Latuni Car Cosmetics Reviews

Latuni Car Cosmetics Reviews

5.0

Excellent - based on 20 reviews

www.latunicarcosmetics.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (18)
michiel van der meijde
michiel van der meijde
2021-09-17
Positive
Quality
Mike is echt een topper. Kon me snel helpen met een schade aan m'n deur voor een zeer schappelijke prijs!
Reply from Latuni Car Cosmetics 2021-09-17
Ah?? echt super tof man je reactie. Graag gedaan. Daar doen we t voor ???
Advertisement
Peter van Amen
Peter van Amen
2021-06-28
Met mijn vader en zijn Volvo V70 langsgereden om een parkeerschade te laten beoordelen. "Mike" vroeg of hij het gelijk even kon proberen om het weg te krijgen.......na 20 minuten was de schade voor 98% verdwenen. Magische handen heeft deze tovenaar. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.....een compleet zijscherm spuiten was dus niet nodig.
Leontine Roos
Leontine Roos
2021-05-27
Dit zijn echt vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De auto glimt en blinkt weer aan alle kanten . Ook kleine oneffenheden zijn professioneel weggewerkt. Top !
Leo Verberg
Leo Verberg
2021-04-20
Yordi Kaptein
Yordi Kaptein
2021-04-13
Top service en erg vriendelijke!
Advertisement
Nickie Van Wagtendonk
Nickie Van Wagtendonk
2021-04-05
Sebastiaan Hes
Sebastiaan Hes
2021-03-05
Goede prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijk en verstand van zaken. Topbedrijf, echt een aanrader!
bart
bart
2021-03-05
Sara Van Bodegom
Sara Van Bodegom
2021-03-03
Top bedrijf met kennis van zaken. Werkt keurig en snel, oog voor detail. Een aanrader!
Advertisement
Davy Renfurm
Davy Renfurm
2021-02-26
Ik heb een hele goede ervaring bij Latuni. De sfeer is chill en je krijgt goudeerlijk en duidelijk advies. Latuni is van de garages in de buurt het voordeligst. Tenminste voor de reparatie die ik heb laten doen. Ik ben dik tevreden en ga zeker weer als het nodig is!!
Dan Mol
Dan Mol
2021-02-26
E Van Elsacker
E Van Elsacker
2021-02-08
Haydar Arslan
Haydar Arslan
2021-01-29
Advertisement
Samantha O
Samantha O
2021-01-28
Fijn bedrijf, netjes en snel geholpen door Mike. Vandalisme schade aan mijn auto, bij meerdere bedrijven geweest waar het herstellen alleen mogelijk was met het opnieuw spuiten van mijn auto. Bij Latuni Car Cosmetics erg netjes herstelt en ZONDER spuiten! Blij mee!
I. de Jong
I. de Jong
2021-01-28
Laten poetsen bij Mike inclusief waxoyl. Auto half jaar geleden aangeschaft, maar ziet er nu mooier uit dan toen. Toppers!
Henny Kooijman
Henny Kooijman
2021-01-20
Al voor de tweede keer bij Mike geweest voor schade aan onze auto, beide keren naar volle tevredenheid opgelost. Alle mogelijkheden goed besproken en een goede prijs indicatie van tevoren. We rijden er vanuit Barendrecht "graag" (heb liever natuurlijk geen schade) een stukje voor om. Kortom, prima adres!!
Toefanie Diaz
Toefanie Diaz
2021-01-14
Advertisement
Victor Snellens
Victor Snellens
2021-01-09