Les Veterinàries de Ripoll Reseñas

Les Veterinàries de Ripoll Reseñas

4.8

Excelente - basado en 95 opiniones

www.lesveterinariesripoll.cat/ca
está verificado por Trustindex

Garantizamos que todas las reseñas son 100% reales.
¿Qué es Trustindex?
%title%

%offer%

Reseñas (95)
Itziar Navarro López
Itziar Navarro López
2024-02-12
Molt bona atenció! Hi vam acudir per una urgència i ens van atendre de seguida, fent totes les proves necessàries a la nostre gosseta. Uns dies després ens han escrit per a preguntar-nos com es trobava i aconsellar-nos com seguir el tractament. Moltes gràcies!
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2024-02-12
Moltes gràcies per la vostra valoració! Fins aviat
jordi cordero catala
jordi cordero catala
2024-02-02
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2024-02-02
Moltes gràcies per la teva valoració!
Anna Sala Traveria
Anna Sala Traveria
2023-12-22
M'encanta portar-hi en Pixupin (el meu gos) per l'excel·lent tracte rebut i la qualitat del pinso que tenen. A més de carinyo i professionalitat es veu que els hi apassiona la seva feina, sempre actualitzades en quan a formació i consells. El gos té 16 anys i està en plena forma gràcies a elles no en tinc cap dubte!
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-12-22
Moltes gràcies per la teva valoració! Esperem celebrar més anys al seu costat
Irina Vila Salgueda
Irina Vila Salgueda
2023-12-14
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-12-15
Moltes gràcies per la teva valoració!
Montse Grabuleda
Montse Grabuleda
2023-11-23
Molt professionals, atentes, amables. Es veu q s'estimen les mascotes. Él el centre de salut de les meves mascotes.
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-11-24
Moltes gràcies per la teva valoració Montse!
Angel Ferrer Mora
Angel Ferrer Mora
2023-11-23
Tracte amable i correcte. La Noemí, atenta i professional. 4* perquè no li va prendre la temperatura a la meva gosseta, que tenia febre. Tot plegat, força bé. Em va transmetre confiança i tranquil·litat, de seguida. Gràcies, era el que em calia a mi. Vull dir, que ens va "curar" a tots dos. La gosseta ja s'ha recuperat. Gràcies de nou, Àngel Ferrer I perdona per la vomitada. Ho va fer per fer-te saber que no feia "cuento" 😁😘
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-11-24
Moltes gràcies per la teva valoració! Tindrem molt en compte la teva opinió per seguir millorant!
Paqui Montes Perez
Paqui Montes Perez
2023-11-19
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-11-20
Moltes gràcies per la teva valoració!
José Antonio
José Antonio
2023-11-13
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-11-13
Moltes gràcies per la teva valoració!
ramon ricart masmitja
ramon ricart masmitja
2023-10-20
El tracte amb el client és excelent i amb els animals ja no cal dir-ho, perquè tenen molta paciència i això és d'agrair. Cal afegir-hi que quant es tracte d'una cirurgia els primers dies per conèixer l'evolució estàn en contacte amb el client i això pel amu i la mascota és molt important. VETERINÀRIES SEGUIU AIXÍ.
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2021-02-09
Moltes gràcies per la teva valoració!
MoLuz Martínez
MoLuz Martínez
2023-10-18
Solo tengo palabras de agradecimiento de la manera ràpida y eficiente que actuaron con mi perrita, el mismo día que la visitaron por la tarde la intervinieron quirúrgicamente, todo fue bien.
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-10-18
Moltes gràcies per la teva valoració!
Martina ranz sanchez
Martina ranz sanchez
2023-10-18
Molt professionals i el tracte de 10!
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-10-18
Moltes gràcies per la teva valoració!
Ana Tornero
Ana Tornero
2023-10-16
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-10-17
Moltes gràcies per la teva valoració!
Elisenda Torruella
Elisenda Torruella
2023-09-24
Bones professionals
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-09-25
Moltes gràcies per la teva valoració!
Ramon Prat
Ramon Prat
2023-09-13
Bon servei i grans professionals!
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-09-14
Moltes gràcies per la teva valoració!
Jordi Cid
Jordi Cid
2023-09-05
Son un encant de noies
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-09-06
Moltes gràcies per la teva valoració!
Ricard Carnicer
Ricard Carnicer
2023-08-01
L'Anna i la Noemí són dues grans professionals que s'estimen el que fan, vocacionals i honestes. Son Les Veterinàries!
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-08-01
Moltes gràcies per les teves paraules Ricard. Ha estat un plaer haver-vos conegut!
Dolors Heras Vila
Dolors Heras Vila
2023-07-22
Excel.lent tracte i prefessionalitat. Gràcies X cuidar del meu Hèrcules
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-07-22
Moltes gràcies per la teva valoració! Encantades de tenir a l'Hèrcules de pacient!
MariaRosa Ros Vila
MariaRosa Ros Vila
2023-06-06
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-06-06
Moltes gràcies per la teva valoració!
Fernando Moreno Ruiz
Fernando Moreno Ruiz
2023-05-24
He portat el gosset de la meva filla per primera vegada i la veritat que el tracte a estat molt bo, es nota que son molt professionals, els recomano al 100%
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-06-06
Moltes gràcies per la teva valoració!
Vidal Carlon sanchez
Vidal Carlon sanchez
2023-05-24
Respuesta de Les Veterinàries de Ripoll 2023-05-24
Moltes gràcies per la teva valoració!