Kondiční jízdy

Kondiční jízdy Reviews

Excellent rating
5.0
59 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (45)
Darina Koverova
Darina Koverova
2022.01.04
Positive
Professionalism
Musím říci, že s tak profesionálním přístupem skvělým vystupováním instruktora a skvelou kvalitou predavanych informaci jsem se dlouho nesetkala. MOC DEKUJI A VSEM DOPORUČUJI!
Advertisement
Renáta Konášová
Renáta Konášová
2022.01.02
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Opravdu skvěle rozjezdí snad každého - i mě, která jsem od autoškoly nejezdila, a to je to 16 let! Profesionální, trpělivý, probere vše potřebné. Jen doporučuju!
Hana Bublakova
Hana Bublakova
2021.12.04
Positive
Professionalism
Nejprve mě zaujaly atraktivní jasné a přehledné webovky a kladné recenze, díky kterým jsem se odvážila na kondiční jízdy přihlásit. Neseděla jsem za volantem totiž asi 10 let. Ale hned po první dvojhodinovce mi připadalo, že s panem Filáčkem se jezdí jako v nebi. A taky že jo. Měl se mnou svatou trpělivost. Nástupní místo na Pankráci je ideální a člověk si postupně zopakuje všechny možné situace na silnici, i parkování. Rozhodně doporučuji.
Zuzana Šťastná
Zuzana Šťastná
2021.11.01
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Mohu vřele doporučit - trpělivý, profesionální přístup bez zbytečného stresu. Nejlepší jízdy, které jsem kdy měla. Děkuji .
Jarmila Mikoviny
Jarmila Mikoviny
2021.10.31
Positive
Communication
Professionalism
Začala jsem jezdit po 20 letech a o to šlo ?. Pan Filáček má super přístup,je klidný a trpělivý. Určitě doporučuji
Advertisement
Ján Korček
Ján Korček
2021.10.24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Kondiční jízdy v této autoškole jsou jednoduše nejlepší. Praktický, milý a trpělivý přístup lektora způsobí , že se budete těšit na každou jízdu. Děkuju , že už se nebojím nasednout do auta a zajít si třeba do Ikey nebo na výlet. 5 * z 5. Pokud vybírate kde dělat kondičky tak rozhodně tady!!!
alexandra stitova
alexandra stitova
2021.10.16
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Výbornií kondičky, instruktor je hodne trpělivý a vše důkladně vysvětlí. Můžu jen doporučit.
Irina Bevz
Irina Bevz
2021.10.14
I've been quite passive driver since I completed the driving school (appx.3 years ago) and once I've got the own car I needed to refresh the knowledge and get the certainty on the road. I was really happy when I found Jakub's school. The reservation system is very helpful and you get the driving terms pretty fast. You are getting also advised which rides package to get depending on your experience. While classes there is always calm and professional atmosphere and pan Filáček explains all in details. I only can recommend these driving lessons!
Adela Kuldová
Adela Kuldová
2021.10.12
Positive
Professionalism
Advertisement
Michaela Pazderníková
Michaela Pazderníková
2021.10.12
Nejlepší volba.
vendy vavrečková
vendy vavrečková
2021.10.11
Kondiční jízdy pod vedení pana Filáčka jsem si vybrala na základě pozitivních recenzí a musím potvrdit, že lépe jsem si vybrat nemohla. Během jízd byla vždy pohodová atmosféra a kdykoliv se vyskytl nějaký problém, pan Filáček mi vše naprosto v klidu vysvětlil, popsal, kde byla chyba a jak příště situaci zvládnout bez problému. Díky jízdám se už na cesty autem budu jen těšit :)
Matěj Nešetřil
Matěj Nešetřil
2021.09.16
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Kondiční jízdy jsem zvolil, protože jsem po autoškole 10 let neřídil. Takže když konečně nadešel čas, začínal jsem prakticky od začátku. A jsem velmi rád, že jsem jízdy absolvoval s panem Filáčkem. Jeho obrovská trpělivost mi dodala klid, který jsem potřeboval. A díky skvělé struktuře lekcí, jsem cítil pokrok opravdu s každou hodinou. Vřele doporučuji!
Miroslav Valný
Miroslav Valný
2021.09.13
Odporúčam. Skutočné pohodové jazdy so skúseným inštruktorom, ktorý všetko vysvetlí v absolútnom kľude :)
Advertisement
Hana Matoušková
Hana Matoušková
2021.09.07
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Doporučuji všem, kdo se potřebují znovu rozjezdit. Neřídila jsem 22 let a v Praze nikdy. Po 7 lekcích jsem se zbavila strachu a obav, že je to absolutně mimo mé schopnosti. Nevěřila bych, že je to možné. Pan Filáček je neuvěřitelně vnímavý, nikdy na mě nezvýšil hlas, přizpůsoboval program hodin mému pokroku. Na přání se mnou projel trasy, které jsem si chtěla vyzkoušet. Všechno pečlivě vysvětlil a i když jsem udělala botu, nikdy mi to nevyčítal, jen mi vysvětlil souvislosti v širším pohledu. Vždy jsem se s ním cítila bezpečně. Kdo se bojíte a kdo váháte, toto je správná volba.
Jiří Buchar
Jiří Buchar
2021.08.29
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Skvělá služba, není co dodat. Kondiční jízdy přesně takové, jaké by měly být - od rozjezdů až po složité situace a to se skvělím vysvětlením všeho jasně a srozumitelně.
Radka Štrochová
Radka Štrochová
2021.08.24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Skvělá komunikace, vedení jízd, naprosto profesionální přístup za každé situace, lekce mají jasnou strukturu, takže víte co vás čeká a zároveň můžete sami požádat o procvičování toho, co vám nejde. Díky tomu všemu jsem za volantem byla v klidu jako nikdy. Určitě doporučuji.
Vladimír Novák
Vladimír Novák
2021.08.13
Positive
Communication
Professionalism
Vrelo odporúčam! Profesionálny prístup, skvelá a promptná komunikácia či už telefonicky alebo emailom. Všetky situácie jasne vysvetlené. Nesmierne mi vyhovovala jasná štruktúra jázd, na čo sa kedy zameriavame s možnostou prispôsobenia podla mojich potrieb. Vdaka online rezervačnému systému som si bol vopred isty, že všetky jazdy budem mat v krátkom slede po sebe aj pri značnej pracovnej vytaženosti. Úspešné zbavenie sa strachu za volantom je na nezaplatenie.
Advertisement
Nikol Koukolová
Nikol Koukolová
2021.08.06
Pan Jakub ve srovnani s jinymi uciteli autoskoly vycniva jako porsche mezi trabanty. Naprosto profesionalni, a zaroven lidsky pristup, pohodova atmosfera. Ve chvilich, kdy bych i ja praskla s dverma, zustal klidny a za jeho trpelivost by si zaslouzil Nobelovu cenu. Az si troufnu autem po Praze a on me nekdy pusti v kolone, tak mu aspon blikackama podekuju ;)
Dávid Gál
Dávid Gál
2021.08.02
Positive
Communication
Professionalism
Richard Köplinger
Richard Köplinger
2021.07.31
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Perfektná autoškola, kľudný a príjemný inštruktor, pomer cena a kvalita na jedničku. Vrelo odporúčam každému, kto hľadá autoškolu na kondičné jazdy. Po vyše 3 rokoch bez jazdenia som za 3 jazdy získal odvahu za volantom, zopakoval si pravidlá premávky a bez väčších problémov zvládol aj dlhšie jazdy na vlastnom aute. Ďakujem.