Koča Velika Planina - Chalet Kamrica

www.kartuse.si

Koča Velika Planina - Chalet Kamrica Reviews

Excellent rating
4.8
11 reviews Verified
Koča Velika Planina - Chalet Kamrica
%title%

%offer%

Reviews ( 11 ) 4.8

Сергей
Сергей
2024.04.15
10 Verified
Izjemno
Advertisement
Marta
Marta
2024.03.18
9.0 Verified
Odlično
Stefan
Stefan
2024.01.03
9.0 Verified
Host molto disponibile. Chalet accessibile, in una posizione perfetta per ammirare il paesaggio ed immergersi nella natu ☺Struttura molto accogliente, ci si sente a casa
Claude
Claude
2023.09.18
10 Verified
Génial ! ☺Très beau chalet, propre, avec une vue magnifique ! L'eau du robinet n' est pas potable mais les propriétaires laissent des bouteilles d'eau à disposition. Je recommande vivement !!! ☹La literie est très ferme.
Patrizia
Patrizia
2023.09.13
8.0 Verified
Esperienza unica a velika planina ☺Chalet molto bello, curato e con una bellissima vista. Ci sono tutti i comfort, esperienza unica a Velika Planina! ☹La comunicazione tra i proprietari e i clienti ma questo non ha influenzato il nostro soggiorno
Advertisement
Steininger
Steininger
2023.09.10
8.0 Verified
☺Sehr schöne Lage ☹Die Betten waren etwas klein und sehr hart
Jēkabs
Jēkabs
2023.08.31
10 Verified
Izjemno
Marco
Marco
2023.08.21
10 Verified
La bellezza in mezzo alla natura ☺Tutto ☹Niente
Eva
Eva
2023.08.04
10 Verified
Izjemno
Advertisement
Irena
Irena
2023.07.29
10 Verified
☺Naprosto nepopsatelný zážitek a rozhodně všem doporučuji. Západy a východy slunce, jako nikde jinde. Ten klid, ranní budíček v podobě krav, luxusní. Chata je čistá, hezky zařízená. Personál velice ochotný. Ještě dlouho budu vzpomínat. Klid, naprostý relax, krása. Těším se zpět. Možná bych jen upozornila na horší příjezdovou cestu. Místní jsou asi zvyklí, ale mě posledních pár set metrů lehce překvapilo. 4x4 bez obtíží, předokolky mohou mít problém dostat se až k chatě.
Lucie
Lucie
2023.07.07
10 Verified
Everything was perfect!!! ☺Poloha ubytování byla naprosto úžasná - krásné výhledy a klid kolem. K dispozici bylo vše potřebné,moc útulné a příjemné prostředí. Komunikace s majiteli naprosto bez problémů. Rádi se někdy v budoucnu vrátíme☺️
Reply from Koča Velika Planina - Chalet Kamrica
Thank you! ❤️🌿