Lyn`s EetCafe

www.lynseetcafe.nl

Lyn`s EetCafe Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
31 recensies Geverifieerd
Lyn`s EetCafe
%title%

%offer%

Recensies ( 31 ) 4.8

Chantal Dijkstra
Chantal Dijkstra
2024.05.20
We hebben heerlijk gegeten met de kids en vrienden. We hadden de proeverij. Alle dieetwensen en smaak voorkeuren zijn bespreekbaar en mogelijk. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening door de eigenaren. De kids genoten vd bubble thea. We hebben een geweldig leuke en gezellige avond gehad. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Veel liefs en zeker tot ziens.
Atmosphere
Food
Service
Janet Croes
Janet Croes
2024.05.02
Atmosphere
Food
Service
Dylan Kuijpers
Dylan Kuijpers
2024.04.30
Atmosphere
Food
Service
marloes van den hoek
marloes van den hoek
2024.04.19
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.19
bedankt, en fijn dat u het lekker vond
A Pijnappels
A Pijnappels
2024.03.27
Uitstekend wok keuken. Veel vers bereide knapperige groente, smaakvol gekruid vlees, royale porties en een zeer vriendelijke bediening. Alles voor een nette prijs. Bij voorbeeld de combinatie menu s van €25 hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
bedankt , en ben blij dat je het lekker vond
Anne Laura van der Pol
Anne Laura van der Pol
2024.03.13
Het eten was super lekker. Ook names mijn vrienden uit Arnhem. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Anneke
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
bedankt , en ben blij dat je het lekker vond
Tom Roelofs
Tom Roelofs
2024.02.15
Fantastische gastvrijheid! Goed eten met karaoke als mooie afsluiter carnavalsavond.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
mooi dat je een mooie tijd gehad hebt hoop je snel terug te zien
Linda Mondor
2024.02.07 2024.02.07 | Netherlands
Really great experience We were a group of tourists - from different countries ! Great food Amazing experience You have to try one of the Wok !!!! Thanks for the great services !!!!
Cissie Boersma
Cissie Boersma
2024.02.01
Bedankt voor de heerlijke loempia's en de service . Groetjes , de meiden van flash !
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.02.02
graag gedaan jullie ook bedankt
Martin Peters
Martin Peters
2024.01.31
Heerlijk eten in een gezellig restaurant.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
gelukig heeft u heerlijk gegeten en bedankt voor de fijne review
Leny Sanders
Leny Sanders
2024.01.29
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
fijn dat wij met u mee konde denken
Ruud Arends
Ruud Arends
2024.01.19
Het is een echt gezellig restaurantje. Bediening is goed en beleefd. Het eten is heel goed. Het is een echte aanrader.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
bedankt voor u fijne review
Suzanne Cornelissen
Suzanne Cornelissen
2024.01.03
Uitstekend eten met een vriendelijkheid die boven alles uit steekt. Deze mensen denken fantastisch mee, zelfs als je met een hele lijst met (ongewone) wensen komt. Ze geven duidelijk aan wat ze wel en niet voor je kunnen betekenen maar proberen in alles uitstekend mee te denken. Super gegeten ondanks alle beperkingen (vanuit ons) en een fantastische avond gehad met dank aan deze fantastische mensen! En dat zelfs voor een meer als schappelijk bedrag in deze dure tijden.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
wij helpen u graag bedankt voor de review en ben blij dat u tevreden was
Linda
Linda
2023.12.30
We werden heel hartelijk ontvangen, mooi en gezellig eetcafe. We hebben heerlijk gegeten
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
fijn dat u het lekker vond en hoop u snel terug te zien
peter de bruijn
peter de bruijn
2023.12.28
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.22
hartelijk bedankt
Lotte Gosens
Lotte Gosens
2023.12.25
Heerlijk eten, allemaal vers en fijne sfeer!
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
bedankt voor u review
Rens Venhuizen
Rens Venhuizen
2023.12.25
Lekker en gezellig!
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
bedankt voor de review
Vince Gerrits
Vince Gerrits
2023.12.23
Gezellig knus restaurant, vers en smakelijk voor goede prijzen.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
fijn dat u goede ervaring hebt gehad bij ons
Jacqueline Thijssen
Jacqueline Thijssen
2023.12.22
Super gezellige laagdrempelige eetgelegenheid, gastvrij naar kinderen en een geweldig internationaal menu. We wisten niet wat te verwachten en dat maakte het succes nog mooier. Heerlijk vers eten, waar de liefde vanaf spat. En dat geldt voor de burgers, wok en voor het kindermenu. Het wordt onze vaste eetstek als we in Cuijk zijn voor familiebezoeken.
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
ja hoop dat de kinderen het ook lekker vonden en bedankt voor de review
Willy Verspay
Willy Verspay
2023.12.13
Wij hebben bij Lyn's eethuis gegeten en vonden het zo lekker, dat we haar de catering voor een familiefeest hebben laten verzorgen. We hadden oosterse gerechten, m.n. filippijns eten besteld en het was superlekker, met liefde gekookt met allemaal verse ingrediënten. Ook de prijs was prima. Van harte aan te bevelen!
Atmosphere
Food
Service
Antwoord van Lyn`s EetCafe 2024.04.17
bedankt voor onze eerste catering klus fijn dat u het fijn en lekker vonden hoop u snel weer te zien