Luxe Sloepen Huren in Haarlem

www.luxesloepenhaarlem.nl

Luxe Sloepen Huren in Haarlem Reviews

Excellent rating
5.0
304 reviews Verified
Luxe Sloepen Huren in Haarlem
%title%

%offer%

Reviews ( 304 ) 5.0

Samouil Youssef
Samouil Youssef
2024.05.18
Vandaag een sloep gehuurd voor een jongeren activiteit.. echt TOP! Hele aardige schipper en assistent aan boord! Heel flexibel met opstap plaats kiezen en top tarief! Alleen maar positiviteit die ik over jullie kwijt kan! Bedankt!
Pauline Nobel
Pauline Nobel
2024.05.17
We hebben echt een topmiddag gehad met 30 man en schipper Joost!!
Edward Benus
Edward Benus
2024.05.09
Super relaxed, vriendelijk ontvangst en uitleg. Leuk om te doen en om Heemstede Haarlem vanaf het water te ontdekken.
Maud Sluiter
Maud Sluiter
2024.05.05
Top bootje lekkere kussens en deed niet moeilijk over paar minuten later terug komen dus zou nog een keer boeken
Robin -
Robin -
2024.05.05
Adnan
Adnan
2024.05.05
Sehr empfehlenswert Tolle 50-minütige Rundfahrt durch die kleinen Kanäle Haarlems mit interessanten Fakten zur Stadt und speziellen Gebäuden.
Belinda Achterstraat
Belinda Achterstraat
2024.04.23
We hired a big canal boat for a company outing for 70 people. The communication with Luxe Sloepen was excellent from the very beginning. They accommodated every need we had, organising pick up close to our conference location and dropping us off near our dinner location. We were very well looked after by the staff on the day, they all spoke excellent English and were very attentive. The boat was lovely and the wine, beer and platters delicious. I highly recommend this for a relaxing company borrel.
Burton Li
Burton Li
2024.04.22
Super nice people and Great experience to site see Haarlem. Highly recommend
Oonagh Patterson
Oonagh Patterson
2024.04.14
so fun and chill. loved it.
Georgia Allen
Georgia Allen
2024.04.14
Aara Sundar
Aara Sundar
2024.04.13
Superb experience
Gerald Kaufmann
Gerald Kaufmann
2024.04.13
Daniel de Mendonça
Daniel de Mendonça
2024.04.13
Lovely tour and very informative!
Heidi Schoordijk
Heidi Schoordijk
2024.04.13
Reply from Luxe Sloepen Huren in Haarlem 2024.04.13
Hi Heidi, is er iets wat we beter kunnen doen? Of zijn de 4 sterren een foutje? Horen graag van je
Eva Lucassen
Eva Lucassen
2024.04.10
Steven Kesler
Steven Kesler
2024.04.09
Geweldige sloep en aardige crew! Zeker een aanrader als je een stukje wilt varen in Haarlem 🙏🏻
Joke Le Poole
Joke Le Poole
2024.04.08
Super mooie electrische boot! Top locatie en service is geweldig. Dit ga ik vaker doen.
Madelon Heering
Madelon Heering
2024.04.08
Geweldige ervaring! Super bootjes!
Jackey - LOCO Concepts
Jackey - LOCO Concepts
2024.04.08
Wat een topmiddag gehad op de luxe sloep! Heerlijk gevaren door de binnenstad van Haarlem met LOCO Concepts & Haarlem Marketing. ☀️
Jurrian
Jurrian
2024.04.08
Heerlijke dag gehad! Zeker aan te raden