Kalles Bud & Transport

www.kallesbud.se

Kalles Bud & Transport Recensioner

Bra omdöme
4.1
200 recensioner Verifierad
Kalles Bud & Transport
%title%

%offer%

Recensioner ( 197 ) 4.1

Anders Ekman
Anders Ekman
2024.04.26
Bästa flyttfirma som finns!
Stefan Berko
Stefan Berko
2024.04.15
Jag säger inget om över debitering dom gjorde men att inte ersätta skador på saker dom förstörde tycker jag.är dåligt.
Anita Nilsson
Anita Nilsson
2024.02.29
rekommenderar
Smidig lastning och lossning mellan Hörnefors och Luleå. Tack till den trevliga personalen.
Svara från Kalles Bud & Transport 2024.03.01
Hej Anita! Tack för din fina recension!
Buisness Acount Centrell
Buisness Acount Centrell
2024.02.28
rekommenderar
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att inaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att den här sidan bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska inaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verifications/contract/276532295710023 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete för att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Lasse Korva
Lasse Korva
2024.02.28
Svara från Kalles Bud & Transport 2024.02.29
Hej Lasse, Stort tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension. Hälsningar Tony, Kalles Bud
Queen Kahlan
Queen Kahlan
2024.02.20
Duktiga trevliga killar som kommunicerade med mig också. De hade en tydlig plan på vad de skulle göra. Kändes väldigt tryggt och de tog väl hand om mina grejer. Tog ca 1,5 timme att packa ihop allting och ungefär samma för nästa gäng att packa upp. Kommer definitivt att kontakta dem om jag behöver flytta långt igen :)
Svara från Kalles Bud & Transport 2024.02.21
Hej Queen Kahlan, Tack för dina vänliga ord. Vi är glada att vi kunde göra din flytt smidig och trygg. Ser fram emot att hjälpa dig med framtida flyttar. Hälsningar Tony, Kalles Bud
Andreas Fernandez
Andreas Fernandez
2024.01.23
Lite långsamt i uppstarten med flytten men när allt var planerad gick det som en dans. När flyttkillar a kom blev jag överraskad över snabbheten och kanske främst hur trevliga alla var. Mycket trevlig upplevelse.
Svara från Kalles Bud & Transport 2024.01.25
Hej Andreas! Vad kul att höra att du vart nöjd med din upplevelse, vi tackar för dom fina orden! Hälsningar Tony
Jan - Erik Björnfot
Jan - Erik Björnfot
2023.12.01
Företaget med gammal fina Anor inom flyttbranchen. Med hemma orten Luleå.
Svara från Kalles Bud & Transport 2024.01.03
Hej Jan-Erik, vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension. Tack för ditt stöd och din positiva feedback. Hälsningar Tony, Kalles Bud
Björn Jansson
Björn Jansson
2023.11.07
Emil
Emil
2023.11.06
Emil
Emil
2023.11.06
Therese Jonsson
Therese Jonsson
2023.10.10
Victoria Hammarström
Victoria Hammarström
2023.10.08
Proffsig transportfirma.
Anita Nilsson
Anita Nilsson
2023.10.04
Viktoria Olsson
Viktoria Olsson
2023.08.19
rekommenderar
Otroligt vänliga och hjälpsamma anställda som hjälpte till med en flytt från Sundsvall till Umeå. Rörliga och tillmötesgående i önskemål.
Svara från Kalles Bud & Transport 2023.10.06
Jag låg inlagd på sjukhus och anlitade Kalles för att flytta mitt bohag till min mellan lägenhet jag skulle lämna till min nya lgh flytten omfattade att tömma mitt gamla förtåd och fylla mitt mys förråd Efter flytten saknas ett flertalbatterier till ryobi verktyg samt en 230 volt generator. Kalles ha konsekven avfärdat mina frågor och inte visat minsta vilja hjälpa mig hitta mitt kraftverk. Jag antardet är en del qv kulturen inom Kalles att egendom fördvinner för kunder och att inget ansvar tas av Kalles.. rkalles är ointresserat avsina kunder och skitwr blankt idem anlita någon bte Kalles!
Mona Blomqvist
Mona Blomqvist
2023.06.13
Tomas Jonsson
Tomas Jonsson
2023.04.08
C L
C L
2023.04.05
Johan Hedin
Johan Hedin
2023.03.31
Patrik Makács
Patrik Makács
2023.03.22