Klinika HMS H. M. Siankowscy

Klinika HMS H. M. Siankowscy Reviews

Excellent rating
4.6
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Szymon Sterczewski
Szymon Sterczewski
2022.03.13
Doktor Maciej jest niesamowitym specjalistą w każdym calu, zaskoczył mnie pozytywnie zaangażowaniem, emaptią i chęcią niesienia pomocy. Wykonał dodatkowe badanie aby w pełni potwierdzić swoją diagnozę, wynik rezonansu interpretuje sam. Po diagnozie odradził operacje, co okazało się wyjątkowe trafne, pomógł miejscowo odblokować kolano. Ogrom wiedzy, podejście, naprawdę wyśmienity lekarz, P. Doktorze - dziękuję.
Advertisement
Patrycja Kiejda
Patrycja Kiejda
2022.03.01
Pani doktor jest bardzo zaangażowana w swoją pracę. Ogromna wiedza i wspaniałe podejście do dzieci. Zawsze trafna diagnoza i skuteczne leczenie.
Sara M.
Sara M.
2022.02.21
Doktor Hanna Siankowska to najlepszy pediatra w Zielonej Górze. Czuję się z synkiem zaopiekowana i spokojna ❤
Krzysztof S
Krzysztof S
2022.02.07
Polecam z całego serca, Pan Siankowski to kompetentny i bardzo sympatyczny człowiek :)
Jadwiga Urbańska
Jadwiga Urbańska
2022.02.05
Doktor z powołania. Mega pozytywny. Bez napinki. Z dużym doświadczeniem w praktyce szpitalnej. Skuteczne leczenie osoczem bogatopłytkowym pozwoliło mi powrócić do życia bez bólu. Profesjonalizm, empatia, poczucie humoru to doktor Maciej Siankowski. Do tego świetnie operuje strzykawką:zdecydowanie, bezboleśnie i bez siniaków :-) ,( to moje doświadczenie).
Advertisement
Marlena Didyk
Marlena Didyk
2022.02.04
Pan doktor Maciej Siankowski bardzo uprzejmy i sympatyczny, szczegółowo wyjaśnił schorzenie oraz dalsze sposoby leczenia. Otwarty na pytania i udzielał szczegółowych odpowiedzi. Pytał się o samopoczucie, o potrzeby odnośnie ewentualnego L4 .czułam się bardzo zaipiekowana. Na bardzo duży plus zaliczam kontakt poza gabinetem.pierwszy raz spotkałam się z tak dużym zaangażowaniem , dostępnością i chęcią pomocy poza gabinetem. Pan doktor błyskawicznie i szegółowo odpowiadał na wszystkie maile i wiadomości przez znany lekarz co stanowiło niesamowite wsparcie psychiczne. Było to bezcenne wsparcie przy złamaniu i unieruchomieniu na 6 tygodni i pozytywnie nastawiało mnie do leczenia. Polecam z całego serca .
Michał Tomaszewski
Michał Tomaszewski
2022.01.23
Najlepsze miejsce, najlepsza Pani doktor. Dziekujemy za wszystko. Tata Łucji i Felci
Natalia Stachowska-Tomaszewska
Natalia Stachowska-Tomaszewska
2022.01.23
Najwspanialsze miejsce dla małych pacjentów i ich rodziców na mapie zielonej góry. Ba, myślę że nie tylko zielonej góry. Diagnozy są zawsze trafne. Dziecko jest troskliwie zaopiekowanie a rodzic wysłuchany. Nie ma drugiego takiego miejsca ani podobnych lekarzy. Oczywiście możecie szukać, ale dla zdrowia własnych dzieci i swojego myślę, że nie warto :)
Wanda Czop
Wanda Czop
2022.01.13
Pełen profesjonalizm, aktualna wiedza, świetny kontakt, wszystko szczegółowo wytłumaczone, zabieg wykonany z najwyższą dbałością. Pomimo specyficznego urazu dzięki zastosowanemu leczeniu szybko wracam do sprawności. Dodatkowym, dużym plusem jest wykonywanie usg w gabinecie. Z czystym sumieniem polecam.
Advertisement
Anna Stolarska
Anna Stolarska
2022.01.10
Zdecydowanie nie polecam. Zwykle naciąganie na przychodzenie na drogie wizyty. Miała być operacja w Żarach, kazano mi przyjść prywatnie, żeby skonsultować wszystko i to kilka razy, po czym okazuje się, że operacji nie ma, bo szpital się zwinął i zostaje się z ręką w nocniku, a lekarz dalej naciąga na wizyty, bo może kiedyś szpital jeszcze się otworzy. Straszne przeciąganie i wyciąganie kasy, a operacji jak nie było tak nie ma i trzeba szukać po innych miastach.
Reply from Klinika HMS H. M. Siankowscy 2022.01.10
Pani Anno rozumiem Pani rozgoryczanie, że oddział ortopedii w Żarach został zamknięty i operacja na która Pani czekała nie odbędzie się. Nie rozumiem tylko dlaczego kieruje Pani tak krzywdzącą opinie w moją stronę. Zamknięcie tego oddziału było decyzją władz szpitala, dla mnie także bardzo bolesną i przykrą (było to miejsce w którym wszystkiego się nauczyłem, bardzo mi bliskie). Nigdy nikomu nie kazałem przychodzić do siebie prywatnie. Obecnie działam tylko prywatnie i nie wykonuję zabiegów na NFZ, tym bardziej ich nikomu nie obiecuję. Szanuję swoich pacjentów i staram się im pomóc jak tylko potrafię, ale kondycja służby zdrowia i decyzje władza szpitala odnośnie zamykania i otwierania oddziałów nie leżą w mojej gestii. Najbardziej boli mnie jednak, że zarzuca mi Pani naciągactwo i oszukiwanie pacjentów., czego nigdy w życiu zawodowym nie uczyniłem.