Langå Hundeskov

Langå Hundeskov Reviews

Excellent rating
4.7
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
jane kristensen
jane kristensen
2024.03.07
Fantastisk sted hvor hundene frit kan tumle rundt.
Reply from Langå Hundeskov 2024.03.14
Tak for en flot anmeldelse Jane og 5 stjerner. Dejligt dine hunde og du nyder området :)
Advertisement
Torben Sørensen
Torben Sørensen
2023.10.25
Reply from Langå Hundeskov 2024.03.14
Tak for 4 stjerner Torben :)
jakob pedersen
jakob pedersen
2023.10.07
Reply from Langå Hundeskov 2023.10.10
Tak for 5 stjerner Jakob. :)
Jan Luxenburger
Jan Luxenburger
2023.09.25
Herligt sted som både hunden og jeg nyder, både den store indhegnede gård til leg og træning, men også den fine runde i skoven!
Reply from Langå Hundeskov 2023.09.25
Tak for din flotte anmeldelse Jan. :) Dejligt at du nyder området
Martin Knudsen
Martin Knudsen
2023.09.25
Langå hundeskov med plads til naturen. De største fordele er hvalpegården som er åbent areal hvor kan træne med sin hund med indkald, socialisering og fri leg. Hvalpegården er for alle, men det er hvalpene og ejer der sætter grænsen for hvad der kan accepteres. Hundeskov er naturlig skovbund med et godt tørt stisystem.
Reply from Langå Hundeskov 2023.09.25
Tak for din flotte anmeldelse Martin :) Dejligt du nyder området
Advertisement
B. M. L.
B. M. L.
2023.09.21
Skønt sted at komme og lege med hunde. Børn kan nemt være med her også 🤗☀️🌻💖
Reply from Langå Hundeskov 2023.09.25
Vi er mange der er rigtig glade for Langå Hundeskov og det betyder meget for de frivillige i Støtteforeningen der vedligeholder området, at man er glad for at komme. Så Tak for din flotte anmeldelse B.M.L :)
Lis Buch
Lis Buch
2023.04.18
En virkelig velfungerende hundeskov. Brede stenmels belagte stier, der er velegnede til både hunde, mennesker, barnevogne, rollatorer m.m. Stor indhegnet hvalpegård. Bordbænkesæt, aff. steder, masser af fugleredekasser i skovens træer og god stemning blandt besøgende.
Reply from Langå Hundeskov 2023.09.25
Tak Lis for din flotte anmeldelse. :) Der er brugt meget tid i Støtteforeningen til at finde de bedste løsninger hvordan vi kunne gøre Langå Hundeskov handicapvenlig. Så når vi skriver, at alle kan komme så mener vi også alle. Nu glæder vi os til, at søen kommer og træstier hen over de våde områder, hvor der selvfølgelig også gøres plads så alle kan komme med. :)