Konstlagret Reviews

Konstlagret Reviews

4.8

Excellent - based on 1100 reviews

www.konstlagret.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (1100)
Lionel Friberg
Lionel Friberg
2022-12-21
Jag älskar min Ferrari-tavla från Konstlagret!
Lina Jawhar
Lina Jawhar
2022-11-20
Fina tavlor snabb leverans och trevligt… Fina tavlor snabb leverans och trevligt bemötande
Anette
Anette
2022-11-20
Snabb leverans och en otroligt fin… Snabb leverans och en otroligt fin tavla😊
Kerstin Hellsten
Kerstin Hellsten
2022-11-17
Alla bra utom att den sista blev för stor Alla bra utom att den sista blev för stor 😉
kund
kund
2022-10-27
Returfrakt på 200kr som det inte stod… Returfrakt på 200kr som det inte stod om någonstans i förväg.
Mr Kjell Holmberg
Mr Kjell Holmberg
2022-10-09
Utmärkt service mid byte av tavla Utmärkt service vid byte av tavla. Tack Mikael!
Ingmari Elisabeth Johansson
Ingmari Elisabeth Johansson
2022-10-03
Lätt att beställa kom som den skulle Lätt att beställa kom som den skulle. Bra inpackad inga skador. Jättenöjd över mitt köp.
Kristina Westerlund
Kristina Westerlund
2022-09-26
Trevligt bemötande Trevligt bemötande, snabba svar på funderingar och leverans som beräknat!
kund
kund
2022-09-19
Enkel beställning och snabb leverans. Enkel beställning och snabb leverans.
stefan
stefan
2022-09-12
Snabb leverans och en fin tavla! Snabb leverans och en fin tavla!
Koplik
Koplik
2022-09-12
Snabb leverans och fina tavlor Snabb leverans och fina tavlor. Ena tavlan var dock lite böjd, men fortfarande funktionell och är förmodligen transportbolagets fel.
Lena Fryxell
Lena Fryxell
2022-09-08
Tavlan levererades inte Tavlan levererades inte. Kontaktade Konstlagret och fick omedelbar leverans. Mycket vacker och imponerade tavla.
Lena
Lena
2022-09-08
Snabb leverans Snabb leverans, bra förpackning, lätt att hänga. Vi är helnöjda, tack!
Anne Karin  Johnsen
Anne Karin Johnsen
2022-09-08
Kjempefornøyd Kjempefornøyd. fikk god hjelp. Maleriet var meget bra. Pakken kom frem uten skade.
Christopher Bernardi
Christopher Bernardi
2022-09-05
Snabb leverans och de följde mina… Snabb leverans och de följde mina instruktioner mycket bra så 5 tummar upp för det :)
Marie
Marie
2022-09-05
Mycket snabbt leverad och snygg är… Mycket snabbt leverad och snygg är tavlan
kund
kund
2022-09-02
proffs proffs, jag rekommenderar.
Laylan Rashid
Laylan Rashid
2022-08-15
Jätte fin tavla Jätte fin tavla! Mycket nöjd! Och de levererades snabbt. Kommer beställa från de igen😀
kund
kund
2022-08-11
Snabb leverans Snabb leverans
Lena Eriksson
Lena Eriksson
2022-08-10
Jag är otroligt nöjd med Konstlagret Jag är otroligt nöjd med Konstlagret. Snabb leverans och en tavla som överträffade alla mina förväntningar.