Malmö Massageskola

Malmö Massageskola Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Marta Dellanna
Marta Dellanna
2024.03.19
Fantastiskt lärorik och bra utbildning!
Advertisement
Maciej Maksimowicz
Maciej Maksimowicz
2023.12.12
Uczestniczyłem w dwóch kursach w tej szkole: L1 i L2. Fantastyczny nauczyciel, bardzo doświadczony, z bogatą wiedzą, ciepły, sympatyczny i charyzmatyczny. Jeżeli szukasz dobrej szkoły, w której opanujesz sztukę masażu i terapii masażem - Malmo massageskola jest najlepszym wyborem. Wielki szacunek dla Victora - najlepszy nauczyciel wszechczasów.
Magdalena Gustavsson
Magdalena Gustavsson
2023.12.03
Jättebra utbildning - både praktiskt och teoretiskt. Fantastisk duktig och passionerad lärare med mycket kunskaper som han vill dela med sina elever. Funderar varmt på att fortsätta med nästa kurs för att blir massageterapeut 😊.
Almedina Hadzic Djemiat
Almedina Hadzic Djemiat
2023.10.22
Bäst!Hög kvalitets utbildning,bemötande samt trygg miljö!
Bobo Snurrquist
Bobo Snurrquist
2023.05.30
Efter att ha varit på en terapibehandling hos Victor så kände jag "wow det här vill jag lära mig". Så jag skrev upp mig på Victors utbildning till massör. Och vilken utbildning! Så grundlig och genomtänkt kurs, full av kvalité. Victor är fantastisk som lärare, han ger allt och lite till för att alla ska förstå och kunna ta in informationen. Tack!
Advertisement
Liviana Ohlson
Liviana Ohlson
2023.05.28
Fantastiskt bra och rolig utbildning! Lagom längd och intensiv för att hinna med allt annat i livet! Victor är en fantastisk lärare! Han är pedagogiskt, motiverande och stödjande genom hela utbildningen! Hans engagemang och glädje för att lära ut är fantastiskt! Victor har mycket kunskap och erfarenhet inom massage och allts som kommer till! Han håller motivationen uppe och jag lämnar utbildningen med att vilja fortsätta lära mig ännu mer! Tack!
Liviana Ohlson
Liviana Ohlson
2023.05.28
recommends
Fantastiskt bra och rolig utbildning! Lagom längd och intensiv för att hinna med allt annat i livet! Victor är en fantastisk lärare! Han är pedagogiskt, motiverande och stödjande genom hela utbildningen! Hans engagemang och glädje för att lära ut är fantastiskt! Victor har mycket kunskap och erfarenhet inom massage och allts som kommer till! Han håller motivationen uppe och jag lämnar utbildningen med att vilja fortsätta lära mig ännu mer! Tack!
Reply from Malmö Massageskola 2023.06.16
Tack för de fina orden Liviana! 🥰
Helena Sonmark
Helena Sonmark
2022.12.11
Jag har precis avslutat min massagekurs hos Malmö Massageskola och vill varmt rekommendera denna till alla som har intresse av massage, oavsett om det är på hobbynivå eller om man vill arbeta som massör. Victor är en otroligt engagerad och kunnig lärare och man får lära sig så mycket, både teoretiskt och praktiskt. Det har varit en väldigt givande utbildning som även innehållit många goda skratt och en härlig stämning.
Helena Sonmark
Helena Sonmark
2022.12.11
recommends
Jag har precis avslutat min massagekurs hos Malmö Massageskola och vill varmt rekommendera denna till alla som har intresse av massage, oavsett om det är på hobbynivå eller om man vill arbeta som massör. Victor är en otroligt engagerad och kunnig lärare och man får lära sig så mycket, både teoretiskt och praktiskt. Det har varit en väldigt givande utbildning som även innehållit många goda skratt och en härlig stämning.
Advertisement
Marta Dell'Anna
Marta Dell'Anna
2022.12.11
recommends
Lärorik, rolig och trevlig utbildning. Bra lärare och trevlig gemenskap i en liten grupp på 8 pers. Rekommenderar denna varmt!
Thea Amanda Skött
Thea Amanda Skött
2022.07.18
recommends
Jag rekommenderar varmt Malmö massage skola. Ett av mitt livs bästa beslut var att ta den här kursen. Väldigt lärorik och rolig kurs med Viktor som är en sådan fantastisk, dedikerad och duktig lärare! Jag kommer definitivt ta en fortsättnings kurs vid tillfälle. Tack Viktor! 🙏🏽
Ann-Charlotte Linden
Ann-Charlotte Linden
2022.06.29
Jättenöjd med min utbildning till massageterapeut! Viktor är en duktig och engagerad lärare. Hans entusiasm för ämnet smittar verkligen av sig.
Csaba Molnar
Csaba Molnar
2022.06.17
Super duktig, trevlig lärare. Absolut den bästa massageskolan i Malmö. Begåvad lärare med enorm bredd kunskap som meddelar sina upplevelser om massage med sina elever. Tack Victor för ditt tålamod!
Advertisement
Lina Sofie Sandin
Lina Sofie Sandin
2022.05.29
recommends
Jag rekomenderar varmt Malmö massageskola! Och jag vill säga några ord om min lärare. Först och främst; han är en nerd. Och vem älskar inte en nerd? Jag gör det! Jag älskar när människor hittat något de älskar. Något som får deras ögon att tindra av glädje. Victor, min lärare, har gjort det. När han pratar om muskler, muskelfästen, fascia, ursprung, musklers uppgifter, ja då ökar hastigheten på hans tal och det lyser i hans ögon. Och när han kommer in på problemlösning, vad som kan vara orsaken till det ena eller andra, var/vad en kan undersöka då eller var en kan koncentrera sin behandling på då, ja då slår det gnistor ur ögonen på honom. Alla borde alltid få lärare som brinner för ämnet de lär ut. Det får vi inte alltid. Men vi fick det nu under våren. Det är jag så himla tacksam för. Som lärare delar han dessutom gärna och frikostigt med sig av allt han vet och gläds åt våra framgångar. Han lyfter fram våra olika styrkor och hjälper oss med det vi kan förbättra i vårt sätt att praktisera hantverket massage. Jag rekomenderar varmt malmö massageskola och Victor som lärare. Tusen tack för denna fina och lärorika vår
Debbie Forootani
Debbie Forootani
2022.04.11
recommends
I have really enjoyed learning and training at Malmö Massageskola. Victor is very knowledgeable and passionate about what he teaches. The course is structured so it’s fun and easy to follow. I would highly recommend anyone thinking about studying massage to sign up with them.
Charlotta Hanner
Charlotta Hanner
2021.07.07
recommends
Hög kvalitet på utbildningen! Skickliga, pedagogiska och lyhörda lärare som har stor erfaren och kunskap. Det var både roligt och lärorikt att gå utbildningen hos er!
Reply from Malmö Massageskola 2021.07.10
Tack så mycket för det fina omdömmet Charlotta <3