KlaverHand Reviews

KlaverHand Reviews

5.0

Excellent - based on 262 reviews

www.klaverhand.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (262)
heleen wimme
heleen wimme
2023-06-30
Ik wou eerst eens proberen en dacht dat de verschillende kleine flesjesbox niets voor mij zou zijn, maar my goooood... dit ruikt heerlijk. Men was heeft nog nooit zo goed geroken! Ik bestelde nu de grotere versie van mijn favorieten! Echt fan! En heel persoonlijk kaartje bij de bestelling was ook heel leuk!
Advertisement
Jade Vercammen
Jade Vercammen
2023-05-06
Helemaal fan 😀 mijn huis ruikt altijd fris door de geurstokjes en de wasparfums zijn heerlijk. Er wordt gesnuffeld aan men dochtertje bij de onthaamoeder en krijg allleen maar zeer positieve reacties. Intussen is ook mijn mama helemaal fan, zij is op zoek naar haar favoriete wasparfum geur door het proefpakket. Julie is ook een top madam die je altijd heel vriendelijk zal beantwoorden en helpen.
Fay Nitor
Fay Nitor
2023-03-13
Lisa Comer
Lisa Comer
2023-02-09
Julie staat je steeds met raad bij in de keuze van je geur. Ik ben fan van het eerste uur, mijn kleding en lakens, handdoeken ruiken heerlijk en de geur blijft ook héél lang meegaan. Levering en service altijd correct en op tijd
Jente Mahieu
Jente Mahieu
2022-11-08
Eerst stond ik nog twijfelachtig tegenover een shampooblok, maar wilde het altijd proberen. Julie hielp me bij de keuze en ik ben over the moon! Zelfs mijn kapper vond dat mijn haar er zoveel gezonder uit zag 😍. Daarnaast poetste ik mijn wasmachine met de wasmachinereiziger en gebruik ik voor de Sportwas het wasparfum. HE LE MAAL verliefd ! (Om nog maar te zwijgen van de geurstokjes met interieurparfum…) ja, ik ben fan !
Advertisement
Barbara Bernard
Barbara Bernard
2022-10-27
recommends
Snelle levering, mooi ingepakt!
Detailjunkies
Detailjunkies
2022-08-04
Julie ontvangt je met open armen, alle pakketjes worden met veel liefde klaargemaakt en ik wacht altijd vol spanning op nieuwe geurtjes!
Stefanie De Valck
Stefanie De Valck
2022-07-28
Heerlijke geurtjes! Ik kan niet meer zonder. Ik doe met plezier de was nu en laat deze buiten drogen zodat de buren er ook genot van hebben ☺️ Dat heet dan geurlukkig zijn 🥰
mady willems
mady willems
2022-07-27
Superleuke geurtjes voor de was, telkens mooi verpakt ook. Zeer betrouwbare webshop. Vaste klant geworden ☺️
Advertisement
Karolien Franssens
Karolien Franssens
2022-07-27
Lokale webshop met topservice. Lieve dame met een passie voor leuke, unieke producten.
Liesbeth Vivet
Liesbeth Vivet
2022-07-27
Niets zo heerlijk al de wasparfums van klaverhand. En de topservice krijg je er voor niets bij 😉. Grote fan!
Virginie Piot
Virginie Piot
2022-07-27
Super leuke webshop met heerlijke wasparfums én zeer snelle levering.
Sarah Van Rompaey
Sarah Van Rompaey
2022-07-27
Ik ben super tevreden van de heerlijke wasparfums die KlaverHand verkoopt. De service is ook uitstekend! Ik koop hier zeker nog vanalles in de toekomst 😁
Advertisement
Sonja Smits
Sonja Smits
2022-07-27
Was parfum kan er niet meer zonder Snelle en correcte levering
Vero Verlinden
Vero Verlinden
2022-07-27
Fijne lokale webshop! Goede service, snelle levering!
Inge Sleegers
Inge Sleegers
2022-07-27
Superfijne lokale webshop met unieke producten. Supervriendelijk en correct, elke bestelling wordt met veel liefde en zorg verwerkt. Een aanrader als je zoekt naar een uniek geschenkje!
Andrea Clermonts
Andrea Clermonts
2022-07-25
recommends
Goede service! Heerlijke wasparfum! Ik ben fan.
Advertisement
Stefanie De Valck
Stefanie De Valck
2022-07-23
recommends
Als verjaardagcadeau een testpakket gekregen van mijn schoonmama en sindsdien zot van Julie haar wasparfum! Vooral de Magnolia ruikt hemels. Je hoeft geen grote dosis te gebruiken om te kunnen genieten van de heerlijke geur. Super 🥰😍❤️
Tessa Cnops
Tessa Cnops
2022-07-23
recommends
Vaste klant bij Julie, superleuke producten en geuren en altijd een groot dilemma welke ik volgende keer zal bestellen !
Lin Soete
Lin Soete
2022-06-27
recommends
Hélemaal top! Goede producten, een hele goede en snelle levertijd én vooral een hele goede klantvriendelijkheid! 👌🏻