Salon Pogrzebowy Ku Słońcu Opinie

Salon Pogrzebowy Ku Słońcu Opinie

4.5

Doskonały - na podstawie opinii 17

www.kusloncu.net
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (17)
Gromix
Gromix
2023-08-17
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-02
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Dominik I.
Dominik I.
2023-07-12
Najwyższa jakość świadczonych usług. Zakład "Ku słońcu" pomógł mi zorganizować pogrzeb mojego taty - właściciele robią więcej, niż można oczekiwać po instytucji tego typu. Ze względu na odległość od miejsca zamieszkania, miałem utrudnioną kwestię organizacji uroczystości pogrzebowych - firma jednak zajęła się tematem holistycznie, przy absolutnym minimum udziału z mojej strony. Właściciele są bardzo wyrozumiali, taktowni, empatyczni. Naprawdę bardzo wysoki poziom. Bardzo dziękuję.
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-02
Panie Dominiku, dziękujemy za Pana ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w trudnym momencie. Pozdrawiamy serdecznie.
Joanna Górna
Joanna Górna
2023-01-23
Niestety kolejny pogrzeb, jednak po raz kolejny przygotowany przepięknie i z dbałością o najmniejsze szczegóły, bardzo dziękujemy
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-02
Pani Joanno, dziękujemy za docenienie naszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy.
Małgorzata i Grzegorz Stawarz
Małgorzata i Grzegorz Stawarz
2023-01-18
Dziękujemy. Pełen profesjonalizm, serdeczność i empatia. Najwyższy poziom
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Serdecznie Państwu dziękujemy i ślemy pozdrowienia.
Marek Pudło
Marek Pudło
2023-01-12
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2024-02-16
Prosimy o kontakt z naszym biurem, ponieważ zależy nam na wyjaśnieniu sytuacji i na jak najwyższym poziomie obsługi naszych klientów.
Marta Mularczuk
Marta Mularczuk
2022-08-02
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za tak wysoką ocenę.
Kamila Bergiel
Kamila Bergiel
2022-07-21
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek.
Ewa Chmielewska
Ewa Chmielewska
2022-07-03
Serdecznie dziękujemy za profesjonalną usługę pogrzebową. Od początku, pierwszego telefonu do dnia rozliczenia po pogrzebie byliśmy niesamowicie zaopiekowani. Na każdym etapie byliśmy o wszystkim informowani. Jednego żałujemy, że nie zrobiliśmy Mszy Pożegnalnej w Salonie, jak się później okazało bardzo pięknej, z muzyką w tle z przepięknymi liliami w wazonie, wszystko bardzo profesjonalnie. Polecam skorzystanie z usług w pełni, nawet skorzystania z Księdza, który współpracuje z Salonem. To bardzo trudny czas dla rodziny, do wielu rzeczy nie ma się w tym czasie głowy, Panie wszystko zrobią za Rodzinę, naprawdę pełen profesjonalizm 👏👍
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za tak ciepły komentarz, Pani Ewo. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym czasie. Pozdrawiamy.
Marzen FLO
Marzen FLO
2022-03-02
Chciałam podziękować za piękny pogrzeb mojego taty. Cała ceremonia przebiegła sprawnie, w spokoju, w pełnym szacunku. Personel pracujący w salonie wykonuje swoją pracę profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Pani Marzeno, dziękujemy za te słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie. Pozdrawiamy.
Aneta Damnitz
Aneta Damnitz
2022-02-04
Polecam
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za rekomendację i wysoką ocenę.
Paweł B
Paweł B
2021-12-01
Profesjonalne wsparcie w trudnym czasie. Pełen zakres usług.
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Pawle.
Patryk Modniewski
Patryk Modniewski
2021-02-28
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Mere Human
Mere Human
2020-11-06
Zarówno pani pracująca w biurze jak i panowie z firmy obsługujący pogrzeb mojej Mamy pełny profesjonalizm, rzetelność i godne podejście. Dziękuję
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za te miłe słowa. Serdecznie pozdrawiamy.
Piotr Czubacki
Piotr Czubacki
2019-01-03
Do profesjonalizmu im daleko ,polecają tylko jedna kwiaciarnię jako najlepszą w Policach a tak naprawdę to jedna z najgorszych jakie znam która zatrzymała się w latach 80 i tak do dziś.Moim zdaniem nie powinno się praktykować takich zachowań to brak profesjonalizmu i bardzo nieeleganckie podejście do klienta
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2024-02-16
Bardzo nam przykro, że tak odebrał Pan powyższą sytuację. Zawsze w takich okolicznościach zachęcamy do kontaktu, aby omówić i wyjaśnić sprawę.
cezary grzejszczak
cezary grzejszczak
2018-01-05
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za ocenę.
Marek Majerczak
Marek Majerczak
2017-10-14
Miła obsługa doradztwo jak również pełne przygotowanie, przejrzystość usługi, łącznie z terminem uregulowania finansowego dostosowane pod klienta.Profesjonalizm wysoka kultura, poziom, można liczyć na zaangażowanie, w takich okolicznościach pełne zrozumienie. Bardzo polecam usługi zakładu. Ostatnie pożegnanie najbliższej osoby...
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Tomasz
Tomasz
2017-07-27
Pełen profesjonalizm, wysoki poziom. Polecam - ostatnie pożegnanie Taty było takie jakiego chcieliśmy.
Odpowiedz z Salon Pogrzebowy Ku Słońcu 2023-11-06
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię.