LindenCare BV

LindenCare BV Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Brian Samuels
Brian Samuels
2024.02.02
Zeer tevreden over onze warmtepomp. Vakkundig personeel en werken zeer netjes. Alles afspraken na gekomen zoals besproken. Voor andere energie besparende maatregelen gaan wij zeker weer naar Londen care.
sylvain van hemert
sylvain van hemert
2024.01.09
snelle service, ook nadat het geplaatst is. Je kan met al je vragen terecht.
Ries Bode
Ries Bode
2024.01.07
LindenCare heeft ons geadviseerd om een Daikin all-electric 8 kW warmtepomp in gebruik te nemen. Is keurig geïnstalleerd door vakkundige allround technicus Marcel. In september in gebruik genomen en de gasmeter laten ophalen. Buitenunit is heel erg stil en geen enkele geluidsoverlast buiten én binnen! Bevalt ons erg goed. Na een CV is een warmtepomp wel even wennen en dit vraagt wel wat instelwerkzaamheden en anders omgaan met warmte in huis. Eerste keer met temp rond het vriespunt vroeg ook om wat aanpassingen. Maar nu het weer koud buiten is (0 gr) werkt hij als een zonnetje. Van harte aanbevolen!
Emiel V
Emiel V
2024.01.05
LG split unit laten plaatsen. Duidelijk en eerlijk geholpen. Nette prijs en installatie binnen 2 weken wat er keurig netjes uitziet.
Thijs Jaarsma
Thijs Jaarsma
2023.12.09
Goede communicatie, fijn in de omgang, heeft bij ons een nieuwe warmtepomp van Daikin geïnstalleerd nadat de vorige van een ander merk kuren gaf. Met de winter voor de deur was mijn angst dat wij in de winter in de kou zouden zitten. Echter door Bart en zijn mannen zitten we er toch warmpjes bij. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat dit hele traject slechts enkele weken geduurd heeft. Mijn dank is groot.
Vittorio van der Linden
Vittorio van der Linden
2023.11.29
Goed bedrijf 👍🏽
M B
M B
2023.11.12
Anno van wanrooy
Anno van wanrooy
2023.09.14
Fijne samenwerking met onze airco! Top bedrijf 👌🏼
christien veldhuis
christien veldhuis
2023.09.13
Vrienden van ons hebben een airco laten monteren bij Linden-Care en waren zeer tevreden over het bedrijf van advies tot montage. Dat was voor ons de reden om ook contact met hun op te nemen. Bart v.d Linden kwam bij ons thuis om de situatie te bekijken en na een gezellig en vakkundig advies was de keuze snel gemaakt. Gisteren zijn de airco's gemonteerd door hun medewerkers. Zeer tevreden en een aanrader.
AWM Huijsman
AWM Huijsman
2023.09.13
Via Lindencare een duo split Airco van LG laten plaatsen. Duidelijk en gericht advies duidelijke offerte gehad tegen marktconforme prijzen. Plaatsing van de airco's en buitenunit vakkundig uitgevoerd. 1 x een kleine storing gehad en dat is direct keurig opgelost en valt onder het onderhoudsabonnement dat ik heb afgesloten. Dus zeer tevreden.