Leidekker Verhuizingen Reviews

Leidekker Verhuizingen Reviews

5.0

Excellent - based on 17 reviews

www.leidekkerverhuizingen.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (15)
Henk Doelman
2023-05-19
Perfekt verhuisbedrif Wij waren uitermate tevreden met Leidekker verhuizingen. Vakkundig,behulpzaam en alles met een glimlach,alle afspraken zoals gepland. Op ons verzoek werden zonder meer extra werkzaamheden uitgevoerd. Een bedrijf dat weet wat service en kwaliteit inhoudt. Henk en Marian
Advertisement
Wett & Roobe BV
Wett & Roobe BV
2022-02-07
Positive
Professionalism
Quality
Zeer goede ervaring met Marcel en zijn collega's tijdens de verhuizing van ons kantoor. Korte lijnen, goed bereikbaar en alles tot in de puntjes geregeld! De verhuizing is top verlopen en de dag daarna ook nog een mooie bos bloemen ontvangen!
Graziella van Houten
Graziella van Houten
2022-01-27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
We hebben een fijne en comfortabele verhuizing gehad. Top uitgevoerd door de vakkundige en vrolijke mannen van Leidekker verhuizingen. Echt een aanrader👍
Saskia Verkerk
Saskia Verkerk
2021-10-26
Positive
Professionalism
Voor een verbouwing onze spullen in opslag gezet bij Leidekker Verhuizingen. Fantastische mensen: alle meubels uit elkaar gehaald en bij terugkomst weer in elkaar gezet, we kregen vooraf dozen en papier, echt alles goed geregeld. En een paar dagen nadat ze alle meubels weer netjes terug hadden gebracht en op hun plek hadden gezet, krijgen we ook nog eens een prachtige bos bloemen van ze. Wat een service en wat een leuke attentie! Bedankt Marcel en team!
Suzanne Poot
Suzanne Poot
2021-09-14
Positive
Professionalism
Quality
Met de begeleiding en adviezen van Marcel een goede voorbereiding gehad. Vandaag mede daardoor ook een fijne en stressvrije verhuizing gehad volledig verzorgd door Leidekker Verhuizingen. Echte professionals, een aanrader!
Advertisement
Robbert Hal, van
Robbert Hal, van
2021-08-30
Positive
Professionalism
Quality
Zeer tevreden over de verhuizing voor Leidekker Verhuizingen. Alles ging met een glimlach en wij als klant zijn echt volledig ‘ontzorgd’. Absolute aanrader voor iedereen die gaat verhuizen!
Bea Koster
Bea Koster
2021-07-25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
We zijn super tevreden hoe Marcel en zijn medewerkers onze verhuizing hebben geregeld. Prettige omgang, korte lijnen, heldere afspraken, goede adviezen en uiteindelijk alles op z’n plek tegen een redelijke prijs! Kortom: ga je verhuizen, laat “Leidekker Verhuizingen” het regelen!
Chris Minnebreuker
Chris Minnebreuker
2021-06-30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Francesca Leonardi
Francesca Leonardi
2021-06-05
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Excellent service. They can really make your life easier when you are busy with a moving. Recommended.
Advertisement
Anja Brandsma
Anja Brandsma
2021-05-31
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Leidekker Verhuizingen hebben, met een goed op elkaar ingespeeld team, onze verhuizing professioneel, ontspannen en vakkundig gerealiseerd.
Veronique Tonino
Veronique Tonino
2021-03-12
Positive
Professionalism
Ronald Van Bree
Ronald Van Bree
2020-11-10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Git Muller
Git Muller
2020-11-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Advertisement
Margo Klaarenbeek
Margo Klaarenbeek
2020-11-06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Barbara van Schuppen
Barbara van Schuppen
2020-10-29
Positive
Professionalism
Punctuality