MalvinaYoga Reviews

MalvinaYoga Reviews

5.0

Excellent - based on 15 reviews

www.malvinayoga.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
Sharissa Smith
Sharissa Smith
2021-01-11
Kleinschalig en persoonlijk! Met haar fijne stem praat ze je door de oefeningen heen en kom je binnen een uurtje helemaal tot rust, terwijl je je energie weer voelt bruisen.
Advertisement
Eline Bakker
Eline Bakker
2020-11-25
Echt leuke lessen, ze laat je wel werken haha, maar ik heb al zoveel geleerd! geen vage dingen, gewoon lekker bewegen en echt ontspannen, ik was helemaal weg toen ze mij voeten in een dekentje wikkelde tijdens savasana!
Mandy Bezema
Mandy Bezema
2020-10-26
Heel fijne en prettige les gevolgd, met aandacht voor je lijf en geest. Uitgebalanceerde les, die ook echt lekker voelbaar is in de dagen erna ;) Fijne sfeer waarin ook echt de tijd genomen wordt voor uitleg en aanwijzingen (op afstand). Aanrader!
Barry12Thompson
Barry12Thompson
2020-10-17
Ik had nog nooit een les yoga gevolgd en kende het eigenlijk alleen van filmpjes, clichés en verhalen van anderen. Ondanks dat het niet helemaal een beginnerslesje was, nodigde Malvina me uit om toch mee te doen - Malvina is erg positief ingesteld en begeleidde me ondanks mijn onervarenheid erg prettig. Denk er zeker over om nog eens langs te komen en mijn kennis en yogarepertoire uit te breiden.
V Bro
V Bro
2020-10-15
Kleinschalig, maar daardoor juist echte aandacht. Ik kreeg duidelijke aanwijzingen. Wanneer er weer een reeks lessen komt schrijf ik me in!
Advertisement
Lucas van den Berg
Lucas van den Berg
2020-10-15
Ik twijfelde of meditatie iets voor mij is: druk leven, weinig tijd, veel te doen altijd. Maar juist daarom heb ik besloten om mijn eerste meditatieles te volgen bij MalvinaYoga. En wat een mooie ervaring. De professionaliteit waarop Malvina de les opzet, de persoonlijke aandacht, de rust die ze uitstraalt en de kwaliteit van de les is echt subliem. Ik ben overtuigd en inmiddels vaste klant. Aanrader!
ssimone142
ssimone142
2020-10-12
Een hele fijne les gehad bij Malvina! Omdat het in een kleine groep is veel persoonlijke aandacht wat heel fijn was. Rustige en fijne stem wat ook erg prettig was. Zeker een aanrader!
Kirsten V
Kirsten V
2020-09-25
Positieve ervaring bij MalvinaYoga! Leuke en leerzame lessen, waarbij je echt even tot rust kunt komen. Hier draait het even niet om prestaties, maar om wat yoga voor jou kan doen. Malvina legt alles heel duidelijk en rustig uit, waardoor je ook als beginner snel meer vertrouwen krijgt en ook thuis aan de slag kunt. Zou het zeker aanraden eens een lesje te proberen!