Karkonoska Tłocznia - świeże oleje zimnotłoczone, masła orzechowe Opinie

Karkonoska Tłocznia - świeże oleje zimnotłoczone, masła orzechowe Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 965

www.karkonoska-tlocznia.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (954)
Dorota Szyszka
Dorota Szyszka
2024-02-19
Wszystko w najlepszym porządku!
Advertisement
Grazyna Idziorek
Grazyna Idziorek
2024-02-18
Przepyszne produkty,wspaniały dodatek do deserów,polecam gorąco
Zofia Filipow
Zofia Filipow
2024-02-18
Bardzo dobre produkty, polecam
Anna Szczechowska
Anna Szczechowska
2024-02-17
poleca
Jak na razie delektuję się pastą z migdałów i orzechów laskowych, jest przepyszna. Na otwarcie czeka jeszcze pasta z migdałów, wierzę, że jest równie smaczna. Kupiłam też olej konopny i z pewną rezerwą go otwierałam, ale po spróbowaniu jestem zachwycona smakiem. I już jestem pewna, że wkrótce zawitam z nowym zamówieniem, żeby spróbować także innych produktów.
Katarzyna Szeptycka
Katarzyna Szeptycka
2024-02-16
Bardzo polecam! Produkty są idealne na prezent, a skrzyneczka jest przepiękna
Advertisement
Dobrosława Tobera
Dobrosława Tobera
2024-02-14
Próbuję batonów. Właśnie dotarły. Jednym słowem: REWELACJA. Cudowne produkty. Wraz z córką je uwielbiamy. Wszystkim polecam szczerze i bez wahania! Tłocznia robi dobrą robotę.
Lilla Meller
Lilla Meller
2024-02-14
Towar pierwszej jakości, szybka dostawa, napewno skorzystam jeszcze nie raz👌🙂
Urszula Haraszczuk
Urszula Haraszczuk
2024-02-14
Zamówiłam pastę pistacjową wszystko zgodnie z opisem jest przepyszna ,wyrazista i ma przepiękny kolor pistacji ,świeża i pachnąca .....prawdziwa petarda...Urszula
Magda Kieszniewska
Magda Kieszniewska
2024-02-12
Rewelacyjne produkty, polecam !
Advertisement
Ewa Figas
Ewa Figas
2024-02-11
Wszystko pięknie i bezpiecznie zapakowane, błyskawiczna przesyłka. Bardzo dobry kontakt. W życiu nie jadłam smaczniejszych orzechów. Pasty i oleje bez ulepszaczy i sztucznych dodatków, na pewno wrócę po więcej.
Andrzej Strauchmann
Andrzej Strauchmann
2024-02-11
poleca
Zamówiłem z ciekawości, dołączyłem do grona zadowolonych klientów :) Pasty orzechowe cudo, Imbir Shoty kwaśne jak nie powiem co ale jakie pyszne ;) Właśnie składam kolejne zamówienie ;) Polecam zdecydowanie ;)
kasialenuage nuage
kasialenuage nuage
2024-02-10
Wspaniały olej - bezcenne źródło kwasów : linolowego, oleinowego. Polecam
Matia Sierakowska
Matia Sierakowska
2024-02-09
Produkty świetnej jakości. Wyglądają i smakują znakomicie. Szczególnie polecam olej z ostropestu plamistego, smakuje wybornie, doskonały do sosu winegret. Wszystkie produkty pięknie z przesłaniem i pomysłem zapakowane. Poleca.
Advertisement
Violetta Sokół
Violetta Sokół
2024-02-08
poleca
Bardzo bardzo dobre produkty. Bardzo ładnie zapakowane. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Wszystko na najwyższym poziomie
Dorota Jurgiel
Dorota Jurgiel
2024-02-07
Najwyższa jakość, produkty 100% naturalne. Zamówione produkty dotarły do mnie błyskawicznie, pięknie zapakowane. Polecam z całego serca. Moja ulubiona Tłocznia❤️
Danuta Rogozinska
Danuta Rogozinska
2024-02-04
Pasta z pistacji, moja ulubiona, doskonała, rodzina zajada się również pastą z nerkowca i arachidową, produkty z Karkonoskiej Tłoczni 100%smaku godne polecenia!!
Gosia
Gosia
2024-02-04
Pasty orzechowe są przepyszne! W grudniu 23’ były znakomitym prezentem dla naszych najbliższych ! Właśnie zamawiam, bo zapasy się kończą! Polecam!
Advertisement
Bart Morzynski
Bart Morzynski
2024-02-04
Bardzo szybka dostawa, świetna komunikacja (źle wprowadziłem numer telefon, zadzwoniono do mnie od razu z prośbą o podanie właściwego numeru). Zamówienie było prezentem i obdarowana osoba była zachwycona zarówno tym jak pasty i miód były zapakowane jak i (co najważniejsze) smakiem.
Sylwia
Sylwia
2024-02-03
Pasty orzechowe z Tłoczni dla mnie są rewelacyjne i bardzo smaczne. Wiadomo każdy ma swój gust, ja również. Na pierwszym miejscu jest pasta z nerkowców, na czwartym z pistacji. Polecam je i na pewno zamówię jeszcze raz.
Anna Cegielska
Anna Cegielska
2024-02-02
Mega pyszne pasty!! Dostawa bardzo szybka. Gorąco polecam