Khaza Ghar Reviews

Khaza Ghar Reviews

4.9

Excellent - based on 108 reviews

www.khazaghar.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (58)
Inneke Bossue
Inneke Bossue
2021-08-21
Lekker en vriendelijk!
Advertisement
Kris Sapkota (Kris)
Kris Sapkota (Kris)
2021-08-15
Als je in de buurt van Diemen en Bijlmer woont, dit Nepalese restaurant is gelegen in de mooi stad Weesp, is een aanwinst. Eten is met liefde gekookt en sfeer is heerlijk. Ik ben hier al 3e keer sinds de opening. Het restaurant is meestel vol gereserveerd.
Edgar Rossum van
Edgar Rossum van
2021-08-14
Heerlijk eten, neem vooral de tijd. Het vriendelijke personeel legt je graag alles uit. Leuke sfeer heerlijke drankjes.
Alex Ciobanu
Alex Ciobanu
2021-08-14
Romy Nan
Romy Nan
2021-08-13
Heel fijn geholpen, en super lekker gegeten. Echt een aanrader!!
Advertisement
Arjen en Annemieke Hondema
Arjen en Annemieke Hondema
2021-08-08
Wij hebben verrukkelijk gegeten! Alle gerechten waren zeer smakelijk! Bediening super vriendelijk. Een aanrader! ??
Reply from Khaza Ghar 2021-08-08
Hartelijk dank uw bezoek. Wij proberen altijd om ons best te doen. Tot volgende keer.
Erdem MEYDANLI
Erdem MEYDANLI
2021-08-04
Hans Houweling
Hans Houweling
2021-08-03
Verrassend lekker en gastvrije vriendelijke bediening.
Azza Elias Botrus
Azza Elias Botrus
2021-08-03
Most delicious Indian food that you can eat ♥️
Advertisement
Peter Balk
Peter Balk
2021-07-31
rekha lal
rekha lal
2021-07-27
We have had an amazing day! Good company and fantastic food. Parking space was easy to find and very reasonable price! We had Momo’s as a starter and some samosas. As a main we had palak paneer, chicken madras and tandoori mixed grill, and some garlic and butter naan. All the food was fantastic, great taste, good portions. We loved the Momo’s that much, that we also took one large portion home. Great service, fantastic food!
Chamel Badr Khan
Chamel Badr Khan
2021-07-24
Azza Elias Botrus
Azza Elias Botrus
2021-07-24
Moet delicuse indien food that you can eat ♥️
Advertisement
Thijs Schipper
Thijs Schipper
2021-07-17
Very good food, friendly staff.
Marco van der Horst
Marco van der Horst
2021-07-11
Hier toevallig terecht gekomen en heerlijk gegeten! Smakelijke gerechten en hele goede en aardige bediening. Lekker terras buiten en gezellig restaurant binnen. Echt een aanrader.
Boot Huren Weesp
Boot Huren Weesp
2021-07-11
Spontaan voor dit restaurant gekozen en wij werden aangenaam verrast. Heerlijk eten, mooi terras aan het water en een supervriendelijke bediening. Aanrader!
Martine van der Linde
Martine van der Linde
2021-07-10
Heerlijk gegeten, lekkere gerechten, veel keuze, zeer vriendelijk personeel. Echt een aanwinst voor Weesp
Advertisement
hardy creature
hardy creature
2021-07-03
Тимир Нуреев
Тимир Нуреев
2021-07-03
Very friendly and good service, delicious food.
Rita Lala
Rita Lala
2021-06-29
afgelopen zaterdagavond spontaan hier binnen gelopen om alleen een samosa voorgerecht mee te nemen. deze kleine bestelling was geen enkel probleem. ook kreeg ik een ander sausje ivm voedselallergie. vandaag een groente hoofdgerecht besteld. er is heel goed rekening gehouden met mijn allergieën. het eten is heerlijk. ik voelde me hier beide keren welkom en thuis. heel vriendelijk te woord gestaan. echt een aanrader en een aanwinst voor Weesp. groetjes Rita