Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen

Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen Reviews

Excellent rating
4.9
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
Jeffrey
Jeffrey
2023.09.12
Mijn behandeling bij Linda Hoogendoorn verliep rustig ze luistert aandachtig en er is ruimte voor jou verhaal. Met het herstel voorop. Behandelingen, tips and tricks die gedurende de sessie kan gebruiken. Ik zou Linda zeker nog aanraden voor je behandeling.
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2023.09.12
Hoi Jeffrey, dank je wel voor jouw mooie review! Fijn dat je me zou aanraden en veel gehad hebt aan de behandelingen, tips and tricks gedurende het traject.
Advertisement
Monique van den Hondel
Monique van den Hondel
2023.07.11
Het wordt nooit meer hetzelfde! Dankbaar dat Linda mij heeft willen begeleiden tijdens het coachingstraject en voor alle nieuwe inzichten die ze me heeft gegeven. Het was een mooie reis samen. Al langere tijd wist ik dat het niet goed ging met me. Het was intussen overal merkbaar en nog deed ik mijn best het te verbergen en te doen alsof het er niet was. Met name voor mijzelf! Diep van binnen wist ik wel dat ik altijd in versnelling 6 leefde. Dat op deze manier doorgaan helemaal niet vol te houden is maar ik zag geen manier het tij te keren. Teveel mensen rekende op mij in meerdere opzichten. Het altijd aan staan en in mijn geval veel voor anderen zorgen bleek een sluipmoordenaar. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf helemaal ben kwijtgeraakt geweest. Alleen maar doordraven, slecht slapen, geen energie, slecht eten en nog veel meer met als gevolg een medische diagnose, uitgeput raken en niks meer voelen. Eigenlijk wist ik niet eens goed meer wie ik nu eigenlijk zelf was. En toen ging het licht, figuurlijk gezien, echt uit….Langzaam drong het tot me door hoe ik eraan toe was en hoe noodzakelijk het was aan mezelf te gaan werken. Eerder dat jaar had ik een artikel doorgestuurd gekregen van een collega. Het ging om een tekst met een pakkende inhoud en waarin stond dat de verandering die je zoekt, altijd in jezelf zit. Dit artikel had ik (achteraf bleek niet voor niks) bewaard. Het was een schrijven van Linda. Zodoende heb ik Linda benaderd voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken of zij mij zou kunnen helpen of begeleiden bij het op zoek gaan naar mijn nieuwe ik. Een versie waarbij aandacht voor mijzelf een grote rol zou spelen. Nu zijn er duizenden coaches te benaderen maar met name de aanpak van Linda sprak mij erg aan. Een langer lopend traject waarbij we aandacht hebben gehad voor de basis: Hoe komt het dat ik zo ver verwijderd ben geraakt van mijzelf? Wat speelt er nu eigenlijk?Maar ook duidelijk gewerkt aan de weg terug en ook de borging. En dat alles samen, wandelend in de natuur en in verbinding met elkaar. Dat laatste is de kers op de taart, de magie. Tuurlijk is er een klik nodig om iets te laten werken en deze was er meteen. Wat is Linda een ongelooflijk mooi mens! Wekelijks keek ik uit naar het wandelen met Linda in de natuur. Ik was hongerig naar wat zij mij kon brengen. Ik heb alle info letterlijk opgezogen en heb zelf ook hard gewerkt er daadwerkelijk iets mee te doen. Want echt veranderen is heel moeilijk en terugvallen in je oude patroon heel gemakkelijk. Linda heeft me zoveel inzichten gegeven, me veel geleerd en me kennis laten maken met een deel van mijzelf die ik niet kende of niet meer kende. Voor mij een hele mooie kant welke ik nodig heb om verder te kunnen. Ik ben er serieus van overtuigd dat ik dit resultaat niet zomaar bij een andere coach had kunnen bereiken. Haar rust, empathische vermogen, intelligentie, liefde voor de medemens en ook wel haar gevoel voor het meerdere heeft mij zo ongelooflijk veel gebracht. Een waardevol traject dat mij weer terug heeft gebracht naar wie ik werkelijk ben en nog veel meer. Ik kan nu zeggen: het wordt nooit meer hetzelfde!
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2023.07.25
Een erg mooi traject was het, dank voor jouw review en we houden contact!
rowena van abeelen
rowena van abeelen
2023.07.07
Bij Linda heb ik veel geleerd over mijzelf en mijn rugzak. Ik heb mijn rugzak ver kunnen legen en hadvaten gekregen om hier in de toekomst zelf nog mee aan de slag te gaan. Ik kan wel stellen dat het traject bij Linda mij meer geholpen heeft dan al die jaren therapie die ik in het verleden gehad heb. Er werdt ingespeeld op mijn behoeften en wensen. De valkuilen waar ik op dat moment mee struggelde en out of the box gedacht. Ik heb een fijn traject gehad waar ik de rest van mijn leven nog gebruik van kan maken.
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2023.07.18
Hoi Rowena, wat een mooie review, heel erg bedankt! En heel fijn dat je zoveel hebt gehad aan ons mooie traject!
Erik van Mersbergen
Erik van Mersbergen
2023.06.29
Als men de reviews leest is het meeste al wel gezegd. Toch wil ik mijn ervaring openlijk delen. Al was het maar om anderen over de drempel te laten stappen een traject in te gaan. Ik zelf ging voor een ademhalingstraject...... Maar tijdens en na de intake kwamen er trauma,s naar boven. Wat ik nooit had durven dromen gebeurde! Vanaf dat moment ging het steeds beter met me. Een van Linda haar vele kwaliteiten is te luisteren. Ook wanneer je weinig woorden hebt , of niet de juiste, weet zij juist door dat luisteren jou een handreiking te doen, begrijpend, meevoelend, aanvullend......het gesprek valt dus nooit stil. Jezelf spiegelen, jezelf antwoorden laten geven, feiten vanuit een andere hoek laten zien....... Linda heeft mij de ,op z,n zachtst gezegd, minder leuke gebeurtenissen leren aanvaarden. Aankijken, en hoe mooi, nu vaak gepaard met een glimlach. De familie opstelling die ik bij haar heb mogen doen behoort tot het handje vol meest bijzondere momenten uit mijn leven. Ik kan nog langer doorgaan...... Schroom niet, help je zelf. Doe je zelf dit kado, Linda.....lief, mooi en warm mens. Dank voor alles, Erik
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2023.07.18
Hoi Erik, wat hebben we een mooi traject gehad! Heel erg bedankt voor deze review en veel geluk gewenst!
Jiska van Winden
Jiska van Winden
2023.05.31
Stress- en burn-out coaching traject Ik weet het nog heel goed. Het moment was daar. Ik kon niks meer… mijn grens was bereikt. Ik was op. En dat op 23 jarige leeftijd. Ik dacht dat de wereld instortte inclusief ikzelf. Ik wist niet waar ik moest beginnen. En naar een psycholoog wilde ik niet. Zag het al weer voor me… aan een tafeltje zitten en praten. Ik wilde iets wat bij me past en waar ik zelf achter stond. Ik besloot een intake te doen met Linda. Vanaf moment 1 voelde dit vertrouwd en goed. Ik besloot ervoor te gaan. In het begin 2 x per week. Het waren fijne momenten samen buiten in het bos. De buitenlucht is erg fijn. Ik was blij met de hulp die ik van Linda kreeg. Ik kon alles tegen haar vertellen en als ik vragen had mocht ik ze altijd stellen. Dat voelde vertrouwd en dat was nou net iets wat ik nodig had, om een nieuwe weg in mezelf te zoeken en het anders te doen. Zo verliep mijn traject verder, en elke keer kwam ik een stukje dichter bij mezelf. Door de EFT methode kan ik nu makkelijker dingen loslaten. 1 op 1 is dit een fijn moment en Linda begeleid je hier goed doorheen. Ik kan zeggen dat ik er nu sta en dat ik weer straal. Zonder Linda had ik dit niet gekund. Linda is een top coach en weet wat ze doet. Linda bedankt voor alle leerzame lessen. Je bent een topper! Jiska Bouwens-van Winden Begeleider, Prisma
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2023.07.18
Hoi Jiska, heel erg bedankt voor deze mooie review en ons mooie traject samen!
Advertisement
Sophie van Dongen
Sophie van Dongen
2023.04.17
Achteraf gezien heb ik lang rondgelopen met klachten van een burn out, maar er nooit aan willen toegeven. Tot het moment dat ik volledig in stortte, zowel lichamelijk als mentaal was ik niets meer waard. Ik schrok hier enorm van. Ik was net 23 jaar en het belemmerde mijn hele leven. Toen het besef er was, ben ik hulp gaan zoeken. Ik ben heel blij dat ik bij Linda terecht ben gekomen. Ik vond het een stuk gemakkelijker om me open te stellen doordat de gesprekken wandelend werden gevoerd. Linda’s zachte aanpak en begrip zorgde ook voor vertrouwen tijdens de gesprekken en oefeningen. Ik kan me de woorden “Een burn-out is een cadeautje, een cadeautje om de beste versie van jezelf te gaan worden” nog goed herinneren. Vanaf dat moment heb ik alles met beide handen aangepakt. Ik heb veel geleerd tijdens elke sessie en daardoor vielen steeds meer puzzelstukjes op z’n plek. Ik heb mezelf beter leren kennen, beter voor mezelf leren zorgen en geleerd om bepaalde situaties anders te zien of anders in te handelen. Mijn leven is daardoor compleet veranderd, maar ik heb weer het vertrouwen en zin in de toekomst. Ik ben Linda heel erg dankbaar voor haar aanpak, steun en support! Je was een hele fijne coach!
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2023.07.18
Dank je wel Sophie voor deze mooie review!
Susan Splinters
Susan Splinters
2020.12.21
Bianca Broeken
Bianca Broeken
2020.12.21
Caroline B
Caroline B
2019.11.07
Linda is een echte professional. Haar oprechte, bevlogen en daadkrachtige aanpak, samen met haar intuïtieve, toegankelijke persoonlijkheid maken haar tot een topcoach. Ze heeft kennis van zaken en dringt snel door tot de kern. Ik heb meer dan 15 jaar met veel plezier met Linda in diverse functies gewerkt en kan haar zeker aanbevelen als sparringspartner, trainer of coach. Zowel voor zakelijke als persoonlijke ontwikkeling.
Reply from Linda Hoogendoorn Coaching en Training | In de natuur | ACT Master | EFT | Opstellingen 2020.11.18
Dank je wel Caroline voor jouw mooie reactie!
Advertisement