KJNegle Reviews

KJNegle Reviews

5.0

Excellent - based on 11 reviews

www.kjnegle.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (11)
Natasha Olsen
Natasha Olsen
2021-07-26
recommends
Jeg har nu været på 3 workshops hos Kjnegle, og hold nu op hvor har jeg rykket mig i mit arbejde. Kjnegle er bestemt et sted hvor man føler sig velkommen, hørt, og forstået. Kat kan forklare tingene så godt, vise hvordan man gør div ting, uden der er en dårlig mine, hun sørger for man forstår det man laver og at man kan føle sig sikker i sit arbejde. ?? Det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager i noget hos Kat, for hold nu op en fantastisk underviser hun er, og en fantastisk sødt menneske der ligger rigtig meget energi i det hun laver, det tydeligt. ??
Advertisement
Laila Lærke Nora Vilhelmsen
Laila Lærke Nora Vilhelmsen
2021-07-19
recommends
havde det fedeste online workshop med kat! virkelig dygtig! Meget god til at lære fra sig, give en god kritik og hjælpe en i den rigtig retning! samt er hun jo os en med lidt humor hvilke jo bare gjorde det hele lidt bedre ? tak for det!
Stine Rosenbak Frederiksen
Stine Rosenbak Frederiksen
2021-07-18
recommends
Jeg har taget et onlinekursus hos KJNegle i babyboomers. Der foregik i et roligt tempo, så alle kunne følge med. ? Jeg skal klart på flere kurser ved KJNegle ?
Michella Johansen
Michella Johansen
2021-07-07
recommends
Kat er så dygtig! Både til sit fag, men bestemt også til at lære fra sig. Jeg har taget et online kursus hos hende, og det er ikke det sidste jeg tager. Kæmpe anbefaling herfra ?
Muresan Alina
Muresan Alina
2021-04-13
recommends
Great work ❤️great people ❤️
Advertisement
Lotte Schjølin
Lotte Schjølin
2020-11-28
recommends
Kat er dygtig og professionel. Jeg følte mig i meget gode og trygge hænder selvom jeg nok sprang den normale aldersramme for kursister ?
Simone Trillingsgaard
Simone Trillingsgaard
2020-09-28
recommends
Jeg har lige været på 1:1 undervisning hos KJNegle i Babyboomer, og hun fortjener ALT min ros! Hun er noget nær den bedste underviser man kan komme i nærheden af, når det handler om negle ! ? ?? Hun er super dygtig til at lære fra sig, samtidig med at hun hurtigt kan spotte hvor ens svagheder er, så hun kan hjælpe derfra! Man får virkelig noget for sine penge, når man tager et kursus ved KJNegle ? og vigtigst, så føler man sig godt klædt på til at fortsætte arbejdet med kunderne derhjemme. Jeg skal 100% have flere kurser ved KJNegle ???
Sissel Lund Nielsen
Sissel Lund Nielsen
2020-09-02
recommends
Virkelig en positiv oplevelse. Nu har jeg taget forskellige kurser ved forskellige uddannere og aldrig har jeg været ved en så sød og hjælpsom pige som Kat. Hun er tålmodig, strukturet og super hyggelig at tilbringe små 6 timer med? Hun giver rigtig meget af sig selv under kurset, men også efterfølgende. Jeg har fået mere tryghed ved at lave franske og se lige et fedt resultat jeg fik?? Jeg tog kurset med 2 andre piger og fik det endda til en fantastisk pris og woaw nogle flotte negle de også fik lavet?
Emma Darling
Emma Darling
2020-08-30
recommends
Kæmpe anbefaling fra min side! Har kun positivt at sige om KJNegle! ? Fandt inspiration fra Katte og er mega misundelig på, hvor mega dygtig hun er på alle områder inden for denne verden! Babyboomer er et hit i negle verdenen, så jeg måtte lære det, derfor hoppede jeg med på hendes babyboomer kursus og jeg har ikke fortryd et eneste sekund! fantastisk service, så behjælpelig og god til at lærer fra sig ? Ikke kun på kursus er hun klar til at give et godt råd eller komme med feedback på ens arbejde, men også via sociale medier står hun altid klar. Så fedt? Stort, stort 5 tal herfra! ✋?❤️
Advertisement
Nynne Fiil Lindhard
Nynne Fiil Lindhard
2020-08-24
recommends
Wow ! Jeg bliver simpelthen nød til lige at skrive en information til alle nytilkommende ! Jeg er simpelthen chokeret over hvor vidunderlig god, hurtig og professionel service KJnegle giver. Jeg havde svar indenfor en time i en weekend, der var ingen stress vedr. Bestillingen, selvom jeg stilte alt for mange spørgsmål. Dernæst fik jeg præcise og klarer svar, og alt gik som aftalt. Hun er sindssyg dygtig og spørg indtil behov og ønsker således oplevelsen af uddannelsen bliver personliggjort og fokuseret. Jeg kan klart anbefale denne negle uddannelse til alle, der drømmer om at arbejde som selvstændig negleteknikker eller blot ønsker at naile den privat ?❤
Pernille Klit Kubiak-Olsson
Pernille Klit Kubiak-Olsson
2020-01-07
recommends
dygtig og sød? dejligt at se dig igår❤ har skam fået øvet 2 stk babyboomer