Karkonoska Tłocznia - świeże oleje zimnotłoczone, masła orzechowe Opinie

Karkonoska Tłocznia - świeże oleje zimnotłoczone, masła orzechowe opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 268

www.karkonoska-tlocznia.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (268)
Monika Barska
Monika Barska
2022-08-11
Zweryfikowany
Advertisement
Angelika Brzezicka
Angelika Brzezicka
2022-08-10
poleca Zweryfikowany
Produkty zawsze świeże, najwyżej jakości. Gorąco polecam!
Monika Jackowska
Monika Jackowska
2022-08-10
Zweryfikowany
Jestem fanką Waszych produktów od ponad roku. Moje serce skradły szczególnie pasta z migdałów i nerkowców. Będę wracać, serdecznie polecam! Fanka ;)
Jolanta Misztal-Napieralska
Jolanta Misztal-Napieralska
2022-08-10
Zweryfikowany
Pasty z orzechów wspaniałe, pyszne zdrowe oleje tłoczone na zimno. Dostawa szybka. Przesyłka starannie zapakowana. Na prezent zestawy idealne. To mój już kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Pozdrawiam serdecznie.
Agata Zofia
Agata Zofia
2022-08-10
poleca Zweryfikowany
Polecam oleje, i masła. Mega wyborne . Wszystko najwyższej jakości😋😋😋
Advertisement
Asia A
Asia A
2022-08-10
Zweryfikowany
Szybka przesyłka, pyszne orzechy, dobrej jakości oleje. Polecam 🙂
Barbara Zaczkiewicz
Barbara Zaczkiewicz
2022-08-10
Zweryfikowany
Produkt pierwsza klasa, polecam serdecznie
Urszula Kwiatkowska
Urszula Kwiatkowska
2022-08-10
Zweryfikowany
Jakość produktów i obsługa na najwyższym poziomie.
monika rygielska
monika rygielska
2022-08-09
Zweryfikowany
Uzależniłam się od masła migdałowego, jest przecudownej, lejącej konsystencji aż do samego dna słoiczka. Całą rodziną potrafimy opróżnić trzy słoiki w miesiąc:). Obsługa klienta tez skradła moje serce, gdy jedno z opakowań przyszło potrzaskane, niezwłocznie zostało mi bezpłatnie przesłane nowe:). Szczerze polecam:)
Advertisement
KK
KK
2022-08-08
Zweryfikowany
Pasty cudowne. Kupowanie masła orzechowego w innym miejscu niż Karkonoska Tłocznia to strata pieniędzy. Atrakcyjna cena, zero dodatków, polepszaczy... Stawiam 6+
Robert Stuczynski
Robert Stuczynski
2022-08-07
Zweryfikowany
MELKA W
MELKA W
2022-08-05
Zweryfikowany
Przepyszne produkty i rewelacyjna obsługa. Serdecznie polecam!
Jakub Kowal
Jakub Kowal
2022-08-05
Zweryfikowany
Advertisement
Patrycja Łomińska
Patrycja Łomińska
2022-08-04
Zweryfikowany
Solidna Polska marka, godna polecenia. Towar pierwszej klasy, wszystko świeże, pachnące bez dodatków z krótkim terminem ważności, tak jak lubię. Obsługa sprawda, szybka, po prostu profesjonalna!
Sławomir Cebulak
Sławomir Cebulak
2022-08-03
Zweryfikowany
Coś przepysznego :D
Robert Konieczny
Robert Konieczny
2022-08-03
poleca Zweryfikowany
Oleje bardzo smaczne. Polecam.
Robert Konieczny
Robert Konieczny
2022-08-03
Zweryfikowany
Nie byłem ale produkt kupiłem z wysyłką. Polecam. Smak super, opakowanie estetyczne, ładne. Nadaje się na prezenty. Cenowo górna półka.
Advertisement
Gruchot Karolina
Gruchot Karolina
2022-08-02
poleca Zweryfikowany
Dzisiaj w ekspresowym stylu doszła paczka :) Masła cudowne, klasa premium !!!!
figarross1
figarross1
2022-08-02
Zweryfikowany
Witam Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Wszystkie produkty były bardzo dobrze zapakowane.Owoce suszone są w strunowych torebkach. Owoce i pasty orzechowe są bardzo smaczne. Codziennie jem je z przyjemnością razem z moją rodziną. Poleciłam firmę znajomym. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Beata Figarska
Patrycja Łomińska
Patrycja Łomińska
2022-07-30
poleca Zweryfikowany
Pyszne, świeże, pachnące orzechami i migdałami pasty. Mam migdałowo-orzechową i arachidową. Delikatnie prażone orzechy, nie mają zapachu stęchlizny, nie są goryczkowate, kwaśne. Mam macadamię, brazylijskie i migdały. Szybkość obsługi mnie zaskoczyła, paczka doszła na drugi dzień od zamówienia. Polecam gorąco! W dzisiejszych czasach trzeba promować jakość i solidność!