Klinik Underværk Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
Laura Bæk Pedersen
Laura Bæk Pedersen
2021.02.04
recommends
Fantastisk rebozobehandling og rigtig god fødselsforberedelse!
Advertisement
Kristina Louise Langager Jensen
Kristina Louise Langager Jensen
2021.01.08
recommends
Jeg deltog på Rikkes babymotorikhold med min lille datter i efteråret. Det var virkelig godt og ikke mindst hyggeligt. Rikke havde super gode motorikstyrkende øvelser og massageteknikker til os, som vi blev lært godt op i til efterfølgende hjemmebrug. Der var spændende redskaber og desuden mulighed for at låne lidt med hjem også ? Rikke er varm og imødekommende og gav god plads til amning/flaske, bleskift og babygråd undervejs. Havde desuden en konsultation med min datter hos Rikke efterfølgende, hvor hun blev tjekket godt igennem og vi fulgte op på motorikken. Igen en stor hjælp. Fik også selv et par efterfødselsbehandlinger hos Rikke og har fået meget mere velvære og mobilitet i kroppen efterfølgende. Jeg kan varmt anbefale Rikkes hold og behandlinger! ?
Lea Gaard Topholm
Lea Gaard Topholm
2021.01.05
recommends
Jeg opsøgte klinik underværk og Anne Sofie da jeg havde ondt i min lænd og haleben efter en fødsel for 4 år siden, og vi prøvede at blive gravide igen uden held. Heller ikke med hjælp. Jeg havde tidligere prøvet alm fys, kiropraktor og osteopati uden resultat. Som i en drøm var mine smerter i lænd væk efter få behandlinger og mit haleben i betydelig bedring. Ikke nok med det, så gå gennemgik jeg min 2. Æu helt uden smerter og blev gravid ved første æo ❤️ Jeg er helt sikker på at mine behandlinger som jeg har holdt fast i gennem hele graviditeten, var nøglen til at jeg blev gravid igen og er stadig med en måned til termin fri af smerter i lænden og kun få dage halebenet driller- nu nok mest pga øget vægt. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til klinik underværk. Har man smerter i underlivet/ lænden gamle som nye så er jeg sikker på de kan hjælpe. De er et skønt team ( har prøvet hold træning, massage og fys) og de er knald dygtige og yderst empatiske og behagelige, man føler sig i gode hænder ? Glæder mig til at komme der efter mit kejsersnit med min kommende datter.
Lotte Schødt Jeppesen
Lotte Schødt Jeppesen
2020.11.03
recommends
Jeg kontaktede klinikken, da jeg var gravid i uge 31. Pga smerter fra bækkenet som trak ned i ballerne og lårene sov jeg ikke om natten og jeg kunne ikke holde til at gå en tur på mere end 1 km. Jeg startede et forløb hos Anne Sofie. Vi snakkede om at målet var at lindre smerterne og sørge for, at de ikke blev forværret. Efter et forløb på 5 gange hos Anne Sofie, er jeg blevet smertefri. Jeg sover nu om natten og kan tilmed gå ture på 4-5km. Her to uger inden termin har jeg det fantastisk og jeg fortryder kun, at jeg ikke tog kontakt til klinikken tidligere. Jeg kan derfor kun give Anne Sofie mine aller bedste anbefalinger!
Jeanette Carøe Frahm
Jeanette Carøe Frahm
2020.10.10
recommends
Jeg kommer ved Anne Sofie både på holdet “Styrk din fertilitet” og til manuel behandling. Magen til sød, dygtig og empatisk kvinde skal man virkelig lede længe efter. Jeg er helt sikker på, at min gang i Klinik Underværk, samt Anne Sofies magiske hænder kan gøre en forskel for min barnløshed. Jeg kan ikke andet end at skam rose jer og jeres arbejde, og håber at kvinder i lignende situation vil gøre sig selv den tjeneste at besøge klinikken ♥️
Advertisement
Sara Andersen
Sara Andersen
2020.10.01
recommends
Utrolig nærværende, professionel og engageret personale. Nyder at komme der, og jeg bliver lyttet til, accepteret og forstået. Er så glad for, at jeg valgte at starte i behandling netop der. Jeg giver min aller bedste anbefaling!
Pernille Vestenbæk
Pernille Vestenbæk
2020.07.20
recommends
Jeg vil virkelig anbefale Anette og Anne-Sofie Jeg kom for to år siden ned til dem på en workshop (Styrk din fertilitet), for at få redskaber og øvelser som skulle forberede en kommende graviditet. Jeg gravid i samme cyklus. Jeg fødte i februar 2019, og har derefter gået på kejsersnitsprogrammet som tager udgangspunkt i holdning, tilknytning til barnet, babymotorik, arvæv og bækkenbunden. Det har gjort noget godt for min krop og kan mærke min holdning er blevet bedre og jeg er blevet mere bevidst omkring min holdning. Efterfølgende fik jeg individuel arvvævsbehandling hos Anette, så vi kunne forberede mig til en kommende ægoplægning. Jeg havde to mislykkes ægoplægninger i rygsækken. Men ægget satte sig fast, efter behandling hos Anette. Jeg kan virkelig anbefale Anette og Anne-Sofie. De er to virkelig professionelle fagfolk, der har styr på det ;D
Louise Nielsen
Louise Nielsen
2020.07.08
recommends
Jeg har gået til efterfødselspilates hos Anette, og jeg har kun rosende ord at sige om det ?? Anette er så sød og dygtig til at instruere og hjælpe den enkelte på holdet. Og så er det bare så dejlig rummeligt, at baby er velkommen. Mine største anbefalinger herfra! ?
Emma Sellén
Emma Sellén
2020.05.04
recommends
Fantastisk hyggeligt sted og serviceminded, fagligt dygtig og sød personale. Jeg fik 1 h gravid massage og de kan anbefales til alle gravide der ude. Så skønt og afslappende ???
Advertisement