KaFárna

KaFárna Reviews

Excellent rating
4.7
171 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (171)
Gabriela Tytykalo
Gabriela Tytykalo
2024.01.20
Milá obsluha, pěkně prostředí, hodně se to tu zlepšilo od naší minulé návštěvy, hezčí koutek pro děti a lepší zákusky a sendviče.
Advertisement
Aleš Baláš
Aleš Baláš
2024.01.13
Poměrně dost plno, což je samozřejmě dobře. Ale dětský koutek je zničující a k tomu klidně 5 psů uvnitř kavárny. To už je fakt moc. Je to prostě inkubátor pro maminy s děckama. Pro klidné posezení u kávy zcela nevhodný podnik.
Petr Slavíček
Petr Slavíček
2023.12.16
Krásné místo, kvalitní káva a servis. Tohle místo za to rozhodně stojí! Jsou dog friendly. Doporučuji!
Reply from KaFárna 2023.12.17
Dobrý den, děkujeme mockrát za milou recenzi. Pejsky máme moc rádi. Těším se na další návštěvu. :-) Za celý tým, Michal.
Miroslav Ondrák
Miroslav Ondrák
2023.11.16
Při poslední návštěvě, byla obsluha perfektní, což se v minulosti vždy říci nedalo.
Reply from KaFárna 2023.11.16
Mockrát děkujeme za recenzi, týmu to vyřídím. Michal z Kafárny. :-)
David Kopec
David Kopec
2023.11.14
Příjemná obsluha, skvělé zákusky a kávy
Reply from KaFárna 2023.11.14
Děkujeme, budeme se těšit na další návštěvu. :-) Michal z Kafárny
Advertisement
Simona Savićová
Simona Savićová
2023.11.11
Kavárna je neskutečně útulná díky vybavení i díky výhledu z okna. Výborné kafe, obsluha i dětský koutek. Určitě se budeme vracet. Malé mínus u mě za to, že v plné vitríně zákusků není na výběr ani jeden veganský. Rostlinná mléka do kávy jsou na výběr dvě.
Reply from KaFárna 2023.11.12
Mockrát děkujeme za milou recenzi a tip, nad veganskými zákusky se zamyslíme. Michal z Kafárny. :-)
Ivana Čechová
Ivana Čechová
2023.11.06
Jakub Kotyza
Jakub Kotyza
2023.10.30
Špičková káva, zákusky i obsluha.
Reply from KaFárna 2023.10.31
Mockrát děkujeme a budeme se těšit na další setkání. :-)
Gábi Šťastná
Gábi Šťastná
2023.10.29
Advertisement
Nataliia Přibylová
Nataliia Přibylová
2023.10.10
Výborné dezerty, milá obsluha, pěkný dětský koutek
Reply from KaFárna 2023.10.10
Děkujeme, budeme se těšit opět na Vaši návštěvu.
boby51000
boby51000
2023.10.01
Tak jedu kolem kafarny na kolobrndě , a říkám si dam si latte a tiramusu , tak sem si dal, a musím říci opravdu boží, mňamka, doporučuji stoji za návštěvu...))
Reply from KaFárna 2023.10.04
Děkujeme za milou recenzi. Budeme velmi rádi za další návštěvu. :-)
Lukáš Vokráčko
Lukáš Vokráčko
2023.09.17
Markéta Liška Kryslová
Markéta Liška Kryslová
2023.09.12
Advertisement
Eliška Dvořáková
Eliška Dvořáková
2023.08.30
Tuto kavárnu jsem měla ráda, ale po zkušenosti s trčením venku v dešti s vysvětlením, že dovnitř můžou jen "štamgasti", už do ní nikdy nevkročím. Tuto práci by měli dělat lidi, kterým nejsme na obtíž. Zákusky taky zhoršili kvalitu.. Škoda.
Reply from KaFárna 2023.10.04
Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše zkušenost, ale bohužel máme spíš pocit, že recenze měla být adresovaná jinému podniku. Jsme kavárna / cukrárna a rozhodně nehrajeme hru na štamgasty a běžné návštěvníky. Každý je u nás vítaný a nikomu nezavřeme dveře přes nosem se slovy, které uvádíte. S pozdravem Tým Kafárny
Dagmar Slováková
Dagmar Slováková
2023.08.09
Nemůžu posoudit kvalitu podniku, protože jsme s 2 dětmi zůstali stát na dešti před zavřenými dveřmi. Mělo být otevřeno od 10, informaci o posunuté otevírací době od 13 nikde zveřejněnou neměli. Profil na FB nebo instagramu založený mají. Jeli jsme přes celé Brno, tak až se zde znovu dostaneme, tak počet hvězdiček poupravíme. Pravděpodobně ale spíše navštívíme nedalekou Kafaru.
Reply from KaFárna 2023.10.04
Dobrý den, omlouváme se a uznáváme chybu, na začátku prázdnin byla tato informace ve storýčkách na instagramu, tato situace nastala ještě za původních majitelů. Nyní se sociálním sítím věnujeme, jak nejlépe umíme. Máme nový dětský koutek, výbornou italskou kávu, čerstvé Waffle, ale i výběr zákusků. Budeme Velmi rádi, za Vaši návštěvu a když následně změníte názor a upravíte svoji recenzi. S pozdravem Michal z Kafárny
Hana Coufalová
Hana Coufalová
2023.08.01
Skvělá zmrzlina a zákusky. Mangový sorbet je úplně božský
Petr Hollesch
Petr Hollesch
2023.07.30
Advertisement
František Pavlíček
František Pavlíček
2023.06.29
Iva Martinkova
Iva Martinkova
2023.05.15
Radka Naplavova
Radka Naplavova
2023.05.01