Lex Lawyers

Lex Lawyers Reviews

Excellent rating
4.6
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
Willem Van Beelen
Willem Van Beelen
2023.12.25
Slechte service
Reply from Lex Lawyers 2023.12.27
Dank voor uw review. Het is jammer dat u niet eerst contact met ons hebt opgenomen, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen om dit op te lossen. Kunt u contact met ons opnemen? Op basis van uw situatie hebben we de inschatting gemaakt dat u een kleine kans had op succes vanwege uw verleden. Zelf had u ons ook al laten weten dit in te zien. Het is daarom spijtig deze review te lezen. Juridisch kunnen we veel, maar we zijn geen wonderdokters.
Advertisement
Leo
Leo
2023.10.17
Update: Ik heb uiteindelijk met de directeur van uitzendbureau gebeld en mijn frustraties geuit. Ik heb gezegd dat ik met een advocatenkantoor heb gebabbeld en op basis van de wet "wettelijke verhoging" een berekening gemaakt. Als ik de directeur / werkgever telkens "de verplichte brief" stuurde wanneer mijn salaris niet volledig / op tijd werd uitbetaald.. (je moet blijkbaar je werkgever telkens "kans geven om alsnog te betalen" middels een brief). Had ik dat telkens gedaan zou ik + 1200€ hebben. (Echter met terugwerkende kracht zou dat niet kunnen juridisch gezien en emotionele schadevergoeding eisen zou ook heel moeilijk worden, volgens Lex Lawyers. ) Ik heb dit allemaal gedeeld met de directeur, ook dat ik juridisch niets kan doen. En die heeft mij +1200€ uitbetaald zodat ik mn mond zou houden en is na een paar weken later "opeens" vertrokken. Boekhouding was een grote puinhoop daar. Heel goed geholpen. Mijn salaris wordt regelmatig te laat of onvolledig uitbetaald. Na het gesprek een heel stuk wijzer geworden en begrijp nu dat mijn werkgever dit bewust doet. Ik weet nu wat juridisch allemaal mogelijk is. (Vrij weinig helaas) Het was verstandig om te bellen ipv in emotie te handelen, want het gaat er niet om wat jij wilt maar wat in de wet staat. Ik hou me rustig en ga op zoek naar ander werk. Heel erg bedankt. Een grote last is van mijn schouders.
Dhruvika Patel
Dhruvika Patel
2023.09.02
Highly recommend!! Fast and good customer service.
Mieke Van der Schoor
Mieke Van der Schoor
2023.03.23
Top geregeld, aardige en meedenkende mensen .
Bas Is
Bas Is
2023.02.17
Op 03-02-2023 is mijn rijbewijs ingenomen. Ik dacht eerst '' Ik kan zelf wel een verzoek indienen om hem eerder terug te krijgen bij het CVOM'' Dit verzoek werd helaas al gauw afgewezen. Hierna heb ik contact opgenomen met LexLawyers of hun een klaagschrift wouden indienen bij de rechtbank. Dit klaagschrift was binnen 24 uur opgesteld en verzonden naar de rechtbank. 24 uur na het indienen van het klaagschrift kreeg ik reactie via de mail van de rechtbank dat de officier van justitie de beslissing heeft genomen tot teruggave van het rijbewijs. Ik ben LexLawyers super dankbaar :D
Advertisement
C.
C.
2023.01.04
Hartstikke goede ervaring, erg vlug geholpen, goede luisteraar, heeft vliegensvlug door hoe de zaak in elkaar zit en is zeer kundig en professioneel. Daarnaast een eerlijk tarief niet zo idioot als sommige advocaten vragen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader!!
Fazli Bolat
Fazli Bolat
2023.01.03
Betaalbaar! Doen hun werk zeer zeer goed ! Rijbewijs voor de 2e keer kwijt en met een sterk klaagschrift binnen 10 dagen terug gekregen! Dankjewel Dries👍!
Huseyin Ceviz
Huseyin Ceviz
2022.05.17
A. !
A. !
2022.01.13
Positive
Professionalism
Meester Dries van Huykelom van de Pas is een heel slim en goed advocaat. Je krijgt de alle nodige aandacht. Weet waar de knelpunten liggen en hoe dat op te pakken. Heeft mij in 1 dag geholpen. Reageert heel snel terug. Komt belofte's na. Had niet zo snel resultaat verwacht. Maar ieder zijn vak natuurlijk. Van harte bedankt meester Dries. Wie weet met een ander zaak kom ik zeker bij u terug. MEESTER DRIES IS ECHT EEN AANRADER
Advertisement
Schilt Schouten
Schilt Schouten
2021.09.01
Positive
Professionalism
Quality
Zeer kundig en professioneel en ook nog eens zeer concurrerende tarieven! Chapeau!!
Thea Coumans
Thea Coumans
2020.03.10
Prima kantoor dat je zaken goed behartigd. Steeds goed geïnformeerd worden en ze zorgen dat ja de achterstallige betalingen alsnog ontvangt. Dank voor de fijne samenwerking!!
wydadi Amsterdam
wydadi Amsterdam
2020.01.29
Jaouad Chentouf
Jaouad Chentouf
2020.01.17
Die Dries-jan is echt en topper, hij helpt me zo goed! En is altijd lekker snel met ze reacties echt een topper
Advertisement
Shirley Verveer
Shirley Verveer
2020.01.14
Mariya Denysova
Mariya Denysova
2020.01.14
Goed bedrijf, werken vlot en professioneel. Bieden veel ondersteuning voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Wij zijn in ieder geval erg blij met de diensten van Lex Lawyers!
B Karaca-Dingjan
B Karaca-Dingjan
2020.01.14
Paul De Wit
Paul De Wit
2020.01.04
Eindelijk een keer goed, professioneel en vlug geholpen! Ze hebben veel kennis en zijn goed bereikbaar. Als ik nog een keer juridische hulp nodig heb ga ik zeker weer naar Lex Law!
Advertisement
Auke Broekema
Auke Broekema
2019.11.08
Beste lezer Ik had 2 zaken bij dit kantoor lopen die ze allebij gewonnen hebben hier ben ik heel blij mee bedankt
Zaza B
Zaza B
2019.08.31
Zeer onvriendelijk personeel. Als de telefoon überhaupt wordt opgenomen staan de medewerkers (m.u.v de advocaten) je niet vriendelijk te woord. Verschaffen ook verkeerde informatie. Op mails word niet of kortaf gereageerd.
Lizzy Lizzy
Lizzy Lizzy
2018.10.24
Geweldig goed en snel geholpen bij een annulering van een aankoop keuken!