Boerderijkamers Linderte

Boerderijkamers Linderte Reviews

Excellent rating
4.9
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Juli Wiens
Juli Wiens
2024.04.15
Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt ☀️
Advertisement
Klaasje
Klaasje
2024.01.01
Verified
Het huisje van Han en Jolanda is schoon, gezellig ingericht en heeft een mooi uitzicht. Ook in de winter is het comfortabel dankzij de vloerverwarming. We zijn vriendelijk ontvangen met verse eitjes en oliebollen. Het enige kleine nadeel dat wij hebben ervaren is, dat je door slaapkamer 1 heen moet, om in slaapkamer 2 te komen.
Michaela
Michaela
2023.12.13
Verified
Danke, das meine Kollegen bei Ihnen übernachten durften. Ich hoffe, sie haben alles aufgeräumt hinterlassen. Mit freundlichen Grüßen Michaela
OnRope
OnRope
2023.10.20
Verified
We stayed in the house for a work in the area.The house has very good conditions. Communication was great. Everything worked well. We recommend.
Julia
Julia
2023.07.16
Verified
Het verblijf bij Han en Jolanda was erg fijn en ze waren erg vriendelijk. Het huisje zag er top uit en de omgeving is prachtig. Van alle gemakken voorzien!
Advertisement
Adina
Adina
2023.05.21
Verified
Super smukt og roligt
Jolanda
Jolanda
2023.04.16
Verified
Wij werden door Han en Jolanda hartelijk en gastvrij ontvangen door Jolanda en Han. De twee appartementen op hun erf zijn heel gerieflijk en compleet. De inrichting is warm, daar hebben ze duidelijk veel zorg aan besteed. In Raalte en omgeving kun je erg lekker en gezellig eten. Het is echt een wandel- en fietsgebied. De Holterberg is dichtbij, maar het is wel handig om een auto ter beschikking te hebben. Al met al waren twee dagen en nachten te kort. De airbnb is net gestart en een echte aanrader! We komen graag nog eens terug!
Tineke
Tineke
2023.04.10
Verified
Wij hebben het erg naar ons zin gehad bij Han en Jolanda. Het appartement is erg mooi en netjes. Voor onze dochter van bijna 2 jaar stond een kinderstoel en campingbedje klaar. Leuk en gezellig contact gehad en er is ruimte om op het erf te spelen en de diertjes te bekijken. We hebben ook leuke tips gehad om in de omgeving te doen. Een heel fijn verblijf!
Janek
Janek
2023.03.30
Verified
Han und Jolanda waren super Gastgeber.Die Unterkunft ist sehr modern und schön eingerichtet. Die Lage ist schön ruhig. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder
Advertisement
Kitty Evers
Kitty Evers
2023.03.08
Wij sliepen in appartement ‘De Voorkamer’. We waren de eerste gasten. Prachtige uitzichten en heerlijk ruim. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en van goede kwaliteit. Han en Jolanda zijn fijne gastgevers.
Reply from Boerderijkamers Linderte 2023.03.08
Bedankt Kitty & Rob; fijn om te horen dat alles naar wens was!