Lady Glossy

Lady Glossy Reviews

Excellent rating
4.8
64 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (64)
Jacqueline Ploum
Jacqueline Ploum
2024.03.28
Positive
Professionalism
Leuk om te maken, niet moeilijk en het resultaat is echt een cadeautje en dat voor die prijs! Top, heel blij mee.
Reply from Lady Glossy 2021.11.22
Dank voor de mooie beoordeling!
nicole van esveld
nicole van esveld
2024.01.02
Geen magazine ontvangen…!! Bezorg datum moet zijn 23 of 27 dec . Vandaag nog niks ontvangen. Niet te traceren waar het magazine is. Verstuurd via intra post en moet bezorgd worden met post.nl . Niet dus. Wel snel antwoord gekregen dus ze zijn per mail wel snel bereikbaar. Dat dan weer wel. We wachten af. Achteraf ook nog telefoon gekregen met uitleg super netjes e. Het magazine was top!
Reply from Lady Glossy 2024.01.02
Hi Nicole, ontzettend vervelend dat de zending is vertraagd (juist wanneer je het magazine als cadeau besteld). Per mail hebben we 28 december doorgegeven als 'verwachte bezorgdatum', maar op 22 december zijn we er al in geslaagd om het magazine te verzenden. De verwarring ontstaat wanneer de track & trace pagina van de bezorgdienst aangeeft dat een zending is afgeleverd (terwijl dit niet het geval is). Helaas mogen bezorgers pakjes al scannen, ook als deze in werkelijkheid nog niet zijn afgeleverd. Vaak is de levering dan alsnog 1 of 2 bezorgdagen later. We begrijpen dat deze (verkeerde) informatie de nodige onrust met zich meebrengt. We doen er alles aan om de info rondom de levering zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar de bezorgdiensten bepalen welke boodschap zij op de track & trace pagina weergeven. Om de verwarring te verminderen gaan we de bovenstaande informatie communiceren in de mails die wij aan klanten toezenden. Daarmee hopen we wat onrust weg te kunnen nemen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn om te horen dat het magazine naar wens is! Wie weet tot de volgende keer.
Anton Buntsma
Anton Buntsma
2023.12.19
Was weer toppie
Reply from Lady Glossy 2022.04.15
Hi Anton, dank voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles weer naar wens is. Tot de volgende keer!
De VERJAARDAG GLOSSY is prachtig ! De software is goed hanteerbaar. De aanwezige antwoorden bij FAQ zijn prima, en geven directe oplossingen bij ervaren problemen. De gedrukte GLOSSY overtrof mijn verwachtingen. Kortom ik ga iemand heel blij maken op haar verjaardag
Martine de Gruijter
Martine de Gruijter
2023.11.30
Het is een makkelijk programma, leuk om te maken en de kwaliteit is goed
Reply from Lady Glossy 2023.12.01
Hi Martine, fijn om dat te horen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Tyrza Kleber
Tyrza Kleber
2023.10.25
Super goede service en kwaliteit! Hele goede ervaring Super leuk idee van goede kwaliteit. Echt een aanrader. Met speciale dank aan Rick,waar ik meerdere malen telefonisch en mail contact mee heb gehad! Heel fijn. We hebben een hele blijde,emotionele collega achtergelaten met dit Hlossy tijdschrift, ze vindt het geweldig. Glossy bedankt!
Reply from Lady Glossy 2023.12.01
Hi Tyrza, heel fijn om dit te horen. Dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
karin
Netherlands | 2023.10.11
blij verrast met het resultaat supersnelle levering en het resultaat is prachtig, echt een glossy!
Een hoeraatje voor helpdesk Rick! Het is heel erg fijn dat je een PDF kunt inladen op de pagina waar jij 'm wilt hebben. Dat scheelt een hoop tijd met vormgeven! Maar het allerbelangrijkste om hier te vermelden is de werkelijk FANTASTISCHE helpdesk genaamd Rick, haha. Je kunt hem alles vragen hij geeft heel snel antwoord en helpt geduldig en plezierig zodat je snel verder kunt! Het resultaat is echt heel erg mooi geworden en doet niet onder voor een magazine uit de winkel. Ben er best trots op ;-)
Elvira Versluis - de Bie
Elvira Versluis - de Bie
2023.07.28
Makkelijk programma, zeer goede kwaliteit, zeer snelle service en levering.
Reply from Lady Glossy 2023.07.30
Hi Elvira, fijn dat het proces prettig is verlopen en dat alles helemaal naar wens is. Dank voor je mooie beoordeling!
Carola Eilander
Carola Eilander
2023.07.16
Onze 4e glossy gemaakt dit jaar. Wat is ie weer leuk! en een snelle verzending. Wordt steeds goed opgeslagen. Als je met z'n 2 werkt even goed checken of dat dan ook gebeurd. Snelle levering!
Reply from Lady Glossy 2023.07.17
Hi Carola, fijn om dat te horen! Dank voor de mooie beoordeling en mocht je vragen hebben bij het 5e exemplaar, dan horen we dat natuurlijk graag! 😊
sj mail123
sj mail123
2023.06.21
Mooie kwaliteit
Reply from Lady Glossy 2023.06.21
Fijn om dat te horen. Dank voor de mooie beoordeling!
Joris Crèvecoeur
Joris Crèvecoeur
2023.05.19
De eerste druk was net niet helemaal wat ik ervan gehoopt had door een kleine productiefout. Gelukkig bleek Lady Glossy uitermate behulpzaam en coulant en ontving ik een tweede versie die helemaal naar m'n zin was. Rick heeft in een uitgebreide mail heel veel tips gegeven waarmee de glossy aanzienlijk mooier is geworden. Hij heeft daar echt de tijd voor genomen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!
Reply from Lady Glossy 2023.05.19
Hi Joris, fijn dat alles nu helemaal naar wens is en geweldig om dit terug te lezen. Dank voor de mooie beoordeling!
Yvonne van der Heide
Yvonne van der Heide
2023.04.27
Niet eerder gedaan en het tijdschrift is echt mooi geworden. Het is gebruikersvriendelijk en zelfs in het weekend ontving ik een reactie op een door mij gestelde vraag. Volgende keer ga ik weer voor Lady Glossy!
Reply from Lady Glossy 2023.04.28
Hi Yvonne, fijn om te horen dat het proces prettig is verlopen en dat eindresultaat helemaal naar wens is. Dank voor de complimenten en tot de volgende keer!
An Bressers
An Bressers
2023.04.11
Een geweldig leuke site om zelf mee aan de slag te gaan! En het eindresultaat is een super mooie glossy, waarbij het werken eraan heel leuk was! Wat ik extra wil vermelden is de geweldige service: je krijgt meteen antwoord, er wordt meegedacht en problemen worden zonder discussie op een prettige manier opgelost!! Een echte aanrader als je een uniek cadeau wil geven!
Reply from Lady Glossy 2023.04.11
Hi An, geweldig om dit te lezen. Fijn dat alles naar wens is, en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Saliha Öztürk
Saliha Öztürk
2023.02.16
Ik heb mijn zelfgemaakte tijdschrift voor mijn vriendin haar vrijgezellenfeest net binnen en wat is het mooi/leuk! Snel geleverd en ik kreeg ook een mail binnen dat er iets niet wat goed gegaan (door mijn eigen fout). Dankzij hun oplettendheid heb ik dit snel kunnen oplossen en hebben ze dit aangepast en gelijk opgestuurd! Het programma is ook makkelijk en kan je leuke dingen mee creëren!
Reply from Lady Glossy 2023.02.16
Hi Saliha, fijn om dat te horen. Dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Jolanda Schroder
Jolanda Schroder
2023.02.09
Geweldig mooi en enorm snel geleverd.
Reply from Lady Glossy 2023.02.09
Hi Jolanda, geweldig om dat te horen. Dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Marina Turion
Marina Turion
2023.01.12
Het was voor het eerst dat ik een blad maakte. Erg leuk om te doen en het resultaat mag er zijn. Groet, Marina
Reply from Lady Glossy 2023.01.12
Hi Marina, dank voor de mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer!
Ilse van Tilburg
Ilse van Tilburg
2022.12.31
Prachtige glossy, mooi papier, goed gelijmd, prachtig om zoiets iemand te kunnen geven. Ook het maken is even voor gaan zitten maar heel leuk om te doen !
Reply from Lady Glossy 2022.12.31
Hi Ilse, fijn om dit te horen. Dank voor de mooie beoordeling en een fijne jaarwisseling!
s music
s music
2022.12.16
Super service en ziet er prachtig uit. Ik had zelf iets verkeerd gedaan en werd gebeld door aardige medewerker of het anders moest. Hij heeft het aangepast. Top service en mooie glossy.
Reply from Lady Glossy 2022.12.16
Fijn om dat te horen. Dank voor de mooie beoordeling, en wie weet tot de volgende keer!
fieke thijssen
fieke thijssen
2022.11.11
Heel mooi resultaat. Bestelling was in eerste instantie kwijtgeraakt bij de post. S ochtens een email gestuurd. Ik kreeg dezelfde dag als antwoord dat mijn bestelling meteen opnieuw geprint en verzonden zou worden. De volgende dag was het binnen. Super service!
Reply from Lady Glossy 2022.11.11
Hi Fieke, fijn om dit te lezen. Dank voor de mooie beoordeling!