Karkonoska Tłocznia - świeże oleje zimnotłoczone, masła orzechowe Opinie

Karkonoska Tłocznia - świeże oleje zimnotłoczone, masła orzechowe opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 449

www.karkonoska-tlocznia.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (449)
Anna Jakubowska
Anna Jakubowska
2022-12-04
Paczka zapakowana perfekcyjnie a w środku produkty z najwyższej półki, smakowite i bardzo zdrowe. Idealne na prezent, ale tez do codziennego użytku. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!
Advertisement
Kinga Piętosa
Kinga Piętosa
2022-12-04
Moje ulubione pasty. Przetestowałam wszystkie smaki, na żadnym się nie zawiodłam. Do większych zamówień sklep dodaje gratisy (pasta lub bakalie). Polecam także jako świetny pomysł na prezent. Na marginesie - bardzo podoba mi się ekologiczne pakowanie przesyłek bez folii ani plastiku.
Izabella Kidacka
Izabella Kidacka
2022-12-02
Super smaczne pasty orzechowe 😀
Małgorzata Latarowska
Małgorzata Latarowska
2022-12-02
poleca
Świetne produkty w bardzo korzystnych cenach. Wszystko na najwyższym poziomie. Opcje prezentowe pięknie zapakowane i gotowe do obdarowania bliskich 🙂
Joanna Mroczko-Sidorowicz
Joanna Mroczko-Sidorowicz
2022-12-02
Bardzo dobra firma. Świetne i bardzo smaczne produkty, pięknie zapakowane i dostarczone zawsze na czas. Gorąco polecam!
Advertisement
Grzegorz Borkowski
Grzegorz Borkowski
2022-12-02
Świetny zakup, wzorowa realizacja! Polecam!
Elżbieta Gościło
Elżbieta Gościło
2022-12-02
poleca
Wszystkie produkty wyśmienite, dosłownie małmazja i ambrozja😀polecam
Grażyna xyz
Grażyna xyz
2022-12-01
Kilkakrotnie kupowałam w Tłoczni i jestem bardzo zadowolona: szybko, dokładnie to co zamawiam i co najważniejsze pasty orzechowe są pyszne. Dla wnuków gofry smarowane orzeszkami to pychotka.
Ewa Kucała
Ewa Kucała
2022-11-30
Dostawa bardzo szybko, bezproblemowa. Słoiczki opakowane dodatkowo szarym papierem dla bezpieczeństwa. Fajnie że są małe zestawy dla spróbowania który większy kupić :)
Advertisement
Małgorzata Wencław-Kosińska
Małgorzata Wencław-Kosińska
2022-11-30
Zawsze na czas i najwyższej jakości produkty, do tego pięknie, bezpiecznie i ekologicznie zapakowane:)
Chojnacka -
Chojnacka -
2022-11-30
Produkty fantastycznie przepyszne,pięknie i ekologicznie zapakowane ,zaś kontakt ze sklepem szybki i przemiły.🙂
Justyna Wasiak
Justyna Wasiak
2022-11-30
poleca
Pieczone nerkowce wyśmienite! Pistacje również bardzo dobre. W dzisiejszych czasach trudno znaleźć sprzedawcę z dobrą jakością orzechów, tego mogę polecić w 100%!
Lidia Lenczyk
Lidia Lenczyk
2022-11-30
Profesjonalna,szybka obsługa.Produkty najwyższej jakości.
Advertisement
Michał Lenik
Michał Lenik
2022-11-29
Jan Wiśniewski
Jan Wiśniewski
2022-11-29
poleca
Jak dla mnie petarda, super jakość, smak obłęd, realizacja zamówienia bez problemu. Jedyny minus to to że szybko ubywa ze słoika 😄
Beata Bartosiewicz-Świderska
Beata Bartosiewicz-Świderska
2022-11-28
Pasty orzechowe niesamowicie smaczne, konsystencja idealna. Przesyłka expresowa, paczka perfekcyjnie zapakowana. Polecam w stu procentach.
Natalia Mucha
Natalia Mucha
2022-11-25
Super produkty❤️ jakość przede wszystkim ❤️ olej z o stropestu magia😊 przede wszystkim nasze polskie, i to co ja cenie najbardziej, że to jest mała manufaktura, czyli mam pewność że jest to robione z należytą starannością i jest dopieszczone w każdym aspekcie.polecam❤️
Advertisement
Solly Souk
Solly Souk
2022-11-25
Rewelacja.
ARTMA
ARTMA
2022-11-25
Kolejne zakupy i kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Pasty orzechowe z Karkonoskiej Tłoczni nie mają sobie równych. A obsługa również na najwyższym poziomie - szybka wysyłka, dobrze spakowane towary. W mojej ocenie wszystko super.
Andrzej Grajek
Andrzej Grajek
2022-11-24
Bardzo smaczne. Opakowania nie do przejedzenia, bardzo syte.