Klimaat montage van dijk

www.klimaatmontagevandijk.nl

Klimaat montage van dijk Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
Klimaat montage van dijk
%title%

%offer%

Reviews ( 28 ) 5.0

haider hassan
haider hassan
2024.04.16
Snel afspraak eerlijk prijs top service en super vriendelijke professionele mens ..super bedankt
hlcvbeek
hlcvbeek
2024.02.06
Levering en montage is supersnel gebeurd. Binnen 2 weken na order is het geheel werkend en perfect afgewerkt geplaatst. Ik kan klimaat montage van Dijk van harte aanbevelen. Daarnaast is de prijs bij klimaat montage van Dijk veel beter dan bij andere grote bedrijven tegen dezelfde garantie voorwaarden. Kortom een TOP bedrijf.
Pascal
Pascal
2023.11.07
Vandaag art cool gallery laten hangen door de vakmannen van van Dijk. Bert en Dorris, echt top werk afgeleverd. Zeer tevreden over jullie mannen. Samen even plan bedacht en keurig netjes afgewerkt. Namens het gehele gezin dank. We gaan jullie zeker aanbevelen.
Michael Bernar
Michael Bernar
2023.10.11
Klimaat montage van dijk hebben 2 jaar geleden onze airco's geplaatst, nu we gingen verhuizen heb ik Bert weer gebeld voor het demonteren en monteren van de airco's, zodat wij 2 airco's mee konden verhuizen. Hier ook een nieuwe besteld. Demonteren in onze oude huis is super netjes verlopen, alles netjes dichtgemaakt en netjes achtergelaten. In het nieuwe huis de airco's geplaatst en hierbij super goed meegedacht waar deze het best op te kunnen hangen. Achter ziet er super strak uit en wederom weer netjes achtergelaten. Deze jongens zou ik zeker weer aanraden voor iedereen. Hele aardige, netjes werkende mannen. Altijd bereikbaar en meedenkend. Michael
roland van banning
roland van banning
2023.09.27
Het contact en overleg met Bert (van Dijk) is heel goed verlopen. Met elkaar hebben we bedacht en besproken hoe we het wilde hebben. Er wordt vlot, netjes en schoon gewerkt en een heel prettig contact! Resultaat is fantastisch! Bert en Boris bedankt.
Stefan Mabelis
Stefan Mabelis
2023.07.25
Super service en netjes alles gemonteerd
Jean Michel van Geel
Jean Michel van Geel
2022.11.18
Snel en direct contact gehad. Nette offerte gehad voor een Mitsubishi Airco. Netjes en snel gemonteerd. Afwerking zeer netjes!!
Hein
Hein
2022.10.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Uitstekend bedrijf, goede communicatie, komen op afgesproken tijd, prima medewerkers, prijs-kwaliteit heel goed.
Kaan Cabi
Kaan Cabi
2022.08.20
Top
Menno Noteboom
Menno Noteboom
2022.05.23
Erg tevreden. Zeer scherpe prijs. Ze werken snel met een resultaat wat zeer netjes is. Na mijn berichtje over een irritant brommend geluid waren ze de volgende ochtend om 08:00 weer present. Probleem direct opgelost na een dik uurtje werk. Geen extra rekening maar excuses ontvangen. Chapeau!
Anika Vink
Anika Vink
2022.05.20
Super netjes, goede airco. Nette heren die het installeren. Helemaal top :)
Thijs Lammertsma
Thijs Lammertsma
2022.05.06
Prettige ervaring met Bert van Dijk. Snelle levering, nette prijs, keurige montage en goede service! 5 star!
Mike
Mike
2022.04.23
Mooie airco hebben de mannen geplaatst Alles keurig netjes afgewerkt Top!!!👍👍👍
Peter Scheffers
Peter Scheffers
2022.04.22
Hangt al ander half jaar nu en was perfect geplaatst voor een prima prijs. Later bij mijn zoon ook.Top.
Ad Snoeren
Ad Snoeren
2022.04.04
Plaatsing airco in slaapkamer. Perfect afgeleverd en van te voren mee gedacht.Vriendelijke monteurs , netjes gewerkt en opgeruimd.
Simon Jellema
Simon Jellema
2022.03.19
Duo split unit airco gisteren aangesloten. Dank, goed werk!
Timo Buijl
Timo Buijl
2022.03.17
Hele prettige ervaring om door Van Dijk airco's te laten plaatsen. Wij hebben nu 3 airco's en zijn zeer te vrede. Services is ook perfect en is ook altijd in voor een praatje. Wij zullen Van Dijk iedereen aanraden😁
Dennis Mes
Dennis Mes
2022.03.16
Goed werk geleverd, goede service tegen een concurrerende prijs.
mark eijkenbroek
mark eijkenbroek
2022.01.23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Twee airco´s laten plaatsen en dit is zeer vakkundig gedaan en voltooid en ben zeer tevreden over hoe netjes ze de bekabeling etc weg hebben weten te werken. Er moet nog een kleinigheidje afgewerkt worden, maar ga ervanuit dat ze dat z.s.m. komen doen. Aardige lui, kan je van op aan voor een zeer eerlijke prijs. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Terra World
Terra World
2021.12.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Erg goed en betrouwbaar bedrijf. Onze airco was stuk maar niet via hen aangeschaft maar dat was geen probleem! Probleem door hen getackeld en erg snel weer opgelost. Ik raad dit bedrijf dan ook zeer zeker aan. Gunstige prijs tegen een erg hoge kwaliteit.