Kursy Fotografii - Łukasz Łepik

Kursy Fotografii - Łukasz Łepik Reviews

Excellent rating
5.0
93 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (93)
Martyna Kupczyk
Martyna Kupczyk
2024.03.27
Co najmniej w Lublinie i okolicach nikt jeszcze nie stanął na takiej wysokości, by Łukaszowi dorównać! 💪🥇pod względem merytorycznym, pedagogicznym wielu nauczycieli fotografii mogłoby się od niego uczyć, jak przekazywac wiedzę konkretnie i w bardzo przystępny, życzliwy, luźny sposób, z pełnym szacunkiem do kursanta. Jeśli ma ktoś ochotę skorzystać z mojego doświadczenia, nie pakujcie się w inne szkoły...chyba, że chcecie płacić za krople wielkiej łaski niedowartościowanych "Artystów Błogosławionych"🤪😁 które oprócz frustracji niewiele Wam dadzą... Tu macie Pewniaka. Kursy u Łukasza to jedna z najlepszych inwestycji (czasu, energii, finansów) jakich dokonacie. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%. Powodzenia Wszystkim!!! 💪❤️
Advertisement
Wiktoria Tabaczyńska
Wiktoria Tabaczyńska
2024.01.27
Pełny profesjonalizm, zdecydowanie polecam.
Milena Olszewska
Milena Olszewska
2023.11.28
Warsztaty z błysku u Łukasza to jest dokładnie to, czego potrzebowałam. Wyjaśnia temat w praktyce od podstaw i pilnuje przy tym, żeby każdy z osobna zrozumiał o czym mówi. Łukasz dba o dobrą i luźną atmosferę i cierpliwie odpowiada na wszystkie zadane pytania :) Ogromnym plusem jest też wsparcie po warsztatach. Z całego serca polecam! :)
Katarzyna Perkowska
Katarzyna Perkowska
2023.11.23
❓ Poszukiwałam warsztatów, na których moja wiedza zostanie uporządkowana i będę czuła się pewniej korzystając z błysku. 👉 Moje oczekiwania nie tylko zostały spełnione, ale zyskałam jeszcze więcej niż się spodziewałam. Łukasz nie boi się żadnych pytań, a atmosfera jest taka, że można swobodnie zadać każde. Także te, które dotychczas postrzegało się jako "niepoważne". A przecież nie ma głupich pytań! ✌️ Warsztaty u Łukasza polecam każdemu, kto chce zrozumieć jak pracować na lampach, jak posiąść moc błysku.
Magdalena Boruch
Magdalena Boruch
2023.11.22
Nauka fotografii na kursach prowadzonych przez Łukasza jest fantastyczną opcją zarówno dla tych, którzy rozpoczynają, jak i tych którzy chcieliby usystematyzować wiedzę, a przy okazji dowiedzieć się całego mnóstwa nowych rzeczy m.in. o pracy ze światłem i w studio. Polecam! z całego ♥️
Advertisement
Monika Dwulatek
Monika Dwulatek
2023.11.20
Łukasza poznałam podczas Warsztatów Po prostu. błysk! Na warsztatach bardzo mi się podobało, szczególnie profesjonalne podejście i super atmosfera! Dużo konkretnej wiedzy teoretycznej i praktycznej. Świetnie spędziłam czas!
Ewelina Matwiejew
Ewelina Matwiejew
2023.11.19
To, że polecam to za mało. Podejście Łukasza, zasób wiedzy i umiejetność jej przekazywania, serio robi wrażenie. Zero lania wody. Czysty konkret. I pasja 😍 Ja spokojnie polecam osobom, które w życiu nie robiły zdjęć innych niż telefonem i z fotografią mają niewiele wspólnego. Bez obaw! 🙂 Kurs jest sztosem spokookojnie wartym swojej ceny. Do zobaczenia na Zaawansowanym 👋😊
Monika Belina
Monika Belina
2023.11.19
Profesjonalne indywidualne podejście. Fotografia na serio i z humorem 💪💪💪
Karolina Pacholczyk
Karolina Pacholczyk
2023.10.23
Łukasza miałam okazję poznać na szkoleniu "Błysk". Poszłam tam, bo światło studyjne było dla mnie zmorą - straszkiem, którego nie potrafiłam oswoić. Łukasz raz na zawsze przepędził moje lęki i sprawił, że wszystko stało się jasne, klarowne i o dziwo niezwykle proste ;). Czy polecam? OCZYWIŚCIE. Najlepsze szkolenie w jakim brałam udział - mnóstwo wiedzy (nie tylko w teorii), którą mogłam na bieżąco sprawdzać, testować - wykorzystywać w praktyce! Tego oczekuje od dobrego kursu - nie czterogodzinnego wykładu, a praktyki, która pozwala na rozwój, na pracę i lepsze zapamiętanie ;). Szkolenia pod Okiem Łukasza polecam każdemu!
Advertisement
Katarzyna Sawicka Fotografia
Katarzyna Sawicka Fotografia
2023.10.20
Warsztaty z lamp błyskowych u Łukasza to świetna inwestycja. Łukasz ma ogromną wiedzę, którą przekazuje w bardzo przystępny sposób. Odpowiada nawet na nietypowe pytania i stara się podpowiadać również w tematach wybiegających poza zakres warsztatów :) samo szkolenie jest bardzo merytoryczne i prowadzone w miłej atmosferze. Polecam!
Przemysław Berezowski
Przemysław Berezowski
2023.09.30
Warsztaty z Łukaszem to niesamowita dawka wiedzy i wsparcia. Szybko namierza błędy i pozwala naturalnie się ich pozbyć. Poziom dopasowany indywidualnie i idealnie. Gorąco polecam i zdecydowanie wrócę!
Grzegorz K
Grzegorz K
2023.07.25
Gorąco polecam wszystkim warsztaty indywidualne z Łukaszem. Łukasz bardzo dobrze dostosowuje poziom zajęć do aktualnego poziomu kursanta oraz z chęcią odpowiada na nurtujące pytania. Trzy godziny minęły mi bardzo efektywnie w super atmosferze. Jeszcze raz polecam !
Paweł Kołodziejczyk
Paweł Kołodziejczyk
2023.07.20
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w swoją pracę. Zajęcia prowadzone w bardzo miłej atmosferze, poruszane tematy mają poparcie w zajęciach praktycznych jak i wielu dodatkowych materiałach dostępnych w formie online do których zawsze można wrócić. Zdecydowanie polecam :)
Advertisement
Kamil
Kamil
2023.03.26
Gorąco polecam - Łukasz buduje na zajęciach bardzo luźną atmosferę i co najważniejsze nie zostawia waszych pytań bez odpowiedzi. Cały kurs jest oparty na jego wieloletnich doświadczeniach, którymi bardzo chętnie się dzieli. Doradza również jakiego sprzętu do fotografii możecie potrzebować i gdzie go kupić w dobrej cenie (hardware oraz software). Podsumowując... Jeśli szukacie kogoś kto nauczy was fotograficznego fachu to już znaleźliście :)
Kinga Zawiślak
Kinga Zawiślak
2023.01.11
Polecam 🤩 Dużo wiedzy, ćwiczeń, cudowna atmosfera 🤩 Łukasz bardzo pomocny, doradza co do sprzętu, daje dużo rad i wskazówek, zawsze można liczyć na jego pomoc 😊
Domino
Domino
2023.01.10
Serdecznie polecam Kursy Fotografi - Łukasz Łepik ,świetny wykładowca fajnie przekazuje wiedzie i to dużo wiedzy ,zajęcia są w rewelacyjnej atmosferze ,na prawde warto skorzystać 😉😉😉😉😉🙂🙂🙂👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍
Patrycja Gwiazda
Patrycja Gwiazda
2023.01.08
Dużo wiedzy i super atmosfera na zajęciach, polecam :)
Advertisement
Magdalena Wójtowicz
Magdalena Wójtowicz
2022.09.29
Polecam 🙌 famtastyczna atmosfera, mnóstwo ciekawych i ważnych wiadomości, bardzo przystępnie przekazywanej wiedzy. Piękne studio fotograficzne w którym odbywają się zajęcia praktyczne. Stały dostęp do materiałów kursu oraz stały kontakt z Łukaszem w razie wątpliwości czy doradztwa.
Daria Drzewiecka
Daria Drzewiecka
2022.05.19
Bardzo polecam! Super atmosfera, wszystko wyjaśnione z detalami, wartościowe warsztaty i mega kontakt 😊
Anastasia Synytsia
Anastasia Synytsia
2022.05.11
Szczerze polecam! Profesjonalne podejście i super atmosfera!Na kursach bardzo mi się spodobało. Dużo konkretnej wiedzy teoretycznej i praktycznej oraz indywidualne podejście do uczestników. Nauczyłam się dokładnie tego, czego chciałam się nauczyć, a poza tym świetnie spędziłam czas!