAK. Współpracujemy od wielu lat i nigdy nas dostawca nie zawiódł. Zamówione towary oyrzymujemy w terminie i zawsze w odpowiedniej, dobreĵ jakości. Kontakt na bieżąco nigdy nie jest problemem. Frma MAMPAK jest godna polecenia.
Rozalia Rozali
Rozalia Rozali
2023.03.10
Bardzo duży asortyment, wszystko zawsze na czas, obsługa genialna, bardzo dobre ceny 🙂🙂🙂 polecam !!! 🙂🙂🙂
Aneta Stepien
Aneta Stepien
2023.03.10
Polecam tę firmę ,bardzo miła i fachowa obsługa 🙂,zawsze dostarczany towar na czas jakościowo produkty dobrej jakości i w przystępnych cenach .