Kars Vintage

Kars Vintage Reviews

Excellent rating
4.9
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Jack de Jong
Jack de Jong
2022.09.10
Prettige ontvangst en lampen zoals omschreven, top!
Advertisement
Virginie Lemaitre
Virginie Lemaitre
2022.09.06
Mooie artikelen voor faire prijzen. Zeer vriendelijk en flexibel om mee af te spreken. Een aanrader!
Ulrike Körner
Ulrike Körner
2022.09.04
Deense vintage meubelen van uitstekende kwaliteit. Heel vriendelijk contact ook.
Diana Vela Almeida
Diana Vela Almeida
2022.07.09
I bought six beautiful vintage chairs from Kars. They were 60 years old but looked in very good condition and were very confortable. He was very kind and offered to deliver the chairs to my place. He seems very passionate about vintage furniture and knows the background of the pieces. Im very happy with the purchase!!
Reply from Kars Vintage 2022.07.09
Thank you for your kind words!
Idris Jackson
Idris Jackson
2022.05.28
Advertisement
Tiebolt van der Linden
Tiebolt van der Linden
2022.05.11
Vandaag een prachtig kastje gekocht bij Kars Vintage. Vriendelijke jonge man met kennis van zaken. Kastje zag er prachtig uit en was bijna helemaal als nieuw. Hier en daar wat gebruikssporen maar ja het is natuurlijk Vintage. Ben je op zoek naar goede en mooie vintage meubelen neem dan zeker even een kijkje!
Ariane Belva
Ariane Belva
2022.05.09
Kars sold us 2 beautiful pieces of furniture: a chest of drawers and a television stand. His prices and advice are honest and his service is impeccable. He also kindly delivered the furniture to our house. Dankjewel Kars and looking forward to coming back to buy chairs from you!
Jan Orsel
Jan Orsel
2022.04.26
Super fijne gast!!:)
A.B. Wichmann
A.B. Wichmann
2022.04.12
Mooie spullen van goede kwaliteit, vriendelijke verkoper!
Advertisement
Flo Diels
Flo Diels
2022.03.27
Prachtige stoelen gekocht. Helemaal zoals op de foto en in perfecte staat. En zelfs nog wat achtergrond erbij gekregen :-) Super vriendelijke kerel, had nog heel wat moois staan dus ga als je op zoek bent naar leuke vintage meubels (aan een correcte prijs) zeker eens kijken op zijn website, facebook of instagram
Reply from Kars Vintage 2022.03.27
Bedankt voor je review! Veel plezier met de stoelen.
loes meijer
loes meijer
2022.03.21
Kars heeft ons met zijn kennis en ervaring uitstekend geadviseerd bij de verkoop van stoelen en tafels van Bruno Rey. Dank zij hem hebben wij deze goed kunnen verkopen. De lpbrengst gaat naar een goed doel.
Sander Verhaar
Sander Verhaar
2022.02.24
Ady Hoitink
Ady Hoitink
2022.02.20
Advertisement
Allard Huizinga
Allard Huizinga
2022.02.05
Nicole
Nicole
2021.11.06
Prachtige tafel gekocht, precies als omschreven en op de foto’s, compleet met originele sleutel om de poten mee vast te zetten. Heel erg blij mee!
Reply from Kars Vintage 2021.11.06
Goed te horen dat jullie er blij mee zijn !
Thomas Middag
Thomas Middag
2021.05.08
Super fijne man met mooie spullen voor een eerlijke prijs.