Liscio

Liscio Reviews

Excellent rating
5.0
32 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (32)
Daniela Groenewegen
Daniela Groenewegen
2022.11.08
Echt zo veel geleerd zoon fijne sfeer en heel erg professioneel en netjes Ook de uitleg is heel fijn was een top dag ❤️❤️❤️
Nathalie Hofland
Nathalie Hofland
2022.10.12
Een hele fijne gezellige cursus gehad, wat gelachen wat gesproken en toch veel geleerd deze dag. Zal binnenkort de Curus voor waxen voor heren zeer zeker bij Elena boeken voor de dames was een fijne ervaring! Dank je wel
Ashley Ragil
Ashley Ragil
2022.06.21
Super fijne cursus gehad, heel tevreden en blij dat ik hier de cursus heb gevolgd!
charlotte delapaz
charlotte delapaz
2022.02.18
Ik heb mijn deelnamen aan de cursus als erg prettig ervaren. Alles was goed geregeld en werd ook goed opgeleid door Elena. Ik heb het echt naar mijn zin gehad en was zo erg tevrede over de cursus, dat ik het ook heb aangeraden aan iemand die ook de cursus zou willen doen ga zo door !!!
Phimai Laimthaisong
Phimai Laimthaisong
2022.02.17
Een Top! Wax cursus dat Elena hebt gegeven🙏🏻
Chanel xx
Chanel xx
2022.01.25
Ik heb onlangs een wax cursus gevolgd waar ik zeer tevreden mee ben! Ik heb veel geleerd en veel zelf mogen doen. Er was een lunch in begrepen. Elena was erg gastvrij en behulpzaam. Ik raad deze cursus zeker aan!
Latricia LL
Latricia LL
2021.12.01
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Gracia Mac-Nack
Gracia Mac-Nack
2021.09.28
Modèste Monteban
Modèste Monteban
2021.08.21
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Ik heb op 2 augustus de eerste wax cursus gevolgd. Wat werd ik fijn welkom geheten en wat een goede, duidelijke en volledige cursus heb ik gevolgd bij Elena! Ze zorgt goed voor je en ze let op alle kleine details zoals de perfecte lunch die wij hebben gekregen en de certificaat in een mooie fotolijst. Ik kan niet wachten om de volgende cursus te volgen bij Elena!
Beba Simic
Beba Simic
2021.07.12
Beste Elena, het was een fijne een leerzame cursus. Dank je wel voor professionele uitleg. Zeker intensieve dag maar ook heel veel geleerd.
Kaoutar Miss Coco
Kaoutar Miss Coco
2021.06.28
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Hele goede docent is Elena! Ze legt alles duidelijk uit, ze heeft oog voor elke leerling. Niks is te gek, je kan alles vragen. Gastvrij ontvangen, heerlijke lunch met de modellen. Alles was ook schoon en uitgebreid aanwezig zodat we echt zorgeloos hebben kunnen oefenen. Elena deze dag zal ik niet gauw vergeten, je bent een warm mens en je staat open voor iedereen. Bedankt hiervoor!!
Vanessa Nascimento
Vanessa Nascimento
2021.06.22
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Elena is een lieve en professionele vrouw! Ik heb de cursus Waxen voor Professionals niveau 3 Heren en niveau 4 Boyzilian bij haar gedaan waar ik veel van geleerde heb! Bedankt voor alles! Je bent een inspiratie! Liefs Vanessa
Leila E
Leila E
2021.04.20
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Elena is de beste echt!! ben zo blij dat ik bij haar de cursus heb gevolgd. het was duidelijk, heel professioneel, goede uitleg en het was een hele leuke maar zeker leerzame ervaring. ik heb veel geleerd, ik zou nog tien keer terug komen!! het was super gezellig. bedankt Elena!!💜
Reply from Liscio 2021.04.20
Dank je wel voor jouw mooie bericht Leila! Heel veel succes met waxen, jij kan het!!!
Denise Van Der Ham
Denise Van Der Ham
2021.04.20
Positive
Professionalism
Wendy Norton
Wendy Norton
2021.03.24
Whitny Kalubi
Whitny Kalubi
2021.03.23
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Ik heb deelgenomen aan de cursus niveau 1 en niveau 2. Beide vloeide mooi en heel duidelijk in elkaar over. Het was een lange pittige dag, maar zeker de moeite waard. Elena heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik kan met zekerheid zeggen dat ik door deze cursussen, hier zeker mee aan de slag ga en aan de slag kan. Ook mogen wij met allerlei vragen contact op blijven nemen met Elena, heel fijn! Hartstikke bedankt Elena!
Reply from Liscio 2021.03.24
Dank je wel Whitney, veel succes met waxen!
Naomie Mamadeus
Naomie Mamadeus
2021.03.03
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Marco Kaffa
Marco Kaffa
2020.12.08
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
sylvana westende
sylvana westende
2020.12.07
Positive
Professionalism
Quality
Het was een erg fijne en leerzame cursus! Ik ga hier zeker mee aan de slag.
Patrick Banzai
Patrick Banzai
2020.10.28
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Ik heb de eer gehad om kennis te mogen maken met Elena for beauty via een vriendin die bij Elena een cursus volgde en mij vroeg model te zijn voor een examen professioneel waxen/ontharen…...Normaal niet iets waar ik als doodnormale vent zelf op af zou stappen,want na een scheerbeurt met m'n vertrouwde Gillette ben ik na 10 minuten ook weer enigszins presentabel…. (De rode bulten en pukkeltjes neem je als noodzakelijk kwaad mee.). Goed,als je niet beter weet dan is dat je realiteit…..Na een hartelijk ontvangst in Elena’s zaak,verwend met een vriendelijke glimlach,een lekkere bakje thee met wat lekkers en een ontspannend gesprekje wat mij toch wel wat rust en vertrouwen gaf,zijn we naar boven gegaan waar ik werd begroet in de behandel-ruimte door hemelse geuren van wax,oliën en andere middelen die ze gebruikten bij de behandeling…..Na een soepele behandeling en eigenlijk heel weinig pijn, ( waar ik toch wel een beetje bang voor was) helemaal glad afscheid genomen van Elena….Ik kan er wel bij zeggen dat ik zeker terug ga voor een herhaal beurt want dit gevoel is toch wel heel erg lekker!!!…...De Gillette en de pukkeltjes gaan de prullenbak in! Dank je wel Elena,ik ben blij dat dit heb mogen ontdekken!:-) Helemaal blij!