Luxefeesttent.nl

www.luxefeesttent.nl

Luxefeesttent.nl Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
Luxefeesttent.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 24 ) 5.0

Krijn
Krijn
2024.05.27
Jim en zijn team hadden het fantastisch voor elkaar. Mooie stretchtent die veel sfeer toevoegde!! Er werd ook goed meegedacht, aanrader voor iedereen die een mooie fatsoenlijke tent zoekt.
Advertisement
Barry van der Pol
Barry van der Pol
2024.05.14
Luxe feesttent was een zeer goed besluit voor onze bruiloft. Zeer fijn contact met Jim. Er werd zeer goed meegedacht en ideeën gegeven. De prijzen zijn zeer goed en transparant. Duidelijke website en voor de details fijne persoonlijke communicatie. Tent stond ruim op tijd voor de bruiloft inclusief leuke dimbare verlichting. Mooie stabiele tent die onze bruiloft in de avond net een extra speciale sfeer gaf. Ook de love ledletters waren perfect. Bedankt voor alle goede zorgen mannen onze dag was magisch!
Sab p
Sab p
2024.04.22
Ons 21-diner was 100% geslaagd, mede dankzij de prachtige tent van luxefeesttent.nl! We hebben er enorm veel complimenten over gekregen, iedereen vond het waanzinnig mooi. De uitstraling is niet te vergelijken met een “gewone” partytent. Opbouw en afbreken netjes en efficiënt, supervriendelijke jongens. In alle opzichten een aanrader!!
Claire Schoones
Claire Schoones
2024.03.28
Een tent gehuurd voor een verjaardagsfeest. Top geregeld! Goede service, snelle op- en afbouw, afspraken worden nagekomen en natuurlijk een mooie tent met alles wat daar bij hoort om het sfeervol aan te kleden. Mede dankzij luxefeesttent genoten van deze avond!
Elly V D Horst
Elly V D Horst
2024.03.27
Hele mooie tenten. Goede communicatie en komen afspraken na! Echte aanrader 👍
Advertisement
Jasper van Lith
Jasper van Lith
2024.03.25
Een van onze vaste partners. Altijd goed en zeer flexibel!
Merel Luijpen
Merel Luijpen
2024.03.15
Voor ons jaarlijkse winterevent hebben wij één van de stretchtenten gehuurd inclusief sfeervolle verlichting. De communicatie met de mannen verliep mega soepel. Ook zijn zij enorm flexibel wat betreft op- en afbouw. De tent is niet alleen prachtig om te zien maar ook een goede oplossing bij slechter weer. Zelfs bij veel regenval is de tent een goede optie! Wij zullen zeker vaker gebruik maken van de services!
Jikke Nagelsmit
Jikke Nagelsmit
2024.03.14
Prachtige stretchtent gehuurd voor onze bruiloft. Met daarin hele mooie verlichting. Fijn contact gehad en zeer klantvriendelijk geholpen.
janneke van der horst
janneke van der horst
2024.03.13
Via luxe feesttent een stretchtent gehuurd voor ons 12,5 jarig jubileum. Wat is dit een topbedrijf!! Snelle en duidelijke communicatie. Ze weten met hun stretchtent en aankleding een super feest neer te zetten. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen over de aankleding en sfeer in de tent. Nogmaals bedankt heren!
Advertisement
Altena zwembaden
Altena zwembaden
2023.11.14
Wij hebben voor een event een stretchtent bij Luxefeesttent.nl gehuurd en dit was top! Mooie tenten, goede service en gezellige mannen. Wij bevelen hun zeker aan en de volgende tent huren we zeker bij hun!
Bram Groenendaal
Bram Groenendaal
2023.10.18
Voor een event in Eindhoven een stretchtent ingehuurd bij Jim en Dorus. Goede communicatie voorafgaand aan het project, maar ook tijdens het project. Alles netjes volgens afspraak. De tent werd toegepast op een secret garden area waardoor deze perfect paste bij het totaalplaatje. Vooral na het aankleden met kunst hedra en een paar planten. De tent zag er op en top uit en als extratje hadden ze een aantal klemmen meegenomen om movingheads in de houten palen te kunnen hangen. Ga zo door mannen!
Sieb van Gorp
Sieb van Gorp
2023.10.10
Top bedrijf, prachtige tent, sfeervolle aankleding, goede service, en bovenal Super aardige meedenkende ondernemers met een TOP product. Wij komen zeker terug!!
Rene Broeders
Rene Broeders
2023.09.13
Prima service. Vlot en op tijd geplaatst. Was echt van toegevoegde waarde aan de sfeer van ons evenement. Absoluut voor herhaling vatbaar. René BRUIST Biezenmortel
Advertisement
Mark Boeren
Mark Boeren
2023.09.07
Hele fijne mensen die hun belofte nakomen. Mooie kwaliteitsproducten en diensten, kortom een heel prettig bedrijf en schitterend resultaat neergezet
Harm van de Ven
Harm van de Ven
2023.09.07
Super mooie tenten en uitstekende service!
Malcolm Schwidder
Malcolm Schwidder
2023.08.30
Super goed geregeld allemaal, top gasten! Zeer snel neergezet en weer opgeruimd. Hopelijk volgend jaar weer!
Margot van Gils
Margot van Gils
2023.08.30
Wat een geweldig bedrijf is dit! Ze hebben ons ontzettend goed geholpen met ons feestje! De tent was geweldig, overtrof onze verwachtingen. Zijn zelfs nog extra speakers komen brengen en een dag later nog een keer langsgekomen voor opladers voor de silent disco! Wij gaan volgend jaar weer hier onze spullen bestellen! Topbedrijf!!
Advertisement
Bjurran Piron
Bjurran Piron
2023.08.30
Wij hebben net een fantastisch weekend gehad en dat is ook dankzij deze helden! Belachelijk fijne en goede service, lieve mensen. Dank jullie! Volgend jaar weer (:
PrisCilla Bee
PrisCilla Bee
2023.08.29
Wat een topservice! Ivm de weersvoorspellingen toch last minute besloten om voor onze bruiloft te gaan voor een stretchtent. De volgende dag werd ik al telefonisch door hen gebeld en dit vondt ik echt zo prettig om zo alles met ze door te nemen. Achteraf was het heel de dag droog en ben ik zo blij dat ik toch voor zo'n mooie stretchtent ben gegaan. Het geeft zoveel sfeer en gezelligheid en paste helemaal bij de locatie. Toppers zijn jullie!
Janneke K
Janneke K
2023.06.15
Voor het openingsfeest van ons prachtige zakelijke pand hebben wij een geweldige stretchtent gehuurd. Wat een eyecather was dat! Tot in de puntjes verzorgd! De heren denken enorm mee, hebben engelen geduld en niks is te gek. Enorm bedankt voor de fijne samenwerking en zeker tot in de toekomst! Echt een aanrader!