Mackenners

Mackenners Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Carola Kieboom
Carola Kieboom
2022.08.14
Scherm laten vervangen. Dat werd snel en vakkundig opgelost. En ook niet geheel onbelangrijk; niet duur! Ik kom zeker terug. 👍🏻
Advertisement
Marjo
Marjo
2022.08.02
Supersnelle service, eerlijk advies en goed werk. Van harte aan te bevelen!
Jacqueline Visser
Jacqueline Visser
2022.07.27
Goede service, veel kennis en snelle levering. Aan te bevelen.
Roos LOBO
Roos LOBO
2022.07.27
Super betrouwbaar, snel en volgens afspraak. Van te voren duidelijk wat de kosten zijn. Indien reparatie eenvoudig kan ( bijv alleen door schoonmaken storing verholpen), wordt dat ook netjes meegedeeld en kosten bespaard. Echt dik tevreden met zowel iPhone als MacBook.
Frenk Vandewiel
Frenk Vandewiel
2022.07.27
Advertisement
- VDW
- VDW
2022.07.27
Netjes en snel geholpen, XR scherm was binnen no time gefixt!
Le Roux Fourie
Le Roux Fourie
2022.05.27
After spilling a hot drink on my Macbook, it was fixed within a very short time for a competitive price. Also had my rather old iPhone battery replaced within no time. Both devices now run like brand new ones. Highly recommended.
Jessie
Jessie
2022.05.26
Mijn telefoonscherm was kapot en deze heb ik laten vervangen. Snelle en deskundige service. Zeker een aanrader, en mocht ik in de toekomst nog een keer een reparatie nodig hebben dan kom ik zeker weer hier terug!
Han
Han
2022.05.26
Great job fixing the issue I had with my MacBook. Unusual problem, well diagnosed and fixed. Highly recommended.
Advertisement
Maikel
Maikel
2021.10.23
Bij het installeren van nieuwe onderdelen in mijn PC de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Er wordt professioneel, voorzichtig en met een hele grote mate van secuurheid gewerkt. Dit alles terwijl je ook nog tips krijgt wat te verbeteren mocht je zelf iets willen doen. Ik heb het bedrijf gevonden waar ik bij ga terugkomen!
Geralda Eerens
Geralda Eerens
2021.10.20
Deze zomer mijn telefoon verloren, en voor het eerst voor een refurbished toestel gegaan. Het toestel wat ik kreeg verkeerde in nieuwstaat, alleen niet voor de prijs van een nieuw toestel. Erg tevreden mee!
Ken Tegelaers
Ken Tegelaers
2021.08.11
Prettig zaken doen met Mackenners. De vakkennis is uitstekend. Onze computers waren snel gerepareerd. We hadden dus erg snel waar voor ons geld.