Luxnova Group - Remonty, wykończenia wnętrz, renowacje, budowa domu Opinie

Luxnova Group - Remonty, wykończenia wnętrz, renowacje, budowa domu Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 12

www.luxnova.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (12)
Tomek Basarabow
Tomek Basarabow
2024-02-28
Fachowcy w każdym calu. Gorąco polecam👍
Anna Woźniak
Anna Woźniak
2024-02-22
Idealne wykonanie gładzi wraz z malowaniem w mieszkaniu z wielkiej płyty. Poza tym bezproblemowy kontakt i terminowość
Ernest Grabowski
Ernest Grabowski
2024-02-17
Jakość wykonania oraz sposób świadczonych usług na bardzo wysokim poziomie. Cała ekipa to fachowcy znający się na wykonywanej pracy. Solidna firma.
Ewelina Kazimierczak
Ewelina Kazimierczak
2024-02-06
Pełen profesjonalizm, kompleksowe doradztwo, dbałość o każdy szczegół i wysoka jakość świadczonych usług - gorąco polecam.
Piotr Biernat
Piotr Biernat
2024-02-01
Bardzo rzetelna firma. Wykończyli mi dom 150m pod klucz. Pełen profesjonalizm!
Krzysztof B
Krzysztof B
2024-01-28
Profesjonalna firma, błyskawiczne wykonanie prac budowlanych i wykończeniowych.
Joanna Syguła
Joanna Syguła
2024-01-27
Firma dbająca o klienta
Martyna Nowak
Martyna Nowak
2024-01-27
SkinZeal
SkinZeal
2024-01-27
Ekipa pana Piotra robiła nam łazienkę. Podsyłam efekt końcowy. Polecam
Paweł Pawlak
Paweł Pawlak
2024-01-23
Polecam👍👍👍
Łukasz Rogala
Łukasz Rogala
2024-01-20
Bardzo polecam! Firma Luxnova robiła mi hydraulikę. Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie i w uzgodnionym terminie.
Anita Szustak
Anita Szustak
2024-01-19
Polecam ekipę Luxnova. Panowie zrobili piękny remont kuchni. Muszę podkreślić świetny kontakt i porady techniczne.☺️