Agjensi Udhetimi KING'S TRAVEL

www.kingstravel.al

Agjensi Udhetimi KING'S TRAVEL Reviews

Excellent rating
4.5
123 reviews Verified
Agjensi Udhetimi KING'S TRAVEL
%title%

%offer%

Reviews ( 120 ) 4.5

Orges Dushku
Orges Dushku
2024.03.26
Sherbim, me cmime konkuruese dhe shume korrekt. Shume i kenaqur!
Advertisement
Gilbert Vigani
Gilbert Vigani
2024.03.25
Agjensi shumë korrekte, dhe profesionale. Asistimi I tyre, dhe zgjedhja shume e mire e te gjithe elementeve ne paketen qe ofrojne (hotel , tour, guide) ja vlen te perseritet. Mezi po pres udhëtimin e radhës.
jurgin note
jurgin note
2024.03.16
The best agency and very correct. 🙏 Pleasure to travel with you. 😁 Thank you👏
Viktor Mane
Viktor Mane
2023.11.23
Xhuljan Cuka
Xhuljan Cuka
2023.10.18
Advertisement
Biorni Greco
Biorni Greco
2023.06.26
Sherbim cilesor
Migena coniku
Migena coniku
2023.06.26
Best professional agency who take care of your holidays. They found me in a record time the hotel ,the place and the period time that I was looking for, thought the reservations were almost all close at the hotel I wanted to book.
Btsvmtv
Btsvmtv
2023.06.14
Reply from Agjensi Udhetimi KING'S TRAVEL 2023.06.15
Hello Can we have an explanation about this review.Because we are not sure if you have used one of our services Thank You
Vjosa Shkodra
Vjosa Shkodra
2023.06.08
Although I had a disappointing start with Kings Travel due to their initial unprofessional and unresponsive communication, I appreciate that my parent still wanted to proceed with the booking. I would like to acknowledge that Kings Travel apologized for their earlier shortcomings and provided the necessary information for the trip. Despite the rocky start, I must admit that the trip itself was enjoyable, according to my parent.
Advertisement
Silva D
Silva D
2023.04.23
Udhetim me guide ne Stamboll Sherbim shume i mire , ekipi shume i sjellshem e compétent , te gatshmem per te ndihmuar e per te dhene shpegimet e duhura Guida ne Stamboll , Zoti Amarildo Ishte shume i sjellshem , shume i perpikte dhe i respektueshem. Amarildo i pergjigjej me durim e kenaqesi pyetjeve tona. Amarildo me njohurite e tij shume te gjera per historine e Stambollit .me humorin dhe buzeqeshjen e tij e beri akoma me te kendshem udhetimin tone ne Stamboll. Te njejten gje them dhe per shoqeruesin tjeter qe Ishte vellai i tij Falemnderit nga zemra Amarildos dhe stafit te agjensise Kings travel Silvana Canada
Drualumin Methoxha
Drualumin Methoxha
2023.02.26
Grejsa Gjuzi
Grejsa Gjuzi
2023.01.22
Denisa Krekas
Denisa Krekas
2022.11.30
Excellent experience. Awesome support, very proffesional.. Thank you ☺️
Advertisement
Ilda Brei
Ilda Brei
2022.11.29
Kevinair
Kevinair
2022.11.29
Great service!
Gerta Gogo
Gerta Gogo
2022.11.29
Ledix Perignon
Ledix Perignon
2022.11.26
Skandaloze dhe te papergjegjshem. Nuk moren mundimin te dergonin nje e-mail ose nje sms per te na komunikuar shtyrjen e orarit te fluturimit.
Advertisement
Julia Ormenaj
Julia Ormenaj
2022.11.25
Arsilda Duro
Arsilda Duro
2022.08.12
Pleurat Rexhepi
Pleurat Rexhepi
2022.08.09
recommends
Amazing travel agency 🤗🤗 Very proffesional and on time. Thank you for your advice for our Spanish holiday 👋