KMC Znojmo (SAMI Znojmo & Znojmáčci)

KMC Znojmo (SAMI Znojmo & Znojmáčci) Reviews

Excellent rating
5.0
62 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (58)
Michal Cech
Michal Cech
2024.03.25
Advertisement
Jan Ferkovič
Jan Ferkovič
2024.03.23
Jsem zaměstnáním strážník Městské policie a musím říct, že Peťa je opravdu profesionál a muž na svém místě a je pravda, že se člověk opravdu naučí a hodně využije
Stanislav Konečný
Stanislav Konečný
2024.03.21
Klub KMC Znojmo sleduju na soc.sítich a jejich YT kanáli a mohu říct, že jsou to opravdoví profesionálové. Naprosto doporučuji každýmu, kdo se chce přiučit reálny sebeobraně v rámci kurzu, nebo se i následně systému Krav Maga věnovat dlouhodobě v rámci pravidelnýho tréninku. Krav Maga je jako nejefektívnejší sebeobranný systém, vychazejíci s přirozených pohybů těla, který se lehce osvojí jednoznačně tou správnou volbou.
Lukas Prochazka
Lukas Prochazka
2024.03.21
Je skvělý že tahle skupina lidí je u nás ve Znojmě, protože např to co Eliška předvádí s těma nejmenšíma je famózní. Hned spolu s učením plavání je to pro nás nejlepší "kroužek" kam malej chodí. Učí děti správně vnímat co je a není nebezpečné, jak se v situacích chovat - spoustu toho navázané např. na dění v pohádkách tak aby se to dětem lip chápalo. Prostě jedno z nejlepších rozhodnutí které jsem pro našeho mladého udělali. I on sám to tam má moc rád a vždycky se tam těší Moc moc děkujeme za to, že to děláte tak jak to děláte
Tereza Hochová
Tereza Hochová
2023.10.29
recommends
Se synem navštěvujeme cvičení s rodiči a oba si to užíváme 😍 Eliška je skvělá instruktorka.👍
Reply from KMC Znojmo (SAMI Znojmo & Znojmáčci) 2023.10.29
Moc děkujeme 👍
Advertisement
Anděla Krejčová
Anděla Krejčová
2023.10.27
Kvalitní a zábavná výuka sebeobrany ve Znojmě 👍👍👍 každému doporučuji ! Rozhodne velmi důležité informace a zkušenosti předávané instruktory využije jednoho dne každý. Zábavná aktivita pro volný čas .
Simona Mikulášková
Simona Mikulášková
2023.10.27
Děti jsou nadšené a na každou hodinu se těší.
Lucie Tomášková
Lucie Tomášková
2023.10.27
recommends
S dcerou navštěvujeme Women Krav Maga a jsme maximálně spokojené. Eliška jako instruktor je super, dokáže vše vysvětlit a ke každému přistupuje individuálně, dle jeho potřeb.
Reply from KMC Znojmo (SAMI Znojmo & Znojmáčci) 2023.10.27
Moc děkujeme 💪👍
Barbora Saparová
Barbora Saparová
2023.10.27
recommends
Maximální spokojenost syna a to je pro rodiče nejvíc 🫶. Skvělá práce, jen tak dál👍👌👏
Reply from KMC Znojmo (SAMI Znojmo & Znojmáčci) 2023.10.27
Moc děkujeme 💪👍
Advertisement
Veronika Komárková
Veronika Komárková
2023.10.27
Na Krav Magu chodím již několikátý rok a musím říct, že se stala i mým koníčkem. Instruktoři jsou naprosto skvělí a rádi zodpoví i dotazy, které máme. Je úžasné, že se zabývají i sebeobranou dětí a to u těch nejmenších. Rozhodně každému doporučuji zkusit 😉😉😉😉💪💪💪
Verunka Komárková
Verunka Komárková
2023.10.27
recommends
Na Krav Magu chodím již několikátý rok a musím říct, že se stala i mým koníčkem. Instruktoři jsou naprosto skvělí a rádi zodpoví i dotazy, které máme. Je úžasné, že se zabývají i sebeobranou dětí a to u těch nejmenších. Rozhodně každému doporučuji zkusit 😉😉😉😉💪💪💪
Reply from KMC Znojmo (SAMI Znojmo & Znojmáčci) 2023.10.27
Moc děkujeme 💪👍
Lucie Tomášková
Lucie Tomášková
2023.10.27
Skvělý přístup instruktorů, za mě maximální spokojenost!
1988joza
1988joza
2023.09.22
Advertisement
Katka Zejdová
Katka Zejdová
2023.01.24
Poučné
Alena P
Alena P
2022.12.22
Ivana Tumova
Ivana Tumova
2022.09.22
Libor Borovec
Libor Borovec
2021.12.30
Profesionální a zároveň individuální přístup ke každému, kdo se chce něco naučit.
Advertisement
Jan Mrňa
Jan Mrňa
2021.09.17
Lukáš Richnavský
Lukáš Richnavský
2021.09.16
chlarlieled
chlarlieled
2021.09.16
Učí se tu boj