Apartamenty Magia Gór w Szczawnicy

Apartamenty Magia Gór w Szczawnicy Opinie

Opinie Doskonały
4.8
402 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (402)
Sabina Kotynia
Sabina Kotynia
2024.03.31
Reklama
Kasia Kasia
Kasia Kasia
2024.03.13
Korzystaliśmy już drugi raz z apartamentów i skorzystamy jeszcze nie raz! Obsługa miła i pomocna, śniadania pyszne, pokoje czyste i w pełni wyposażone (ekspres to strzał w dziesiątkę) . Strefa spa to uwieńczenie całego pobytu. Miejsce jednym słowem cudowne.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Piotr Grzesiak
Piotr Grzesiak
2024.03.11
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Łukasz Piątek
Łukasz Piątek
2024.03.09
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Tomek
Tomek
2024.03.06
Przepiękne miejsce do wypoczynku z pięknym widokiem na Dunajec. Apartamenty wręcz luxusowo wyposażone. Jest wszystko co potrzeba. Ogromny plus za możliwość skorzystania z sauny i jaccuzi. Zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. Czysto i cicho, a widoki z rana zapierające dech w piersiach. Śniadania bardzo dobre. Przestronny parking. Szczerze polecam.Wrócimy na pewno nie raz.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Reklama
Szczepan Morawski
Szczepan Morawski
2024.02.22
Świetne miejsce na ferie z dzieckiem. Czysto. Śniadania rewelacyjne. Polecam.
Rodzaj podróży
Wakacje
Rodzina
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Waldemar Marszałek
Waldemar Marszałek
2024.02.18
Świetne miejsce. Czysto i spokojnie, miła obsługa i pyszne śniadanka
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Piotr Rojewski
Piotr Rojewski
2024.02.16
Doskonałe miejsce pod względem położenia w Szczawnicy, miła obsługa, pyszne i urozmaicone śniadania. Czyste i dobrze wyposażone pokoje. 👍
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Malgorzata Kwiecińska
Malgorzata Kwiecińska
2024.02.12
Piękne miejsce! Wszędzie czysto, śniadania rewelacja wszystko na świeżo przygotowywane. W pełni wyposażony pokój. Jesteśmy zachwyceni standardem i na pewno tu wrócimy!
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Reklama
MarcinSz MSz
MarcinSz MSz
2024.02.11
Bardzo przytulnie i czysto, obsługa pomocna, a na dodatek duża sauna do wypoczynku po ciezkim dniu.
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
dariusz janiszewski
dariusz janiszewski
2024.01.28
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Kasia Danko
Kasia Danko
2024.01.22
Agnieszka S
Agnieszka S
2024.01.21
Miejsce godne polecenia. Troszkę oddalone od centrum, ale to w niczym nie przeszkadza, bo widok z pokoju na góry i Dunajec wynagradza wszystko. I ten szum rzeki, mega. Obsługa bezproblemowo. Mieliśmy apartament z tarasem i aneksem kuchennym. Jest parking i przestronne obejście. Sauna, jacuzzi, które można zarezerwować na wyłączność. Śniadania pyszne, jajecznica czy oscypek z żurawiną robione na życzenie jak przychodzisz na sniadanko więc podawane cieplutkie. Miejsce godne polecenia.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Reklama
Stanisław Kubasik
Stanisław Kubasik
2024.01.16
Bardzo fajnie miejsce
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Wojciech Kwiatkowski
Wojciech Kwiatkowski
2024.01.14
Bardzo przyjemne miejsce. Widok na Dunajec jest super chyba o każdej porze roku. SPA to jacuzzi i sauna wraz z cembrem z z zimną wodą. Było jacuzzi również na dworze ale trochę jest zasada, kto pierwszy ten lepszy. Miła obsługa. Polecam to miejsce.
Rodzaj podróży
Wakacje
O, matko! Balony!
O, matko! Balony!
2024.01.13
Rodzaj podróży
Biznes
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Natalia Jakubczyk
Natalia Jakubczyk
2024.01.10
Usługa
Odpowiedz z Apartamenty Magia Gór w Szczawnicy 2024.01.10
Chyba Pani nie było u nas
Reklama
Maciej Jankowicz
Maciej Jankowicz
2024.01.06
Perełka wśród Pienińskich miejsc noclegowych. Jesteśmy absolutnie zauroczeni pobytem :) Obsługa jest pomocna i bardzo miła. Pokoje sterylnie czyste i wyposażone we wszystko co potrzeba aby spędzić pobyt w bardzo komfortowych warunkach :) Wisienką na torcie jest widok z tarasu :) Byliśmy w sezonie zimowym, więc jeśli pogoda nie sprzyjała pieszym wędrówkom , czas spędzić można było w spa :) Polecamy gorąco! :)
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
nojek kwidzyn
nojek kwidzyn
2024.01.03
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Piotr Piestrzyński
Piotr Piestrzyński
2024.01.03
Apartamenty stoją nad brzegiem Dunajca. Patrząc na rzekę można np. wypić poranną kawę. Oferta śniadaniowa bogata: są dania na ciepło, dużo warzyw, ale też na słodko. Pokoje czyste, łóżka wygodne, personel miły, parking duży. W odległości kilkuset metrów jest Biedronka.
Rodzaj podróży
Wakacje
Rodzina
Lokalizacja
Pokoje
Usługa