Komarpol, Autoryzowany Top Partner Buderus i Defro

Komarpol, Autoryzowany Top Partner Buderus i Defro Reviews

Good rating
4.1
77 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (77)
Urszula Kobieta w Deweloperce
Urszula Kobieta w Deweloperce
2023.12.19
Profesjonalna firma, dobra współpraca, bezcenna wiedza w zakresie techniki grzewczej. Polecam
Advertisement
Przemo “PRMKU”
Przemo “PRMKU”
2023.10.27
Lata temu firma bardzo OK, wykonali u nas instalacje 2 pieców. Moje doświadczenie z 2023r. Jest takie że ...NIGDY WIĘCEJ. Zacznijmy od tego że instalacje wykonywane są nie przez ich pracowników tylko przez podwykonawców, którzy wprost wieszają psy na zleceniodawcy, wszystko kwitują zwrotem ...proszę sobie zadzwonić do Komarpol. Z kolei kontakt z Komarpolem po rozpoczęciu inwestycji jest jak z sondą kosmiczną, responsywnosc po tygodniu, miesiącu. Kiedy już oddzwonią nie dotrzymują obietnic, terminów. Szkoda zdrowia i kasy na użeranie się z niepoważnymi ludźmi. Jeśli już się z nimi bawisz w cokolwiek, wszystko na piśmie, kasy nie wypłacaj do dokręcenia ostatniej śrubki. Nie mam pojęcia jak wygląda u nich naprawa gwarancyjna przy takim podejściu do klientami....wolę nawet nie myśleć.
Reply from Komarpol, Autoryzowany Top Partner Buderus i Defro 2023.11.28
Szanowny hejterze Przemo „PRMKU”, pisząc tego typu komentarze proszę przestawić się z imienia i nazwiska. Nigdy nie byłeś naszym klientem, w związku z tym wnoszę akt oskarżenia do sądu na podstawie art. 212 o zniesławienie i znieważenie przez Internet. Składam również zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa zgodnie z art. 488 kodeksu postępowania prawnego.
Bartosz Gacek
Bartosz Gacek
2023.10.16
Jerzy Brava
Jerzy Brava
2023.07.04
Dobrej zaopatrzenie i fachowa porada
Offk
Offk
2023.06.01
Czytałem różne opinie o tej firmie i niektóre trochę mnie przestraszyły, ale się zdecydowałem - raz się żyje, a oferta była konkurencyjna. Po kolei: super kontakt z właścicielem - szybko i konkrety. Termin: w tydzień od pierwszego telefonu miałem zamontowany boiler. Ekipa: kilka godzin roboty i gotowe. Nic nie kapie, wygląda dobrze, posprzątali po sobie. Ogólnie - polecam. Foto poglądowe po montażu
Advertisement
sabina mazur
sabina mazur
2023.05.23
Fatalny kontakt-obiecują że przyjadą po czym nawet nie raczą odebrać telefonu NIE POLECAM!
Reply from Komarpol, Autoryzowany Top Partner Buderus i Defro 2023.11.28
Opisana przez Panią sytuacja nie miała miejsca. Serwis został wykonany z lekkim poślizgiem czasowym po kontakcie telefonicznym. Opinia została pochopnie wystawiona.
Aruna
Aruna
2023.05.05
Umówiłam się z firmą na poradę dotyczącą instalacji pompy ciepła niestety... Nie dojechali... Poszukam kogoś innego
Reply from Komarpol, Autoryzowany Top Partner Buderus i Defro 2023.11.28
Niestety mieliśmy nieprecyzyjne namiary na Panią, co uniemożliwiło kontakt w trakcie wyjazdu na wizytę. Jeśli nie znalazła Pani jeszcze nikogo, zapraszamy do ponownego kontaktu, żeby móc się pokazać z lepszej strony :)
Zofia Raba
Zofia Raba
2023.03.21
Ano nim
Ano nim
2023.02.12
Fatalna, opryskliwa obsługa. Nie przyjdę drugi raz. Bezpieczniej dla psychiki będzie poszukać innego podobnego sklepu...
Advertisement
Aleksander Madrak
Aleksander Madrak
2022.07.29
Od 9 lat bardzo dobre wsparcie techniczne i serwisowe. Firma zainstalowała pompę ciepła, piec gazowy które współpracują ze sobą. Firma godna polecenia.
Krzysztof Najbor
Krzysztof Najbor
2022.06.11
Wojciech Lugiewicz
Wojciech Lugiewicz
2022.03.21
Andrzej wilk
Andrzej wilk
2022.03.01
Fachowe doradztwo przy modernizacji kotłowni. Szybkie wykonanie robót. Jestem zadowolony z firmy.
Advertisement
Mayron Kashowsky
Mayron Kashowsky
2022.02.23
Fatalna obsługa.
Lukasz Gluza
Lukasz Gluza
2022.01.30
Wieslaw Wrobel
Wieslaw Wrobel
2022.01.16
Firma godna polecenia. Wsparcie i pomoc na każdym etapie montażu oraz serwisu. Z powodu pożaru domu, awarii uległ cały licznik gazu oraz instalacja. Firma Komarpol wykazała się natychmiastową reakcją oraz pomocą. Szczególne podziękowania za zrozumienie oraz szybką reakcję dla kierownika p. Andrzeja
Сергій Семеренко
Сергій Семеренко
2021.12.13
Ок
Advertisement
Jakub Biernat
Jakub Biernat
2021.10.07
Andrzej Jędrzejczak
Andrzej Jędrzejczak
2021.10.05
Solidna firma doświadczeni fachowcy
Sebastian Kurcjus
Sebastian Kurcjus
2021.08.21
Polecam