Life-Beat

www.life-beat.nl

Life-Beat Reviews

Excellent rating
5.0
43 reviews Verified
Life-Beat
%title%

%offer%

Reviews ( 42 ) 5.0

Ineke Hummel
Ineke Hummel
2024.05.07
Prettige massage gehad van Anneloes. Ze vraagt naar je behoeftes en neemt echt de tijd voor je. Zeker een aanrader!
B. Heshmati
B. Heshmati
2024.04.17
I enjoy every training session with Lindsay and Anne! They're very welcoming, professional and open-minded. I love Lindsay's willingness to tailor the training sessions based on individual's needs. She has been very accommodating and understanding of my preferences and needs. I think her personalized approach makes kickboxing equally challenging and FUN!! I really like that she corrects my technique but also pushes me to be in the moment and just kick and punch. Those qualities in her approach and training are so valuable and what truly motivates me to go back whenever I get the chance. I have tried Anne's aerial yoga a few times and I believe it is an experience you cannot easily find elsewhere! She makes aerial yoga fun, difficult and relaxing all at the same time which makes it a unique and remarkable experience. I really appreciate both Lindsay and Anne & can't thank them enough for all the experiences I've had training, and chatting with them. Thanks alot! :)
Meera
Meera
2024.04.12
Anneloes gives a warm and welcoming space to fully relax and heal sore bodies and minds. Her massages are pain free with acupressure and really help chronic tension and stress. Highly recommend!
Reply from Life-Beat 2024.04.19
Hi Meera, thanks for your kind words. Till next time :-)
Aline Meijer
Aline Meijer
2024.04.03
Als coach creëert Lindsay een fijne, vertrouwde en veilige sfeer. Alles mag er zijn. Ze deelt ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor het contact gelijkwaardig en respectvol is. Voelbaar is ook hoe ze aangevuld en versterkt wordt door Anneloes. De ruimte (aan huis) is fijn; schoon, licht en stijlvol ingericht. Binnen de coaching stelt Lindsay het voelen en vertrouwen centraal. Het ervaren en voelen van je lichaam, je kracht, je kwetsbaarheid, je grenzen. Want de inspanning en ontspanning die ze je laat ervaren met behulp van een (boks)training brengen allerlei lichamelijke sensaties, gevoelens en emoties teweeg. Lindsay geeft je de ruimte om te ontdekken dat je een keuze hebt in hoe je met die sensaties, gevoelens en emoties omgaat. Door die lichaamsgerichte en ervaringsgerichte aanpak kon ik (in deze veilige context) experimenteren en oefenen met nieuw gedrag. In de tijd tussen de coachingssessies kon ik er ook in het dagelijks leven mee oefenen en toepassen wat ik had geleerd. Doordat Lindsay ervaring en expertise heeft opgebouwd in het herkennen en benoemen van thema's in menselijk gedrag, en ze het kan plaatsen in een onderliggend theoretisch kader, hielp ze me om mijzelf beter te leren kennen en begrijpen. Ik leerde dat ik me niet hoef te laten leiden door mijn emoties en gevoelens, maar dat ik daar zelf de regie over kan (her)pakken. Ik durf nu te voelen, te vertrouwen op mijn gevoel én ervoor te gaan staan. Iets wat ik elke vrouw gun en bij deze daarom ook van harte aanbeveel!
vera geertsma
vera geertsma
2024.04.01
De afgelopen periode was ik op zoek naar een plek om sporten weer op te pakken. De personal training van Lindsay is veel meer dan alleen sporten. De coaching tijdens de pt van Lindsay zorgt ervoor dat ik stappen zet in het sporten en mijn persoonlijke ontwikkeling. Lindsay zorgt voor een veilige plek met veel plezier en waarbij je steeds uitgedaagd blijft. Bij life-beat gaat het echt om wie er tegenover ze staat.
Det W.
Det W.
2024.03.17
Reply from Life-Beat 2024.04.12
Dankjewel Dette, voor je review. Graag tot de volgende keer!
Beryl Dekker
Beryl Dekker
2024.03.09
Sinds november sport ik wekelijks met veel plezier bij Life-Beat. De aanpak is persoonlijk en daardoor op een prettige manier uitdagend. Ik kan een proefles van harte aanbevelen, evenals de massages die Life-Beat ook aanbiedt!
Ethel Metz
Ethel Metz
2024.03.05
Heerlijke ontspannende massage, viel bijna in slaap.
Reply from Life-Beat 2024.03.11
Hi Ethel, dankjewel en graag tot de volgende keer!
Lian Doornbos
Lian Doornbos
2024.03.04
Heerlijke ontspannen massage gehad, Anneloes stelt je goed op je gemak en je komt dan ook tijdens de massage echt tot ontspanning. Zeker een aanrader!
Reply from Life-Beat 2024.03.11
Hi Lian, dank voor je positieve woorden en graag tot de volgende keer!
Jonneke Paping
Jonneke Paping
2024.02.14
Superleuke bokslessen. Altijd dynamisch en uitdagend. "Inslijpen" is nu onderdeel van mijn vocabulaire geworden, dus ben niet alleen lichamelijk maar ook intellectueel gestimuleerd. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die wat fitter wil worden in een gezellige omgeving.
N. Brand
N. Brand
2023.11.09
De massages bij Anneloes zijn een echte aanrader! Ze neemt de tijd om je te leren kennen en stemt af op wat prettig voor je is. Vervolgens kun je je overgeven en in ontspanning zakken in je lijf, erg fijn! Ik zou zeggen boek een sessie en ervaar het zelf!
Reply from Life-Beat 2024.02.16
Wat een fijne en positieve woorden, dankjewel🙏🏽! Tot gauw💆‍♀️
Janet B
Janet B
2023.10.03
Hangen in het yogadoek ervaar ik als zeer ontspannend en de persoonlijke aandacht die je bij Life-Beat krijgt, vind ik fantastisch. Kan het iedereen aanraden, ook als je bv om wat voor reden dan ook niet van groepen houdt. De sfeer op de locatie is ook fijn. Ik voelde me meteen thuis.
Reply from Life-Beat 2024.02.16
Dankjewel voor je positieve woorden, tot gauw🌻!
Trinke Miedema
Trinke Miedema
2023.09.22
Ga altijd met veel plezier heen. Naast lekker sporten en mijn hoofd leeg maken is het ook altijd gezellig. Iedereen is welkom en mag meedoen op eigen niveau. Respect en interesse zijn ook aanwezig.
nienke h.
nienke h.
2023.09.20
Een fijne plek om te komen sporten en ontspannen, met een gezellige, laagdrempelige sfeer. Maakt niet uit of je jong, oud, super fit bent of niet, iedereen (met of zonder rugzakje) is welkom om op eigen niveau mee te komen doen, en dat merk je. Lindsay en Anneloes zijn hele fijne trainers die je veel leren over kickboks technieken, persoons-gerichte ondersteuning bieden, en je met humor en kunde door alle "mountain climbers" en "burpees" heen loodsen op een manier dat het, ondanks het zweten, toch nog leuk is! ;) De trainingen zijn uitdagend, gezellig, en geven veel voldoening. Absolute aanrader :)
Lilian Kamminga
Lilian Kamminga
2023.09.20
Lifebeat is een hele fijne plek om te boksen. Je wordt uitgedaagd op niveau, leert leuke boks combinaties en wordt aangemoedigd om alles uit jezelf te halen.
Melanie X
Melanie X
2023.09.18
Ik heb samen met een vriendin van mij 2 jaar lang kickboksles gehad bij Life Beat en dat was fantastisch. Het was altijd erg gezellig en Lindsay en Anneloes hielden graag van een grapje. Maar daarnaast werd er ook hard getraind en ging ik altijd naar huis met een voldaan (en bezweet) gevoel!
C. Scholtens
C. Scholtens
2023.09.17
Aanrader. De geboekte ontspanningsmassage was n kadoo van mijn vriend. Nu boek ik ze nog steeds voor mezelf. Als ik over de drempel stap neem ik de waan van alle dag mee. Als ik vertrek ben ik in ruststand gezet. Anneloes kan mijn deurtje naar 'geen gedachten hebben' op een kiertje zetten. Aan mij, om het deurtje open te houden. Valt het dicht door stress of drukte dan kom ik weer terug. Zo fijn!
Reply from Life-Beat 2023.09.24
Dankjewel Christel voor je mooie woorden, graag tot de volgende keer!
Lizzy van de Steeg
Lizzy van de Steeg
2023.09.16
Ik train al vanaf het begin bij Life-Beat. Ik heb het bedrijf mogen zien groeien tot een community wat het nu is! Ik ben super blij met Lindsay en Anneloes! Naast de ze goede trainingssessie geven kan ik ook altijd bij ze terecht met al mijn persoonlijke verhalen. Zeker de moeite waard om eens mee te trainen. Een proefles kan je gewoon gratis regelen via hun website.
Marije Smit
Marije Smit
2023.09.14
Anneloes neemt alle tijd voor je. De massage wordt helemaal op jou afgestemd. Het is heel fijn en ontspannend. Echt een aanrader om jezelf (of iemand anders) cadeau te doen.
Reply from Life-Beat 2023.09.24
Hi Marije, dankjewel voor je fijne review, tot gauw!
Talita Faber
Talita Faber
2023.09.14
Na een werkdag is het heerlijk om bij Life-Beat te kickboksen! Er is hier ruimte voor persoonlijk contact, wat hen uniek maakt en ik als erg prettig ervaar. Bij deze training kan je lekker je energie kwijt en word je uitgedaagd op je eigen niveau! Na een training voel ik me voldaan en energiek, een heerlijk gevoel!