Look of Love Bridal Boutique

www.lookoflove.nl

Look of Love Bridal Boutique Reviews

Excellent rating
5.0
127 reviews Verified
Look of Love Bridal Boutique
%title%

%offer%

Reviews ( 127 ) 5.0

Anika Van Wensen
Anika Van Wensen
2024.05.15
Ontzettend blij en dankbaar met het geweldige team van Look of Love Bridal Boutique. Ze hebben me goed geholpen met het vinden van mijn droomjurk! Het team is erg vriendelijk en persoonlijk. De coupeuse heeft ook geweldig werk verricht. Een super ervaring!!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Dankjewel Anika voor het delen van jouw ervaring en de complimenten aan ons team. We hebben je met veel liefde geholpen aan DE perfecte jurk en weten zeker dat je het stralende middelpunt zult zijn op jullie dag. Alle goeds en liefde toegewenst voor jou en je familie. Team Look of Love
Johan Nijsse
Johan Nijsse
2024.04.23
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Dank voor uw beoordeling. Heel erg gewaardeerd. We weten zeker dat uw dochter er fantastisch zal uitzien op haar grote dag. Team Look of Love Team Look of Love
Natasja Thiry
Natasja Thiry
2024.04.20
Super bedrijf, zeker aan te raden!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Dankjewel Natasja voor je lieve woorden. Ook al hadden we net niet DE jurk voor jou. Soms is dat helaas zo maar dan vinden we deze beoordeling hartverwarmend. Wij wensen je alvast een hele mooie trouwdag toe en heel veel geluk en liefde voor jou en je familie. Team Look of Love
Jacqueline Heeffer
Jacqueline Heeffer
2024.04.06
Wat een geweldige ervaring en service heb ik bij Look of Love ervaren!!! Een prachtige bruids boutique in home town Bergen op zoom. Altijd liep ik langs de boutique met in gedachte als ik ooit ga trouwen ga ik hier mijn droom jurk uitzoeken. Ondertussen verhuisd voor de liefde naar spanje, verloofd en gelijk een afspraak gemaakt bij Look of Love. Angelique heeft super geholpen en eerlijk advies gegeven en heb toen gelijk de eerste sessie DE Jurk gevonden (ook voor schoenen en accessoires). Top service voor de doorpas sessies want omdat ik in spanje woon lastig om vaak terug te komen dus binnen een week was mijn jurk perfect op maat door coupeuse Sadeta, tot in de detail wat een oog heeft zij ervoor!!! Super bedankt lieve Angelique, Sadeta en team ik kan niet wachten om m'n jurk te dragen in juni op mijn spaanse bruiloft ❤️ de foto's volgen uiteraard!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Lieve Jacqueline wat hebben we genoten van jouw bezoekjes aan onze boutique samen met je mama en je zus. Iedere keer was het een feestje en straalde jij van oor tot oor. Wat een heerlijke positieve energie hebben jullie ons gegeven. Dit is waar we het allemaal voor doen; prachtige bruiden kleden en ze laten stralen op één van de meest bijzondere dagen in hun leven. Die missie is ruimschoots behaald. Dank dank ook voor jouw lieve woorden aan ons team. Je hebt voor altjd een plekje in ons hart. Heel veel geluk en liefde toegewenst. Team Look of Love
Doy Sieben
Doy Sieben
2024.04.02
Via Instagram kwam ik bij Look of Love Bridal terecht. Hoewel ik door de bomen het bos niet meer zag in de meeste bruidswinkels, sprong deze er voor mij meteen uit. De sfeer is heerlijk down to earth en de prijs-kwaliteit verhouding is gigantisch veel beter dan op sommige andere plekken. Toch vond ik de service nog het allerfijnste, Inke heeft me vanaf het eerste moment op mijn gemak gesteld en ik mocht zelfs een keer terugkomen om zeker te zijn van mijn keuze. Superfijn! Ik kan niet wachten om mijn jurk af te zien en te dragen!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.04.02
Dankjewel Doy voor het delen van jouw prachtige review. We weten zeker dat je zult stralen in jouw schitterende jurk op jullie grote dag en voor ons echt een eer om je daarbij te mogen helpen. Nogmaals dank! Team Look of Love
Lisa Moerdijk
Lisa Moerdijk
2024.03.25
Een zaak met prachtige jurken en ontzettend lief personeel dat je helpt met het vinden van je droomjurk. En wat de coupeuses allemaal kunnen vermaken is echt prachtig.
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.04.02
Dankjewel Lisa voor deze warme woorden. We hebben je met veel liefde geholpen aan de perfecte trouwjurk. Dank ook voor de lieve woorden aan onze coupeuses want zonder ons atelier geen perfecte jurken. We wensen jullie een liefdevolle toekomst toe. Dank dat wij onderdeel mochten uitmaken van jullie bijzonder dag. Team Look of Love
Nadine van Strydonck
Nadine van Strydonck
2024.02.28
Prima geholpen door erg professionele verkoopster (eigenaresse?). Ook bij de tweede passessie was men heel professioneel en had alle tijd voor ons. Echt een aanrader!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.04.03
Dankjewel Nadine voor het delen van jouw mooie ervaring. Het klopt dat Angelique de eigenaresse is en zeker door haar jarenlange ervaring heeft ze haarfijn door wat past bij onze bruiden. We weten zeker dat je zult stralen in jouw prachtige jurk op jullie bijzondere dag. Team Look of Love
Marlinde Caljouw
Marlinde Caljouw
2023.12.02
Supermooie boutique, fantastisch lieve vrouwen & mijn droomjurk gevonden❤️😍. Ik zou deze boutique iedereen aanraden!❤️
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.04.03
Dankjewel Marlinde voor je lieve woorden. We hebben je met heel veel liefde geholpen aan THE perfect dress. Team Look of Love
Daphne Baudoin
Daphne Baudoin
2023.11.25
Toen ik Look of Love voor het eerst voorbij zag komen op IG, wist ik gelijk daar ga ik mijn jurk vinden! De stijl die de Boutique uitstraalt, maar zeker de warmte van Angelique maakte dat ik juist daar heen wilde. Helaas moesten wij door het overlijden van mijn moeder onze eerste huwelijks datum uitstellen. Ook hier gaas weer betrokkenheid en warmte. Toen ik eindelijk afgelopen augustus mijn pas afspraak had, wist Angelique gelijk wat voor type jurk bij mij zou passen en kwam ze zelfs met een optie die het zou worden. Ik vond die dag mijn droomjurk en kan niet wachten tot ik hem echt aan kan doen!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Onwijs bedankt lieve Daphne voor jouw warme woorden. Wat zijn we trots dat we jou een "Look of Love" bruid mogen noemen: sjique, sophisticated maar toch modern. Een plaatje ben je. We weten zeker dat je mama onwijs trots is op jou en je prachtige gezin en dat ze toch dicht bij jou is waar jij ook bent. Alle liefde en geluk toegewenst voor jou en je familie. Team Look of Love
Britt Velberg
Britt Velberg
2023.11.24
In september was mijn eerste bezoek aan de look of love bridal boutique, voordat ik mij afspraak had heb ik eerst telefonisch contact gehad, dit was als zo ontzettend fijn, ze namen de tijd , gaven mij tips en lieten mij weten dat als ik de jurk niet bij hen zou vinden dat er “no hard feelings “ zouden zijn. 8 september was het zover, de eerste keer dat ik in mijn leven een bruidsboutique ben binnen gestapt,.en wat voor een,.mooie rustige boutique met alle aandacht voor de aanstaande bruid,.ontzettend veel kennis, geduld en plezier heeft het team van look of love, dit maakt het zo bijzonder en fijn om een keuze te maken. En hoe, ik heb uiteraard mijn droomjurk gevonden, droom er van om er volgend jaar in te mogen Shinen. Angelique en team, ik vind jullie waanzinnig, kijk er naar uit om jullie weer te zien! Ik raad iedereen aan om een bezoek te brengen als je op zoek bent naar een prachtige trouwjapon ✨💕 liefs Britt
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Wat een prachtige review heb je ons gegeven Britt. En wat zul je shinen op jullie dag die met zoveel aandacht en liefde is gepland. Ontzettend dankbaar dat uitgerekend wij dan jouw speciale dress mochten verzorgen. Willen we ook nog graag jou en jouw vriendin Leoni bedanken voor het leuke fimpje wat we hebben kunnen maken tijdens het jurken passen. Wensen wij jullie een fantastische toekomst toe. Nogmaals dank voor je vertrouwen. Team Look of Love
Corriet Walhout
Corriet Walhout
2023.11.24
Heel goed en rustig geholpen door de eigenaresse. Ze neemt alle tijd, vraagt naar wensen en denkt ook mee wat leuk zou kunnen zijn. In 1x geslaagd!
Reply from Look of Love Bridal Boutique 2024.05.15
Dankjewel Corriet voor het delen van jouw ervaring. We hebben echt DE perfecte jurk voor jou gevonden en deze jurk past gewoon helemaal bij jou. We weten zeker dat je zult stralen op jullie speciale dag. Team Look of Love
Lucia van der Linden
Lucia van der Linden
2023.11.24
Wat een warm en fijn welkom krijg je bij Look of Love! Van totaal niet weten wat voor jurk bij mij past, naar weggaan met je droomjurk. Goede, eerlijke en deskundig advies gekregen. Ik kijk uit naar de volgende passessie met mijn droomjurk!
Diny Olsthoorn
Diny Olsthoorn
2023.11.24
Supergezellige, relaxte maar zeer zeker ook vakkundige uitzoeksessie gehad voor de trouwjurk van jongste dochter! Gezellig aan de bubbels toen de keuze gemaakt was 🍾🥂echt een feestje 🥳 🎉 Maar … ook toen een aantal dagen nadien de jurk-twijfel toesloeg bij the-bride-to-be had Angelique van Look of Love Bridal Boutique alle geduld en empathie, werd er opnieuw gepast en gewikt en gewogen, geadviseerd en meegedacht. Het motto van Angelique: “iedere bruid moet 100% overtuigd zijn van haar jurk” maakte ze waar! Dat gaf een heel warm en betrokken gevoel naar ons toe! Met volle overtuiging kunnen wij deze prachtige bruidsmodezaak aanbevelen bij eenieder die op zoek is naar een mooie trouwjurk en daarbij een eerlijk en professioneel advies wenst 👰🏼‍♀️
Marjolein de Rooij
Marjolein de Rooij
2023.11.24
Ik ben ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van mijn droomjurk door Angelique. Ik hoefde maar alleen te zeggen dat ik bijvoorbeeld de hals mooi vond, en ze haalde gelijk dat soort jurken tevoorschijn! Vorige week was hij binnen gekomen en het was weer prachtig! Ze hadden zelfs al wat aanpassingen gedaan aan de jurk, wat een service! Nog 3 maandjes wachten en dan mag ik gaan schitteren in mijn jurk. Ik beveel Look of Love zeker aan! Er werkt een professioneel team die je uitstekend helpt!✨
Maud Maas
Maud Maas
2023.11.24
Super fijn geholpen met het vinden van mijn droomjurk! Er wordt naar je geluisterd, ze nemen alle tijd voor je en er hangt een super fijne, rustige sfeer in de boetiek. Zou de boetiek iedereen aanraden!
Sanne van Dijken
Sanne van Dijken
2023.11.24
Een trouwjurk scoren bij Look of Love voelt écht als een dagje uit! Je voelt de liefde voor trouwjurken bij de eigenaresse en ze stelt je ontzettend op je gemak tijdens het passen. Ik kan niet wachten om mijn jurk volgend jaar te mogen dragen!
jedidja luiten
jedidja luiten
2023.11.24
Echt een hele fijne ervaring opgedaan. Super lieve mensen. Goed geholpen, ik was onzeker over de jurk die ik gekocht had en mocht gelukkig terug om nog een keer te passen. Uiteindelijk m’n droomjurk gevonden 🤍 Absoluut een aanrader!
Corinda van de Vreede
Corinda van de Vreede
2023.11.24
Een echte aanrader! Ik heb mijn droomjurk bij Look of Love gevonden. Er is een brede selectie aan prachtige jurken. Ik ben fantastisch geholpen! Angelique neemt echt de tijd voor je en dat is heel fijn. Ze heeft veel ervaring en geeft handige tips. Ik kijk uit naar mijn volgende pasafspraak. :)
Charlotte Terlouw
Charlotte Terlouw
2023.11.24
Mooie boutique met veel keuze en super tof personeel. Het personeel luistert naar je en denkt met je mee. Ze sluiten bij je aan en hebben prachtige opties. Daarnaast hebben ze bij veel jurken de mogelijkheid om dingen aan te passen, waardoor de jurk nog meer aansluit bij de wensen. Erg tevreden!!
The Canadian Cupcakery
The Canadian Cupcakery
2023.11.24
Wat een fijne sfeer en geweldig team! Ze hebben de tijd genomen om volledig mijn wensen te begrijpen en meedenken over de jurk. Dat voelde wel fijn! Vandaar hebben ze rond 4 of 5 jurken uitgekozen en ze matched echt goed met wat ik zocht. Angelique was ook in de beurt om te helpen en om de mogelijkheden van aanpassingen te laten weten zodat het precies de jurk van mijn dromen kunnen worden - niets was te gek en ze hebben mij te tijd en ruimte gegeven om mijn beslissing te maken. Ik moet ook zeggen dat de samples hier zijn ietsjes groter dan bij andere winkels (hier zijn ze 40/42/44 in plaats van vaak 38/40) waarbij je een beter inzicht kan krijgen van hoe het echt zou zijn. Toen dat ik mijn beslissing gemaakte, hadden wij een kleine proost moment samen. Nu wacht ik totdat hij binnen is voor de verdere aanpassingen. Nogmaals bedankt en tot snel!