Københavns Autohjælp

www.kbhautohjaelp.dk

Københavns Autohjælp Reviews

Excellent rating
4.7
25 reviews Verified
Københavns Autohjælp
%title%

%offer%

Reviews ( 23 ) 4.7

Tarik Charradi
Tarik Charradi
2023.12.18
Super hurtig og effektiv 💪🏾 Københavns hurtigts autohjælp 🙏🏾
Parjanya Christian Holtz
Parjanya Christian Holtz
2023.12.18
Devrim picked up my car after the front tire deflated. He was friendly and respectful throughout. He even offered to give me a lift and dropped me off at my place even though he didn’t have to. Easy recommendation based on my experience.
R.C. H.F
R.C. H.F
2023.12.08
Devrim kom hurtigt, og var professionel og behjælpelig. Jeg vil helt klart, bruge Købehans Autohjælp næste gang uheldet er ude! 😁
Susanne
Susanne
2022.12.21
Oskar W V
Oskar W V
2022.09.19
Dejlig betjening høflig fyr. Og hjælp, stor ros. Bil AY59217 Devrim Tak! :)
Reply from Københavns Autohjælp 2022.09.19
Mange tak for de fine ord 🤗🤗
Ahmet Simsek
Ahmet Simsek
2022.06.20
Har brugt Københavns Autohjælp til autotransport af en VW UP (2 gange, flade dæk) og en anden bil med flat dæk. Alle tre gange har været knaldgod service, hurtig reaktion og aldrig problemer. De varmeste anbefalinger herfra!
Emilie Ems
Emilie Ems
2022.06.13
recommends
Den BEDSTE service, hurtig, dygtig, kloge løsninger og godt humør🥳 Bedste firma i Dk! 🙏👌🏾💜
LL
LL
2022.05.15
Havde problemer med min bil og de kom super hurtigt, de fik diagnoseret problemet med det samme. Super flink og kan helt klart anbefales
Ivan
Ivan
2022.03.19
Jeg er ikke kunde og bliver det aldrig. Min oplevelse med Københavns Autohjælp idag, var fordi de skulle bjerge en bil der var parkeret bag min på Axeltorv. Jeg blev verbalt overfuset, råbt ad og truet af medarbejderen som forlangte at jeg flyttede min bil helt, efter jeg venligt havde kørt frem for netop og give ham mere plads. Jeg var blot i bilen med indkøb og skulle nå en aftale, så det har ikke aktuelt at gå på jagt efter en anden parkeringsplads i nærheden. Vejhjælps bilen stod klar til at hive den havarerede bil fra bagenden, men det var for besværligt for ham. Han havde sågar bedt 2 mandlige turister hjælpe med at skubbe bilen, men de endte med at smutte da de overværede hans aggressioner overfor mig. Det endte med at han også overfusede min kone (med barn på armen), så voldsomt at det skræmte min datter i øjeblikket og hun snakkede om det flere timer efter. Kunden der havde smadrer sin bil, kom også over og fortsatte den grimme opførsel og trusler om politi mv. (han var MEGET velkommen til at ringe til dem, han var forkert på den!) Til sidst endte vi med bare at gå, for at nå vores aftale. Og vi så senere at de havde klaret at fjerne bilen, mens vores fortsat var parkeret - og derfor ikke i vejen. Deres ubehøvlede og aggressive opførsel var fuldstændig unødvendig og uprofessionel. Jeg håber virkelig i lige genovervejer hvem i har ansat, for hvis fremmede kan behandles sådan - hvad så med kunderne?
Tommy Nielsen
Tommy Nielsen
2021.11.22
recommends
Altid god og billig service. Tak 👍👍👍👍
Aqdus Hussain
Aqdus Hussain
2020.11.15
Rigtig flinke og gode mennesker, der kom indenfor den aftalte tid, og sørgede for at bilen kom hen til mekanikerne i sikker stand. Kan klart anbefales.
Reply from Københavns Autohjælp 2020.11.18
Mange tak for de fine ord Med venlig hilsen Ayhan Taskiran
Muneer Kayali
Muneer Kayali
2020.08.09
recommends
Meget hurtige til at komme og hjælpe for gode priser. Var strandet på Amager strand men der kom en flink og arbejdsom fyr ved navn Devrim og hjalp mig. Kan stærkt anbefales.
Aiyo Jensen
Aiyo Jensen
2020.06.27
recommends
Kan varmt anbefale Københavns autohjælp, fik fat i Ayhan som er venlig og rar at tale i telefon med og hele gik meget nemt! Top professionelt og servicen supergod💪
Mette Overskov
Mette Overskov
2020.06.19
recommends
Vi fik i dag hjælp af Københavns Autohjælp. Jeg fik fat I Ayhan som ikke var på arbejde, men han var tilfældigvis i nærheden og mødte os på Circle K på Strandboulevarden hvor vores bil spærrede vaskehallen og ikke kunne starte. De forsøgte en masse forskellige ting med bilen og fik til sidst liv i den. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen. Enormt søde og yderst service-minded. Kæmpe anbefaling herfra 💙
Abdul Elmazi
Abdul Elmazi
2020.05.31
Christian
Christian
2020.05.31
Fuldstændig forfærdelig service. Lykkedes først da han fik en ældre mand til at komme og hjælpe. Før det havde han forsøgt at få min højgravide kæreste til at skubbe bilen ud af indkørslen, fordi han var bange for at hans autohjælp-bil skulle blive ridset af to grene fra et træ (som han sagtens ku komme forbi) og vi tilbød ovenikøbet at save dem af! Og hvad er det for en autohjælp der er bange for ridser? Har aldrig oplevet noget lignende.
Devrim Tas
Devrim Tas
2020.04.24
Nima G Kani
Nima G Kani
2020.01.22
recommends
Kan kun anbefales. Stod og havde akut brug for vej hjælp og da de ankom til tide, blev hjælpen gjort effektivt og professionelt 💪🏼
Senina Ismajlovic
Senina Ismajlovic
2019.12.09
recommends
Jeres service er i top, den unge fyr tog rigtig godt imod mig og min veninde og løste vores problem. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kan klart anbefales!
Erman Mussa
Erman Mussa
2019.06.10
recommends
Mega Stabil og loyal kan helt klart anbefaledes