Kunstlageret.dk

Kunstlageret.dk Reviews

Excellent rating
4.7
669 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (662)
Kenni Julian Villadsen Bertelsen
Kenni Julian Villadsen Bertelsen
2022.11.25
Bestilte et billede hos kunstlageret.dk… Bestilte et billede hos kunstlageret.dk den 18/11 men modtog aldrig en ordrebekræftelse på dette. Alligevel et billede til små 3000 kr. jeg skriver til kundeservice den 20/11 om at jeg endnu ikke havde fået nogen ordrebekræftelse, men har endnu ikke hørt noget tilbage fra denne mail. Jeg prøver flere gange at ringe til deres telefonnummer men den bliver ikke svaret. Jeg ringer ligeledes dagen efter men stadigvæk ingen svar på mail eller telefon. Jeg modtager så en mail fra DHL om at en pakke er på vej. Super! Den dukker op igår hvor DHL har sat den i carporten banker på, og min kone åbner, han siger jeg har sat jeres pakke der, og peger på pakken, hvad må jeg skrive af navn, han får er navn og væk er han. Min kone får tager billedet ind som er 200x100cm så det er ikke et lille billede ind. Og ser med det samme at papkassen har mange hakker og direkte huller ind til billedet. (Sjovt nok den side han havde sat ind ad DHL medarbejderen) Hun venter til jeg kommer hjem med at åbne. Vi tager billeder af hakker og huller. Og jeg åbner kassen og med det samme kan jeg se at et af hakkerne i kassen er gået hele vejen gennem lærred på billedet. Så behøver ikke pakke den mere op. Jeg sender billeder og mail til kundeservice hos kunstlageret.dk men intet hørt endnu. Har nu prøvet at ringe til kundeservice igen 2 gange men den ringer bare ud. Jeg håber at høre fra dem idag. Men indtil nu en dårlig oplevelse. 25/11-22 kl 13:10 Opdatering. Kundeservice har fundet mine mail og vi er nu i dialog om en løsning.
Torben Christensen
Torben Christensen
2022.11.13
Hurtig levering Hurtig levering, og flotte varer
Kenneth Kronborg
Kenneth Kronborg
2022.11.07
Optimal Virker rigtig godt
ÅGE CHRISTENSEN
ÅGE CHRISTENSEN
2022.11.06
Meget tilfreds med Meget tilfreds med, den service der er mig ydet ,har kun haft en positiv oplevelse, så mange tak Vh Åge Christensen
Anette Hansen
Anette Hansen
2022.11.06
God service God service, hurtigt svar på spørgsmål. Hurtig levering, og fuld tilfredshed med kvalitet af det modtagne.
Jane
Jane
2022.10.09
Rigtig mange flotte billeder Rigtig mange flotte billeder, svært at vælge. Fin kvalitet til ok pris. Handler helt sikkert her igen.
FLEMMING DALGAARD
FLEMMING DALGAARD
2022.10.03
Fin service kom efter 5 dage Fin service kom efter 5 dage
Anne Galvin
Anne Galvin
2022.09.26
Levering som lovet- produktet lever op… Levering som lovet- produktet lever op til hvad jeg forventet
Mie Vollesen
Mie Vollesen
2022.09.26
Leveret til tiden Leveret til tiden. Flot maleri. Farve som forventet
Lene Andersen
Lene Andersen
2022.09.25
En flot bestilling Vi bestilte et maleri der skulle males specielt efter et foto og hold da op hvor var det godt. Vi fik det flotteste og meget levende billede, der var malet fuldstændigt som vi ønskede det. Tusind tak.
karoline  kristensen
karoline kristensen
2022.09.19
Virkelig god service Suler god service og hurtig levering.
Ulla Nielsen
Ulla Nielsen
2022.09.02
Hurtig espetion Hurtig levering under 7 dage. Huskede at give % på billedet. Billedet svarede til min forventning. Vil gerne anbefale dem til andre jeg kender.
Bente Kristensen
Bente Kristensen
2022.08.04
Hurtig levering og billede svarede til… Hurtig levering og billede svarede til vores forventninger. Kan varmt anbefales 👍
Diana Varbanova
Diana Varbanova
2022.07.31
God service! Hurtig levering og flot billede! Jeg kan ikke vente til næste min bestiling :)
Kjeld Vistisen
Kjeld Vistisen
2022.06.20
Hurtig ekspedition Hurtig ekspedition. Lave priser.
Pia Jensen
Pia Jensen
2022.06.14
Vi har flere gange købt billeder hos… Vi har flere gange købt billeder hos kunstlageret og vi er super tilfreds både med prís og kvalitet.
FRU HELLE THOMSEN
FRU HELLE THOMSEN
2022.06.09
God service Fra jeg bestilte og til jeg fik min vare gik der ikke mere end 5 dage og god besked fra bring 😊👍
Birgitte
Birgitte
2022.04.24
Fuld ud tilfreds med mit maleri lever… Fuld ud tilfreds med mit maleri lever op til mine forventninger. Meget hurtigt levering
Jesper Duus
Jesper Duus
2022.04.15
vi bestilte et maleri på deres hjemme… vi bestilte et maleri på deres hjemme side det kom til tiden uden problemer bortset fra af da vi kunne hentet det var udleverings stedet blevet så vi havde 1,5 km af gå men i stenden 300 m
andreas gefke
andreas gefke
2022.03.21
Fejlfri levering og fantastisk kvalitet… Fejlfri levering og fantastisk kvalitet af maleri, jeg modtog!