Widget for Google Reviews

Widget for Google Reviews Reviews

Good rating
4.4
13 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (13)
Gerrit Hele slechte ervaring. Kwam vaak te laat ging eerder weg en de gemiste uren haalde ze niet in. Ook kwam ze beloftes niet na. Ik had veel hogere verwachtingen na al deze mooie reviews had ik er echt meer van verwacht wij voelen ons totaal niet geholpen. En mijn vrouw voelt zich echt in de steek gelaten
Advertisement
Gerrit van Rozendaal
Gerrit van Rozendaal
2024.04.01
Hele slechte ervaring. Kwam vaak te laat ging eerder weg en de gemiste uren haalde ze niet in. Ook kwam ze beloftes niet na. Ik had veel hogere verwachtingen na al deze mooie reviews had ik er echt meer van verwacht wij voelen ons totaal niet geholpen. En mijn vrouw voelt zich echt in de steek gelaten.
Samantha Rijnbeek
Samantha Rijnbeek
2024.02.08
Lieve Esther, Ontzettend bedankt dat jij ons zo goed hebt geholpen in onze kraamtijd. Dankzij jouw mooie tips hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad en nog belangrijker, een heel tevreden mannetje. We missen je nu al op ons koffiemomentje in de ochtend. Hierin bespraken wij altijd waar we tegenaan waren gelopen de afgelopen uren en stemde je af wat je vandaag voor ons kon betekenen. Naast de goede zorgen voor onze zoon, was je daar ook voor ons. Op de momenten dat we het moeilijk hadden bood jij een luisterend oor en op de momenten dat we twijfelde of we het allemaal wel goed deden gaf jij ons vertrouwen. Ontzettend waardevol. Nogmaals bedankt. Veel liefs.
Mohamed El Kandoussi
Mohamed El Kandoussi
2024.02.07
Je was er kort maar toch krachtig dankjewel voor je hulp Esther! Zal er volgende keer optijd bij zijn met inschrijven. Zou je iedereen aanraden zeer behulpzaam, leuk en lief😊 Groetjes Ikram
Iris E. van Hagen
Iris E. van Hagen
2023.11.24
Esther Loef heeft bij ons gekraamd na de geboorte van ons eerste kindje. Zij heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd. Wij waren als ouders van de eerste heel erg onzeker en Esther heeft ons heel veel tips gegeven waardoor wij ons als kersverse ouders een stuk zelfverzekerder zijn gaan voelen. Na de geboorte kwamen wij ‘s avonds thuis uit het ziekenhuis en toen stond Esther al klaar om ons op weg te helpen voor de eerste nacht. Dit vonden wij zo fijn! Ook is Esther een keer ‘s avonds terug gekomen om ons kindje een keer extra te controleren dit heeft ons zo’n goed gevoel gegeven. Kortom Esther is een lieve kraamverzorgster met heel veel kennis en neemt zelf lekker veel initiatief waardoor je als ouders ook echt wordt ontzorgd.
Advertisement
Marleen Kuiper
Marleen Kuiper
2023.07.15
Esther, de meest geweldige en liefste kraamhulp! Een onvergetelijke kraamweek. Esther geeft goede tips, zorgt niet alleen voor moeder en kind maar houdt ook vader goed in de gaten. De zorg die wij hebben gekregen was ongelofelijk fijn en bijzonder. Esther voelt goed aan wat nodig is, doet alles in goed overleg en heeft ons een hele fijne en zelfverzekerde start gegeven. Vanaf moment éen gaf Esther ons een goed gevoel. Met zoveel kennis, plezier, enthousiasme en zekerheid gaat Esther te werk. Onze zoon voelde zich heel veilig bij haar. Hopelijk tot in de toekomst!
Sanne Marlet
Sanne Marlet
2023.03.05
Lieve Esther, Met jou in ons kersverse gezin erbij maakte de kraamweek onvergetelijk. Zoveel rust, goede raad en bereikbaarheid maak je zelden mee. Morgen onze laatste dag samen en we gaan je echt missen omdat je gewoon een geweldig leuk mens bent en ons fantastisch geholpen hebt!
Karin de Groot
Karin de Groot
2023.01.12
Wij zijn super blij met de zorg die we hebben ontvangen van Esther. Ze voelt de situatie goed aan en handelde daar dan ook naar. Verder denkt ze proactief mee en werd er op de dag zelf gekeken wat de zorg behoefte was. Esther bedankt voor alles, wij hadden ons geen betere start kunnen wensen!
RoReadBooks
RoReadBooks
2022.09.21
Lieve Esther, Wat heb ik toch een geweldige kraamtijd gehad samen met jou! Ik ben je zo dankbaar voor de week die ik heb gehad en hoe goed je ons geholpen heb als het even zwaar ging. Wij hebben als gezin zoveel nog geleerd van jou. Esther loef is echt een top vrouw, ze geeft je echt de aandacht die je nodig hebt tijdens de kraamweek. Ze zorgt niet alleen voor de kraamvrouw en de baby, maar laat ook zorgen zien aan de partner, zodat die het ook goed maakt. Mocht ik ooit een tweede kind krijgen zal ik Esther loef zo weer vragen of ze mijn kraamweek wil komen! Nogmaals Dankjewel lieve Esther!
Advertisement
Esther van Zanten
Esther van Zanten
2022.07.04
Echt een topper! Veel kennis, werkt hard en zorgt echt voor je! Daarnaast een en al gezelligheid. Jij hebt onze kraamweek onvergetelijk gemaakt!!
Hugo Renckens
Hugo Renckens
2022.03.15
Lieve Eshter, wat een fantastische kraamweek heb je ons drieën gegeven. Je bent zorgzaam, betrokken, geduldig, duidelijk, lief, kundig, professioneel en alles meer. En niet te vergten: je maakt super lekkere en mooie ontbijtjes:). Het voelde heel vertrouwd en veilig om jou om ons heen te hebben tijdens het bijzonderste moment van ons leven: ouders worden. Je hebt ons meer dan de beste start geven die we ons als gezin konden wensen!
Mariëlle Sterkenburg
Mariëlle Sterkenburg
2022.03.10
Oh lieve Esther, wat ben jij een topper!! In 2017 deed je de kraamweek bij onze oudste dochter, en dit jaar begon met de kraamzorg voor mij en ons 2e dochtertje. En was het wederom een heerlijke week zeg! Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor de fantastische chaoot die je bent! ;) Een keihard werkende maar tegelijkertijd een luisterend oor op de momenten dat ik het nodig had. Alles werd besproken, niets was te gek. Er werd gehuild maar er werd nog veel meer gelachen. Bedankt hiervoor, je bent een topper!! Heel veel geluk met jou eigen onderneming in de kraamzorg!!
Marijanne Oudshoorn
Marijanne Oudshoorn
2022.03.06
Lieve Esther. Je hebt bij ons gekraamd met de geboorte van mijn jongste zoon Denley. Dit was voor mij een fantastische week. Je was er als ik je nodig had. Je deed alles met liefde en geduld. Je zorgde voor moeder en kind. Maar ook voor de andere kinderen in huis. je hielp me met de borstvoeding en was erg geduldig hierin. Je gaf me moed en zelfvertrouwen. Ook maakte je met veel liefde het ontbijt klaar of fruit. Altijd creatief neergelegd op een bord. Prachtig. Je maakt alles schoon en werkt netjes. Je houd van een praatje maken en dat is juist wat ik nodig had. Ik heb echt een super fijne fantastische week gehad door jou. Je hebt onzettend veel passie voor je werk. Bent geduldig,creatief, netjes en je voelt de persoon goed aan. Je kan onzettend goed uitleg geven en weet iemand te overtuigen door te zetten zodat het goed gaat. Ik blijf je altijd dankbaar voor mijn kraamweek! Liefs Marijanne de Leeuw❤️
Advertisement