Komenti

www.komenti.dk

Komenti Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
Komenti
%title%

%offer%

Reviews ( 23 ) 5.0

Mai Juhl
Mai Juhl
2021.05.28
Positive
Responsiveness
Value
God og hurtig service. Fik hjælp samme og beregning. Annika fandt hurtigt fejlen som kunne fikses med få klik. Jeg ringer helt sikkert til Komenti næste gang jeg har problemer eller udfordringer med WordPress
Hege Nordbø Vestergaard
Hege Nordbø Vestergaard
2021.04.13
Jeg har været kunde hos Komenti i et år nu og jeg har været meget glad for samarbejdet. Til at starte med fik jeg lavet en hjemmeside som jeg er meget tilfreds med og løbende hen over året har jeg brugt support fra Komenti. Der er altid hurtig svar tilbage, når jeg har "problemer". Jeg kan varmt anbefale Komenti.
Reply from Komenti 2021.04.15
Hej Hege Tusind tak for den flotte anmeldelse. Og tak for et godt samarbejde, som jeg håber varer langt ud i fremtiden :) Dbh. Annika
kontakt kontakt
kontakt kontakt
2021.03.30
Positive
Professionalism
Quality
Value
Vi trængte til et gevaldigt løft af vores gamle hjemmeside. Resultatet er en ny up to date, perfekt farvevalg, og brugervenlig hjemmeside. Alt i alt meget professionelt.
Reply from Komenti 2021.03.31
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Og tak for et godt samarbejde. Dbh. Annika
martin riel
martin riel
2021.03.29
Positive
Professionalism
Responsiveness
Da jeg havde fået lavet min første hjemmeside hos dem, var jeg ikke i tvivl om at de også skulle lave den næste og jeg blev ikke skuffet!
Reply from Komenti 2021.03.30
Hej Martin Og det er vi rigtig glade for! Tusind tak for den fortsatte tillid og tillykke med den nye hjemmeside. Dbh. Annika
Adamson Byg & Kloakservice ApS
Adamson Byg & Kloakservice ApS
2021.03.28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jeg kontaktede komenti.dk på et presset tidspunkt, hvor jeg havde brug for en nyere hjemmeside. Komenti formåede at lave en ubeskrivelig fantastisk hjemmeside til en meget fornuftig pris, og deres service og kommunikation fortjener også mere end 5 stjerner. Jeg vil tid enhver bruge dem igen og jeg kan stærkt anbefale at benytte Komenti.dk´s service.
Reply from Komenti 2021.03.29
Hej Cihan Mange tak for de flotte ord! Det sætter jeg stor pris på. Dbh. Annika
Charlotta Holm
Charlotta Holm
2021.02.16
Kan varmt anbefale Komenti! Meget god service og super dygtig til at designe hjemmesider
Reply from Komenti 2021.02.16
Hej Charlotta Tusind tak for de flotte ord! Og tak for et godt samarbejde. Dbh. Annika