Lukáš Višňák - svatební fotograf Reviews

Lukáš Višňák - svatební fotograf Reviews

5.0

Excellent - based on 10 reviews

www.lukasvisnak.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Zuzana Havlíková
Zuzana Havlíková
2023-10-24
Lukáš nám natáčel svatební video i delší záznam z celého svatebního dne. Z výsledku jsme naprosto nadšení jak my, tak svatební hosté! Krátké video: skvělé záběry ve výborné kvalitě, perfektně sestříhané na vybranou písničku. Dlouhé video: dobrý zvuk, sestřih z několika záběrů na námi vybrané podkresové písničky, kde to dávalo smysl. Oceňuji také domluvu a spolehlivost s dodáním. Moc děkujeme a vřele doporučujeme! :)
Advertisement
Janka Stanková
Janka Stanková
2023-09-11
Naprosto profesionální přístup, velice milý, ochotný a přátelský mladý muž s obrovským talentem, fotky jsou nádherné a my maximálně spokojení. Vybírali jsme na základě doporučení a myslím si, ze lépe jsme vybrat nemohli.
Dušan
Dušan
2023-09-10
Byli jsme naprosto spokojeni. Lukáš je skutečně profík s lidským přístupem.
Gabriela Balounova
Gabriela Balounova
2023-08-20
Mohu jedině doporučit! Lukáš je profík, ale je zároveň moc fajn člověk, takže budete mít na svatbě o jednoho super "hosta" navíc, plus vám pak dodá skvělou dokumentaci celé akce. Za mně ideální kombo. :) Moc děkujeme Lukášovi ještě jednou a přejeme mnoho spokojených klientů, jakými jsme byli my! (PS: Sama jsem fotografka, tudíž jsem velmi kritická na práci ostatních fotografů. ;) )
Lucie Rohrbacherová
Lucie Rohrbacherová
2023-07-31
Lukáš nám nádherně zdokumental svatbu. Až tak, že na videu vypadáme jako z pohádky. Na všem jsme se dohodli a bez problému nám vyšel vstříc. Díky, Lukáši, za úžasnou vzpomínku, ze které se budeme moct těšit ještě spousty let!
Advertisement
Karel Koťa
Karel Koťa
2023-07-25
Lukáš Višňák je profík každým coulem. Svatebního fotografa jsme pečlivě vybírali a volba padla na Lukáše. Vážil za námi, na Jižní Moravu, dlouhou cestu a výsledek opravdu stojí za to. Překvapilo nás co vše zvládnul nafotit, přestože jsme o něm vůbec nevědeli. Momentky jenž zachitil přes objektiv svého fotoaparátu jsou jedním slovem skvělé. Moc díky Lukáši za perfektně odvedenou práci.
Rum Shark recenze rumů
Rum Shark recenze rumů
2023-07-25
Honza Daniš
Honza Daniš
2023-05-10
Lukáše Višňáka jsme si objednali na naši svatbu a musím říct, že byl skvělým profesionálem a příjemným člověkem. Jeho přístup k práci byl velmi profesionální a zároveň velmi přátelský, což nám pomohlo být uvolněnější před kamerou. Lukáš nám poskytl krásné záznamy našeho svatebního dne, které jsou neocenitelným dárkem pro nás i naše rodiny. Kvalita záznamů byla vynikající, ať už se jednalo o obrazovou kvalitu nebo kvalitu zvuku. Díky Lukášovi jsme si mohli užít náš svatební den naplno, aniž bychom si museli dělat starosti o to, zda jsou všechny momenty zaznamenány. Jeho zkušenosti a schopnosti nás uklidnily a pomohly nám si užít svůj den naplno. Doporučuji Lukáše Višňáka každému, kdo hledá svatebního kameramana s profesionálním přístupem a příjemnou povahou. Jeho práce je skvělá a jeho záznamy jsou neocenitelným dárkem pro vás i vaše blízké.
Taťána R.
Taťána R.
2023-01-14
Děkujeme Lukášovi za naše svatební video, ani jsme netušili, kolik záběrů natočil. Lukáš je milý profesionál, o kterém jsme během svatebního dne ani nevěděli, vše však točil pečlivě. Video je perfektní a krásně vystihuje náš velký den. Děkujeme a doporučujeme.
Advertisement
Dominik Arbon
Dominik Arbon
2022-11-19
Pan Višňák je naprosto profesionální fotograf s osobním přístupem. S jeho fotografiemi jsme nanejvýš spokojeni, měl skvělé nápady ohledně focení svatby a byl vždy ve správný čas na správném místě. Rozhodně doporučujeme.