Mackaij Creatief

Mackaij Creatief Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Moniek Overvoorde
Moniek Overvoorde
2024.04.08
Super blij met mijn nieuwe tas! 😍 Karin heeft al mijn wensen verwerkt in een mooie en stijlvolle laptoptas. Hier ga ik nog jaren plezier van hebben. Bedankt Karin! 😊
Reply from Mackaij Creatief 2024.04.08
Bedankt voor je mooie review! Heel veel werkplezier met je laptoptas. πŸ€—
Advertisement
Petra Noorland
Petra Noorland
2024.03.17
Karin heeft een groot assortiment aan mogelijkheden en veel keus in prachtig leer.
Reply from Mackaij Creatief 2024.03.17
Dank je wel voor je mooie review. Veel plezier met je tas.
Linda Hofstede
Linda Hofstede
2024.03.13
Super fijne service, mijn dochter haar leren tasje was kapot gegaan en Karin heeft hem weer mooi gemaakt, dochter weer helemaal blij, en mama natuurlijk ook 😁
Reply from Mackaij Creatief 2024.03.13
Dank je wel voor je leuke review. Veel plezier met het tasje.
Chantal Lagerweij
Chantal Lagerweij
2024.02.26
Was al zo lang op zoek naar een zwarte leren handtas zonder poespas of tierelantijntjes die ik niet heb kunnen vinden. Totdat ik via via bij Karin terecht kwam en zij precies de tas heeft gemaakt die ik wilde hebben! Fijne duidelijke communicatie, toegankelijk met een mooi resultaat voor een goede prijs. Echt leer, dus goeie kwaliteit! Hij is niet te groot, gewoon een klein net handtasje wat zowel bij casual als bij netjes kan. Maar groot genoeg om alles wat je nodig hebt ik kwijt te kunnen. Ik ben helemaal blij!😁 Dankjewel Karin! Groetjes, Chantal
Reply from Mackaij Creatief 2024.02.26
Dank je wel voor je mooie review. Veel plezier met je tas!
Marleen van Mastrigt
Marleen van Mastrigt
2024.02.26
Leuke tas bij Karin gekocht. Mooie kwaliteit leer en goede afwerking. Erg blij mee😊
Reply from Mackaij Creatief 2024.02.26
Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met je tas.
Advertisement
Natalie 't Jong
Natalie 't Jong
2024.02.25
Zeer mooie kwaliteit van leder. Netjes afgewerkt. Alle wensen en mogelijkheden zijn bespreekbaar. Nette communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Reply from Mackaij Creatief 2024.02.25
Bedankt voor de mooie review!
Ellie van Noort
Ellie van Noort
2024.01.08
Ik heb 2 kussens besteld en heb zelf de kleuren uit kunnen kiezen Ze heeft een ruim aanbod aan kleuren stof en macarame garen De kussens waren na 1 week al klaar en ze werden zelfs bij mij thuis bezorgd Ik ben heel blij en tevreden
Reply from Mackaij Creatief 2024.01.08
Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de kussens.
Astrid Kruithof
Astrid Kruithof
2023.12.28
Heel blij met mijn nieuwe tas! De kleuren leer heb ik zelf uitgekozen, daar heeft Karin vervolgens deze prachtige tas van gemaakt !
Reply from Mackaij Creatief 2023.12.28
Bedankt voor je review! Veel plezier met de tas πŸ‘œ
Marieke Bakker
Marieke Bakker
2023.12.28
Super gave tas op maat laten maken door Karin. Aan de hand van 2 fijne tassen 1 nieuw ontwerp gemaakt. Mooi leer uitgezocht, en het resultaat is fantastisch! Heel blij met deze tas.😍
Reply from Mackaij Creatief 2023.12.28
Bedankt voor de mooie review. Heel veel plezier met de tas.
Advertisement
Anita van Eijmeren
Anita van Eijmeren
2023.12.28
Je hebt mijn idee precies uitgevoerd zoals ik het graag wilde hebben. Prima materiaal en uitvoering. De complimenten Karin.
Reply from Mackaij Creatief 2023.12.28
Graag gedaan, bedankt voor de mooie review.