https://www.lakiernik-lublin.com.pl/

https://www.lakiernik-lublin.com.pl/ Reviews

Good rating
4.0
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
d s
d s
2023.08.30
Długo trzeba czekać
Jakub “kubis00” Gnypek
Jakub “kubis00” Gnypek
2023.07.30
Kamil Warda
Kamil Warda
2023.07.29
Jackb Belt
Jackb Belt
2022.11.28
Daje 10/10 Konkretny Facet nie tak jak inni "Fachowcy". Zrobił to co miał zrobić, wszystko ładnie wyszło tak jak chciałem. Polecam
Jerzy Łaszkiewicz
Jerzy Łaszkiewicz
2022.11.22
Nie znam zakresu świadczonych usług przez firmę.Zabieralem z pod firmy osobę pozostawiajavcą.auuto.Z jej relacji firma solidna,korzysta z jej usług kolejny raz i poleca ja zarówno w zakresie blacharskim jak i lakierniczym.
Beata Pietrasiak vel Olszewska
Beata Pietrasiak vel Olszewska
2022.06.02
NIE POLECAM powiadomił SMS żeby znaleźć innego blacharz i zwodził przez 3 tygodnie(nie raczył zadwonic)Nikomu nie polecam
Marta Jurek
Marta Jurek
2022.05.10
ODRADZAM !!!! Facet nieuczciwy !!! Podejmuje się pracy, następnie jak trzeba było poprawić olał temat. Przetrzymuje samochód i jest kompletnie nieprofesjonalny. ZERO kultury . Naprawa wykonana źle !!!!!!!
Sylwia Flor
Sylwia Flor
2021.09.16
Aleksandra Rybacka
Aleksandra Rybacka
2021.03.22
Tomasz Bodziony
Tomasz Bodziony
2021.01.23
Dobry fachowiec. Polecam
Mateusz Sienko
Mateusz Sienko
2020.11.03
Lukas Aleks
Lukas Aleks
2020.07.27
Spasowanie powypadkowe z przodu bardzo ładne. Trzeba było poczekać 2 dni dłużej na odbiór, ale efekt jest tego wart.
Patryk Hernas
Patryk Hernas
2020.07.17
Pan wykazał się wielkim profesjonalizmem .
Aleksander
Aleksander
2020.07.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Pierwszy raz miałem sytuację, że trzeba było wymienić element po stłuczce - drzwi prawy tył. Dodatkowo przednie się nie otwierały z powodu uszkodzonego słupka. Bardzo szybka wymiana drzwi plus została wymieniona wewnętrzna strona drzwi (plastiki) z poprzednich uszkodzonych więc w środku wszystko wygląda jak przed wypadkiem. Samochód wygląda jakby nie miał stłuczki, nie da się zauważyć, że drzwi były wymienione. Oczywiście drzwi przednie i tylne znów się otwierają :) Jestem bardzo zadowolony i będę polecał znajomym w razie podobnych problemów!
Rafał Mruczkoski
Rafał Mruczkoski
2019.11.25
Łukasz Łajca
Łukasz Łajca
2019.09.07
Człowiek zna się na tym co robi. Pełen profesjonalizm.
lipna podłoga
lipna podłoga
2019.04.12
Wygląda ładnie po solidnym wgnieceniu
Marek Hładki
Marek Hładki
2018.12.11
Fachowiec. Warto tu zajrzeć w razie problemów z autem.
Ali Baba
Ali Baba
2018.06.14
Już parę lat temu pan Marek remontował mi sprowadzonego z Ameryki Nissana 240SX. Właściwie do wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń. Zlecenie wykonał w miarę szybko. Tylko w jednym miejscu zauważyłem niewielki zaciek farby. Ogólnie byłem zadowolony.
Włodzimierz Stanisławek
Włodzimierz Stanisławek
2018.02.22
Brak różnicy w kolorze szybko i dobrze.