Luxe salong as

Luxe salong as Anmeldelser

Excellent vurdering
4.5
14 anmeldelser Verifisert
%title%

%offer%

Anmeldelser (14)
Filippa Rydstedt
Filippa Rydstedt
2022.10.15
Super fornøyd med mine negler! Nye favoritt salongen, som jeg absolutt kommer til å besøke igjen! Anbefales! ❤️
Sofia Angelica Petrushina Toresen
Sofia Angelica Petrushina Toresen
2022.10.03
Veldig fornøyd med servicen her. Tok lip filler og resultatet ble helt fantastisk.
May Ringen
May Ringen
2022.07.30
Monica Evensen
Monica Evensen
2022.05.03
mona smikop
mona smikop
2022.03.31
Ida Holoen
Ida Holoen
2022.02.02
Gikk til Natasha. Synes det var det beste stedet til å få satt på aller første sett med vippeextensions! Veldig hyggelig og dyktig! Og ett av de eneste stedene der priser ikke er skyhøye. Veldig fornøyd og kommer absolutt tilbake<3
Odin Vegardson Johansen
Odin Vegardson Johansen
2022.01.27
Har vært hos Luxe og tatt lip fillers 2 ganger. Er kjempefornøyd med resultatet, servicen, jentene som jobber der er fantastiske og anbefaler de🤩
Pia S
Pia S
2022.01.26
Positive
Professionalism
Quality
Dyktige folk man ser brenner for faget sitt! Vært super fornøyd med behandlinger tatt her ❤️
Mia Gaden
Mia Gaden
2022.01.26
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jeg går fast hos Ine (som er superdyktig, profesjonell og hyggelig), og hun hjelper meg med behandling for acne-arr. Jeg bruker fast Dermapen og kjemisk peeling, og har i tillegg prøvd arroppløsing med butt kanyle. Jeg er storfornøyd! Resultatene kom raskt, og jeg merker stor forskjell på arrene, rødme i huden og hudstruktur; huden min er mer glatt og glødende. Og flere har bemerket det! Det er så gøy! Jeg anbefaler salongen på det varmeste!
Becca Fjeld
Becca Fjeld
2022.01.26
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Anbefaler virkelig denne salongen, damene kan sakene sine! Finere bryn eller renere hud får du ingen andre steder (de tjenestene jeg har prøvd hittil, men blir flere besøk, garantert!) 😍
Marie Øien
Marie Øien
2022.01.26
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Veldig hyggelige damer!! La vippeextension en uke før jul samt fikset brynene. Begge deler holdt seg kjempefint gjennom hele romjulen og i store deler av januar. Begge var raske og effektive, slik at jeg slapp å ligge alt for lenge på benken og få vondt i ryggen. Kommer definitivt tilbake! 10/10
Vilde Sletten Andreassen
Vilde Sletten Andreassen
2021.09.23
Har prøvd flere behandlinger siden Luxe startet opp og har gått til Natasha i flere år hvor hun har holdt styr på alt fra vipper og bryn til hud og negler :) Alltid i trygge hender og alltid fornøyd - veldig nøyaktig og profesjonell. Her blir man alltid møtt med et smil og god service. Ser frem til hvert eneste besøk :) Anbefales på det sterkeste.
Tamilini Nyrud
Tamilini Nyrud
2021.05.07
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Tok brow lamination hos Ine, og er så fornøyd at det kan anbefales! Er i utgangspunktet skeptisk til å ta behandlinger hos salonger jeg har null kjennskap til, da jeg har mange dårlige erfaringer med andre salonger. Luxe salong skuffet meg ikke. Med vennlige behandlere, ren og fin salong og god komfort er dette en salong som anbefales på det varmeste!! Blir flere turer hos Luxe salong!! 10/10