Legal Advice Wanted Reviews

Legal Advice Wanted Reviews

5.0

Excellent - based on 102 reviews

www.legaladvicewanted.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (102)
Bastiaan Konijnenbelt
Bastiaan Konijnenbelt
2024-02-23
Uitstekend geholpen door Jaap van Legal Advice Wanted. Hij gaf mij kosteloos een prima advies. Communicatie was top. Aanrader!
Patrick Dekker
Patrick Dekker
2024-01-22
Great company. Helped us out on a no win no fee basis. Robin was confident we would win, I was sceptical and had no legal insurance. Needless to say we won our case. Recommend!
Achaat Uitvaartverzorging
Achaat Uitvaartverzorging
2024-01-22
Mijn ervaring met Legal Advice Wanted is zeer positief. Een persoonlijke benadering en snel en adequaat handelen, wat mij veel vertrouwen heeft gegeven en geleid heeft tot een goede oplossing.
selma pala
selma pala
2024-01-22
Zeer tevreden. De heer Dawit bakker heeft mij super goed geholpen dankzij hem heb ik mijn lease auto kunnen behouden. Wat voor ander advocaten onmogelijk was!! Dus ik raad iedereen dit kantoor aan.
Hannie Baan
Hannie Baan
2024-01-19
Ik wil even zeggen dat deze mensen echt hun best doen voor je de verzekering van tegenpartij gaven aan dat wij schuldig waren aan het ongeluk dat deze taxi veroorzaakte toen zijn wij verder gegaan door bij dit kantoor advocaat te raadplegen en nu hebben wij de zaak gewonnen door het goede toedoen van dit kantoor heel erg bedankt voor alles
willem van Hoogstraten
willem van Hoogstraten
2024-01-16
door legal advice wanted ben ik, als student, alsnog aan energietoeslag gekomen zonder dat ik daar ook maar iets voor hoefde te doen. hier ben ik ze extreem dankbaar voor.
Paul Smit
Paul Smit
2024-01-11
Ze reageren snel en het advies was uitstekend! Meedenkend, helder en professioneel.
Oleksii Popov
Oleksii Popov
2024-01-10
I absolutely recommend this advocate agency. Their assistance was very helpful in resolving a conflict with a transportation business that arose during my international relocation. Their approach was exceptionally precise and responsible, demonstrating a commitment to ensuring a successful resolution.
shemayra
shemayra
2023-12-15
In 2022 kregen studenten onrechtmatig geen energietoeslag. Op tiktok heb ik toen een actie gezien die opriep om je aan te melden bij legal advice wanted zodat hun kosteloos dit voor jou aan zouden vechten. Nu heb ik in tegenstelling tot een heleboel andere studenten dankzij deze geweldige mensen alsnog mijn energietoeslag ontvangen. Heel erg bedankt voor jullie inzet en ik zou ze zeker aanraden!
T.W.S. Ganzevoort
T.W.S. Ganzevoort
2023-12-15
Legal Advice Wanted heeft mij geholpen bij de rechtszaak voor energietoeslag voor studenten in Groningen. Ik vond het erg prettig hoe ik contact met ze had. Ze reageerden snel en duidelijk op mails en ik ontving ook de griffie kosten heel snel weer van ze terug.
Tommy Peters
Tommy Peters
2023-12-11
Snel en professioneel geholpen. Erg tevreden, al helemaal gelet op de kosten.
Tom Van bunnik
Tom Van bunnik
2023-12-11
Heel goed geholpen door LAW! Advies en communicatie waren top, al met al een uitstekende ervaring. Een echte aanrader!
Pim van der Sluis
Pim van der Sluis
2023-11-29
Goed bereikbaar en kundig
Irene Bos
Irene Bos
2023-11-26
Ze hebben me heel fijn geholpen en goed advies gegeven. Erg bedankt nogmaals!
Malou Rensink
Malou Rensink
2023-11-26
Super service!
Lot Winkelhorst
Lot Winkelhorst
2023-11-26
De heren van legal advice wanted hebben mij super goed geholpen!!
Lotte Gussinklo
Lotte Gussinklo
2023-11-26
Perfect!
Cor Bosch
Cor Bosch
2023-11-26
Tessa Sluyters
Tessa Sluyters
2023-11-22
De heren van LAW hebben mij uitstekend geholpen. Ze zijn zeer deskundig, persoonlijk en hebben mij gedegen advies gegeven. Dankzij hen heb heb ik juridisch de juiste stappen kunnen zetten. Ik raad ze van harte aan!
Bosch M
Bosch M
2023-11-22
De heren van LAW hebben mij van deskundig advies voorzien. Dit is van groot belang geweest, want hierdoor heb ik juiste beslissingen kunnen nemen op juridisch gebied. Ontzettend dankbaar voor de service.