Lopušná dolina Resort Reviews

Lopušná dolina Resort Reviews

4.6

Excellent - based on 468 reviews

www.lopusnaresort.sk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (468)
JUDr. Bc. Mgr. Martin Bendik
JUDr. Bc. Mgr. Martin Bendik
2024-01-30
Chutne jedlo (tagliatele s parmezanom)
Advertisement
Sveto Niznansky
Sveto Niznansky
2024-01-28
Za mna spokojnost, co sa mi najviac pacilo bola pristu ludi, ci uz v ramci ubytovania, ale aj na svahu a bufete. Velka ochota a mily pristup
benjik zara
benjik zara
2024-01-21
Bol som sa prejsť je to naozaj pohodička
Ing. Michaela Maľučká
Ing. Michaela Maľučká
2024-01-12
Prijemne prostredie, skvelí personál.
Dominika Slabecius
Dominika Slabecius
2024-01-07
V tomto rezorte sme navštívili reštauráciu počas našej dovolenky v Lopušnej doline. Milá obsluha. Jedlo bolo veeeeľmi chutné. Toto miesto má u nás veľké + keďže nás pustili aj so psíkom takže je dog friendly. V dnešnej dobe ešte stále vzácnosť. 🙏😊 Odporúčame. Ďakujeme.
Advertisement
Ing. Daniela Cuperová
Ing. Daniela Cuperová
2024-01-07
Veľmi pekný hotel v nádhernom prostredí, izby čisté, personál príjemný, jedlo fantastické. Nemám viac čo dodať. Ďakujeme za príjemný pobyt.
Marek Marusak
Marek Marusak
2023-12-24
Erik Szabó Szabó
Erik Szabó Szabó
2023-12-21
Peter Semanco
Peter Semanco
2023-12-15
Advertisement
Mirka
Mirka
2023-11-18
Príjemné ubytovanie v obkľúčení lesa. Raňajky boli priemerné, za wellness sme platili extra. Mali sme možnosť objednať si masáž, ktorá nám padla veľmi dobre. Ceny sú však premrštené.
Gabriel Spodník
Gabriel Spodník
2023-10-29
Edster
Edster
2023-10-14
The saunas are definitely worth a visit. The service for the sauna is great. The food is also delicious and of high quality. I have not stayed at the resort so I can't comment on the rooms and related service.
Adam Right
Adam Right
2023-10-14
Miło i symatycznie. Jestem bardzo zadowolony, szczególnie z przemiłej obsługi.
Advertisement
jan kiovsky
jan kiovsky
2023-10-08
Paweł Kaczmarski
Paweł Kaczmarski
2023-10-01
Swimming pool sauna and Jacuzzi not enough chlorine tablets. Be careful you might catch some viruses
Eva Homzová
Eva Homzová
2023-09-25
Slávka Švidroňová
Slávka Švidroňová
2023-09-23
Advertisement
marian szaraz
marian szaraz
2023-09-19
Lukáš Kaňuk
Lukáš Kaňuk
2023-09-13
Perfektné prostredie v dolinke kde sa stretávajú dva potôčiky. Zrenovované celé stredisko, pekné drevené chatky, studňa, jazierko, bazén. Je tu aj veľká vonkajšia terasa vhodná na firemné stretnutie alebo oslavy, plus kvalitné ihrisko, kde si viete zahrať futbal alebo tenis. Vhodné pre deti. Je tu aj pár atrakcií v podobe detských hracích fontán. 👌🏻
Lucia Uhareková
Lucia Uhareková
2023-09-12