Made by You - Creatieve workshops Reviews

Made by You - Creatieve workshops Reviews

4.9

Excellent - based on 24 reviews

www.made-by-you.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (24)
Melissa Dsouza
Melissa Dsouza
2024-01-02
The Kerst Toef workshop was a great learning and fun Christmas activity. A beautiful Christmas decoration to take away with you and made by you guided with perfect step by step procedure. Thank you Stephanie!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2024-01-06
Hi Melissa, so nice to hear you enjoyed the Christmas workshop! Thank you for the review and sharing the photos! Hope to see you again!
Advertisement
Annemarie van Bommel
Annemarie van Bommel
2023-12-18
Gezellige avond, mooie toef gemaakt, goede begeleiding en uitleg door Stephanie, mooie materialen en drankjes met lekkers erbij. Voor herhaling vatbaar!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-12-20
Hi Annemarie, wat fijn om te horen! Dankje voor de review en hopelijk tot een volgende keer! Liefs Stephanie
Gisela Otten
Gisela Otten
2023-12-17
Afgelopen week een kerstworkshop gevolgd bij Made By You onder leiding van Stephanie. Het was heel gezellig, genoeg materiaal om mee te werken, goede uitleg en ik ben trots op wat ik mee naar huis nam. Zeker een aanrader voor een leuke middag of avond :)
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-12-17
Hi Gisela, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je mijn kerstworkshop zo leuk vond. Altijd mooi om te horen dat jullie met een goed gevoel naar huis zijn gegaan. Hopelijk tot een volgende keer! Liefs Stephanie
Lilian Dohmen
Lilian Dohmen
2023-12-16
14 dec een workshop gehad kersttoef maken was super gezellig en zeer goed georganiseerd .
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-12-17
Hi Lilian, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je de workshop zo leuk vond. Ik hoop je snel weer te zien bij een van mijn andere workshops. Liefs Stephanie
Monique Van der horst
Monique Van der horst
2023-12-16
Erg leuke en gezellige workshop kersttoef maken. Hangt nu te pronken aan de voordeur ! Stephanie dankjewel voor de gezelligheid en de vriendelijke en rustige uitleg. Voor herhaling vatbaar 😃
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-12-17
Hi Monique, super leuk dat erbij was! Heel erg bedankt voor je mooie woorden in deze review. Liefs Stephanie
Advertisement
Lizette Verdonschot
Lizette Verdonschot
2023-12-15
Een heel gezellige en leuke workshop gehad met een heel mooi resultaat. Veel materialen, de keuze is reuze. Goede uitleg gekregen van Stephanie. Je kunt merken dat ze dit met heel veel plezier doet. Dank je wel Stephanie voor de leuke avond
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-12-17
Hi Lizette, heel erg gezellig dat je erbij was! Fijn om te horen dat je een gezellige avond hebt gehad. Dank voor je lieve review! Liefs Stephanie
cynthia tinnemans
cynthia tinnemans
2023-12-14
Een hele leuke workshop, kersttoef, gedaan bij Stephanie. Alle materialen waren netjes verzorgd en een super goede uitleg gekregen. Het resultaat was heel mooi. Een aanrader om eens een workshop te doen bij Made by You.
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-12-15
Hi Cynthia, je kerst guirlandes is prachtig geworden! Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt gehad en dat je een workshop bij mij, Made by You Workshops aanraad voor anderen. Dankje voor je mooie review! Hopelijk tot bij een volgende workshop. Liefs Stephanie
Belinda van der Velden
Belinda van der Velden
2023-11-23
Vanmiddag een hele gezellige workshop macrame gehad bij Stephanie. Ze is geduldig en legt het goed uit.
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-11-24
Hi Belinda, gezellig dat je er was! Dankje voor je fijne review, leuk dat je een foto hebt toegevoegd. Kan iedereen jouw prachtige windlichtjes zien! Hopelijk tot een volgende keer. Liefs Stephanie
Carla Stoop
Carla Stoop
2023-11-19
Vandaag een workshop macramé gevolgd. We hebben een plantenhanger gemaakt. Stephanie gaf duidelijke uitleg. Het was fijn dat we de knopen eerst konden oefenen. Daarna met hulp van Stephanie de plantenhanger gemaakt. Was erg leuk om te doen en heel gezellig!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-11-24
Hi Carla, heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het een geslaagde workshop vond. Hopelijk tot een volgende keer. Liefs Stephanie
Advertisement
Carmen Hendriks
Carmen Hendriks
2023-11-19
Super leuke workshop gevolgd bij Stephanie. Ze legt alles goed uit en maakt er echt een gezellig uitje van. Dikke aanrader!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-11-19
Hi Carmen, heel gezellig dat je erbij was! Fijn om te horen, heel erg bedankt voor je review! Liefs Stephanie
Lejanne Smits
Lejanne Smits
2023-11-17
Het was een gezellige avond met drinken en heel veel lekkers.Goed georganiseerd met duidelijk uitleg en veel keuze uit mooie materialen. Ik ben zeer tevreden over mijn werkstukken. Stephanie bedankt voor de fijne avond. Veel succes met de volgende creatieve workshops.
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-11-18
Hi Lejanne, super leuk dat je erbij was. Ik ben blij om te horen dat je genoten hebt van de avond en tevreden bent met je werkstukken. Dank voor je complimenten en je review. Veel plezier met je creaties! Liefs Stephanie
Joke Van Uden
Joke Van Uden
2023-10-20
De workshop was super. Gezellige mensen en enthousiaste begeleiding!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-10-23
Hi Joke, dankjewel! Wat fijn om te horen!
Jet
Jet
2023-10-12
Vorige week een super leuke macramé workshop gehad van Stephanie bij een vriendin thuis. We hadden vooraf al kunnen kiezen wat we wilden gaan maken en Stephanie had alle spullen voor ons bij. We konden zelf het garen kiezen en kregen de uitleg op papier. Eerst even samen de knopen oefenen en toen aan de slag. Stephanie legt alles heel goed en rustig uit. Het was een hele gezellige middag met mooie resultaten . En zeker voor herhaling vatbaar! Stephanie bedankt voor deze fijne middag.
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-10-14
Hi Jet, wat fijn om te horen! Dankje voor je review! Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Stephanie
Advertisement
Francis ROBERS
Francis ROBERS
2023-10-05
Vandaag een workshop met 6 personen bij Stephanie gehad. Stephanie was goed voorbereid gaf duidelijke instructie en was rustig zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ook zorgde zij voor een fijne middag met veel zorg en prima materiaal. Bedankt Stephanie
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-10-08
Hi Francis, dankjewel voor je mooie review! Het was een hele gezellige middag met super mooie macramé creaties!
Wendy Claassen
Wendy Claassen
2023-06-26
Zojuist een hele leuke workshop gehad van Stephanie. Goed verzorgd, duidelijke uitleg, mooie materialen! Dankjewel Stephanie, deze past mooi in ons nieuwe tuinhuis 😍
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-06-28
Bedankt voor je mooie review Wendy! Heel leuk hoe snel jullie het onder de knie hadden en lekker aan het knopen waren. De plantenhangers zijn mooi geworden! Jullie bedankt dat ik een workshop mocht geven!
Martien van den Bogaard
Martien van den Bogaard
2023-06-26
Het was enorm leuk om te doen en ook in gezelschap met vrienden of familie, Stephanie vonden wij ook helemaal toppie heel fijn om iets van te leren en heel vriendelijk en ontzettend leuk, wij kunnen het iedereen aanraden groetjes Martien en Anita
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-06-28
Hi Martien en Anita, wat was het gezellig met jullie! Bedankt voor de lieve review!
Meike Deelen
Meike Deelen
2023-06-21
Ik heb deze workshop gevolgd als een verjaardagskado en het was echt leuk om te doen. Daarnaast hou je er ook een mooi eindresultaat aan over. Dit is zeker een aanrader
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-06-21
Dankjewel Meike! Zijn mooie macramé plantenhangers geworden! Geef ze een mooi plekje!
Advertisement
Michelle Brugmans
Michelle Brugmans
2023-05-09
Afgelopen week organiseerde ik een macramé plantenhanger avond en Stephanie verzorgde de workshop. Ik wilde leren hoe ik zo’n hanger zelf kon maken en via deze weg kwam ik bij Made by You terecht! De communicatie over het vinden van een geschikte datum verliep super fijn en soepel. We waren met een groepje van vier vrouwen en hebben onwijs genoten van een avondje lekker met de handen bezig zijn! Stephanie legt alles stap voor stap, heel helder en duidelijk uit. We hadden keus uit meer dan genoeg kleuren en kralen. Het eindresultaat is top! En super fijn dat we ook de bloempot mee naar huis hebben gekregen. Ik heb hem meteen opgehangen en in gebruik genomen! Dankjewel Stephanie voor jouw geduld en de super fijne avond!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-05-09
Wat fijn om te horen, jullie plantenhangers zijn stuk voor stuk super mooi geworden! Bedankt voor je mooie review Michelle!
Miranda Kluijtmans
Miranda Kluijtmans
2023-04-01
Was heel gezellig goede uitleg,en stephanie is heel geduldig🤗 We zijn blij met het resultaat. En zouden je zeker aan bevelen. Bedankt....
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-04-01
Hi Miranda, jullie vazen zijn stuk voor stuk prachtig geworden! Bedankt voor je mooie review! 🙏 😊
jeanette de jongh
jeanette de jongh
2023-03-30
Made by you, lekker creatief bezig zijn is toch wat je wilt! Ideaal dat stephanie op locatie komt en je dus vanaf je eigen keukentafel aan de slag kan!
Reply from Made by You - Creatieve workshops 2023-03-30
Dankjewel Jeanette voor de leuke review!! :-)